کسی در فیلم حضور دارد که من بشناسم؟
کریس همسورث، بازیگر مشهور سری فیلم های «ثور» بازیگر نقش اصلی فیلم است. گلشیفته فراهانی، بازیگر مشهور ایرانی هم بازیگر نقش مکمل فیلم است. ادریس البا هم یکی دو دقیقه ای در فیلم حضور دارد.
داستان فیلم درباره چیست؟
پس از نجات معجزه آسای تیلر از مرگ حتمی، ماموریتی جدید به او واگذار می شود تا به گرجستان برود و یک مادر و فرزند را از زندان خارج کند اما…
کارگردان کیست؟
سم هارگریو که قسمت اول همین فیلم را هم کارگردانی کرده بود. هارگریو یکی از افراد خوش سابقه در صنعت بدلکاری محسوب می شود و از تجربیاتش در این فیلم به خوبی استفاده کرده است.
خانوادهها در هنگام تماشای فیلم باید به چه نکاتی توجه نمایند؟
«استخراج 2» صحنه جنسی ندارد اما تا دلتان بخواهد کشتار دارد که باعث می شود برای افراد کم سن و سال مناسب نباشد.
نکات مثبت فیلم؟
یک سکانس 14 دقیقه ای بدون کات در اواسط فیلم وجود دارد که با زحمت فراوان ساخته شده که جذاب ترین بخش فیلم را تشکیل می دهد و بابت آن باید به سازندگان تبریک گفت.
گلشیفته فراهانی حضور موفقی در این فیلم اکشن داشته است و می توان گفت، اولین بار است که تماشاگر ایرانی می تواند یک بازیگر زن ایرانی در یک فیلم اکشن سطح بالا ببیند که پا به پای قهرمان داستان پیش می رود و در روند داستان تاثیرگذار است.
نکات منفی فیلم؟
فیلمنامه «Extraction II» به طور کامل از مرحله پرت است! نه انگیزه های قهرمان برای رفتن به گرجستان و نابود کردن چند صد نفر آدم مشخص است و نه ملاحظات عاطفی اش در مواجه با خواهر همسر سابق و فرزند نادانش!
نگاه فیلم به شخصیت های خبیث داستان، یک نگاه تمام کلاسیک است. شرق اروپایی هایی که همه شان تروریست هستند و در کارخانه های قدیمی صبح و شب شان را می گذرانند و همیشه درگیر فلاکت و فقر بوده اند!
فیلم در لحظاتی که می خواهد درس زندگی بدهد، حسابی ناامید کننده است!
عامل تأثیرگذار برای تماشای فیلم؟
تماشای قسمت اول و البته حضور کریس همسورث برای خارجی ها و گلشیفته فراهانی برای ایرانیان!
حرف آخر:
«Extraction II» از لحاظ داستانی از همان فیلم نحیف قبلی هم عقب تر است، اما یک پلان – سکانس 14 دقیقه ای در اواسط داستان وجود دارد که ارزش تماشای بالایی دارد و می توان گفت جذاب ترین بخش فیلم، همین سکانس میانی است و دیگر هیچ!
منتقد: میثم کریمی
درباره مقایسه این فیلم و قسمت قبلش با سری جان ویک باید گفت هردو توسط «بدلکاران تبدیل به کارگردان شده» ساخته شدن از اینرو اکشن هردو بسیار با کیفیته. اما جان ویک حداقل سه برتری داره که باعث میشه منتقدان و عموم مخاطبان بیشتر بپسندند:
۱.جان ویک استایل و کاریزمایی داره که سری Extraction نداره.
۲.جان ویک بخاطر هویت منحصر به فرد خودش یه جریان تازه ای در سینمای اکشن شروع کرد، هر قسمت جان ویک جدا از اینکه یه اکشن پر از بکش بکش باشه، پر از رفرنس به سینمای وسترن اسپاگتی و اسطوره ها و غیره هست اما Extraction تنها هویت منحصر به فردش وجود سکانس های بدون کات در هر فیلم هست و در موارد دیگه یا ادامه دهنده راه همون جریان پساجان ویکه یا سوار بر کلیشه های سال های دورتر ژانر اکشن.
