صفحه اصلی > اخبار سینمای جهان : نیل گیمن از سوی 4 زن به آزار جنسی متهم شد

نیل گیمن از سوی 4 زن به آزار جنسی متهم شد

نیل گیمن

چهار زن دیگر از جمله کسانی که به نیل گیمن، نویسنده مشهور سریال «سندمن»، اتهام آزار جنسی وارد کرده‌اند، تجربیات خود را در مقاله‌ای که دوشنبه این هفته در «مجله نیویورک» منتشر شد، به اشتراک گذاشتند. این اتهامات در حالی مطرح می‌شود که پیشتر در ماه ژوئیه، پنج زن دیگر نیز در پادکست «استاد: اتهامات علیه نیل گیمن» از رفتارهای غیرمناسب جنسی او سخن گفته بودند.

«لیل شاپیرو»، نویسنده این مقاله، پس از انجام مصاحبه با چهار نفر از زنانی که قبلاً اتهاماتی علیه گیمن مطرح کرده بودند و همچنین چهار زن دیگر که تجربیات مشابهی داشتند، جزئیات بیشتری از این پرونده‌ها ارائه کرده است. یکی از وکلای گیمن این اتهامات را بی‌اساس و دروغین خوانده و گفته است که این موارد غیرقابل‌تحمل هستند.

در این گزارش، دو زن به نام‌های «اسکارلت پاولوویچ» و «کارولین والنر» که پیشتر نیز درباره رفتارهای نامناسب گیمن صحبت کرده بودند، به تفصیل تجربیات خود را شرح داده‌اند.

پاولوویچ که زمانی پرستار فرزندان گیمن بوده، در پادکست‌های خود بیان می‌کند که در یکی از سفرهایش به نیوزلند در فوریه ۲۰۲۲، گیمن در خانه‌اش در حالی که بی‌حجاب بوده، به او تعرض کرده است. او اضافه می‌کند که بعد از این اتفاق، گیمن همچنان به‌طور مداوم رفتارهای غیرمناسب از خود نشان می‌داده. پاولوویچ همچنین اظهار می‌کند که این تجربه به شدت برای او دردناک بوده، اما گیمن به هیچ‌یک از مخالفت‌های او توجهی نمی‌کرده.

والنر نیز که وضعیت مالی وابسته به گیمن داشته، می‌گوید زمانی که به عنوان نگهبان در خانه نویسنده زندگی می‌کرده، رابطه‌های جنسی او با گیمن به‌تدریج به یک نوع رابطه معامله‌ای تبدیل شده است. به گفته او، برای این که بتواند در ملک گیمن و با دخترانش زندگی کند، مجبور به پذیرش این شرایط بوده است.

در همین حال، اتهامات جدیدی از دو زن به نام‌های «کاترین کندال» و «کندرا استاوت» مطرح شده است. کندال که زمانی ۲۲ ساله بوده، می‌گوید گیمن به‌طور غیرمنتظره و بدون رضایت او در یک موقعیت خاص بر روی او خوابیده و بعد از آن، مبلغی برای کمک به هزینه‌های درمانی او پرداخت کرده است.

یکی دیگر از زنان به نام «ریچل» به صراحت از علاقه گیمن به بی‌دی‌اس‌ام صحبت کرده و تأکید می‌کند که در این روابط، همواره خواسته‌های او نادیده گرفته می‌شده است.

تا کنون، تعداد زنانی که گیمن را به آزار جنسی متهم کرده‌اند به ۹ نفر رسیده است. این اتهامات به شدت بر حرفه کاری گیمن در صنعت سرگرمی اثر گذاشته