۳. اینکه فردی تو سن و سال کیانو ریوز اونطور مبارزه هایی رو جلوی دوربین انجام بده به شکل اتوماتیک خیلی تحسین برانگیز تره تا یه جوونی چون کریس همسورت با یه همچین هیکلی که آدم انتظار کمتری ازش نداره!
خب این فیلم با این عظمت ساخته میشه . فیلمی که همه دنیا به جز هالییود جمع بشن با هم نمیتونن یه همچین سکانس هایی رو خلق کنن . اون وقت غضنفر از ایران با شلوارک و دمپایی لاانگشتی نشسته تو خونه اش و این فیلم رو نقد میکنه و میگه که فیلم نامه نداره و فلان و بهمان . واقعا خنده داره
اون سکانس اکشن بدون کات واقعا عالی و تحسین برانگیز بود ولی جز اون بنظرم چیز خاصی نداشت و متوسط بود
باز دوباره به قول اون دوستمون آقای کریمی فیلم نامه رو پیراهن عثمون کرد 😂
راستی چی به سر اون مارول فن اومد؟؟ فصیل بازاش کشتنش؟؟ 😏
‘گلشیفته فراهانی’ انگلیسی رو بلبل حرف میزنه و فیلم اکشن بازی میکنه؛ اون وقت بعضیا به ‘لوکوموتیو’ میگن ‘لوکوموتیر’ و فقط دارن گند میزنن!
گلشیفته از همه بازیگرای فیلم سطح بازیگری اش بالاتر بود. بسیار فیلم خوبی بود و سرگرم کننده
فیلمنامه که ولش کن هیچی . اون چیزی که نکته مثبتشه به نظر من دوربین خیلی فعال و پویا تو صحنه های تعقیب و گریز که همه جا هست خیلی هیجانو میبره بالا شبیه گیم های کامپیوتری
چه نقد مرتب و مختصر و مفیدی
دس خوش
فکر کنم حالا تفاوت جان ویک با آثار کپی شده هالیوودی ازش رو فهمیدن اون یه عده قلیل. تنها نکته مثبتش برای من این بود که گلشیفته فراهانی واقعا تو سکانس های اکشن خیلی خوب بود و کار خودشو تو ژانر اکشن هم با موفقیت انجام داد.
کریس همثورث هم که فقط بخاطر ظاهرش تو هالیوود بالا اومده با خیار چمبر هیچ فرقی نداره حتی بلد نیست اشک بریزه.
تو خوبی!
من که عالیم تو چطوری ؟
دو خط آخر صحبتت بیشتر در مورد ‘محمدرضا گلزار’ صدق میکنه تا ‘کریس همثورث’…
با این تفاوت که گلزار دیگه شورشو در آورده و به ‘خیارشور’ تبدیل شده!
والا هالیوودم فرقی با اینجا نداره و اونجا چهره و زیبایی ظاهری مهم تر از توانایی بازیگری هست. اکت افتضاحش ب کنار حتی نمی تونه لهجه استرالیاییشو تغییر بده. تو فیلم راش که مثلا بهترین فیلمشه که البته اونم بخاطر فیلمنامه و مسائل فنی هست جای ی شخصیت انگلیسی بازم لهجه استرالیایی داره !!! فقط مقایسه کن با جکمن و کرو اینام استرالیایی هستن.
واقعا که فیلمنامه خیلی داغون بود و از شخصیت پردازی هم که کلا تعطیل بود از اون بدتر منطق روایی داستانه که بیشتر خنده داره! گلشیفته فراهانی خیلی خوب از پس صحنه های اکشن برمیاد و باید بابت این حجم از چابکی و حرفه ای بودن بهش تبریک گفت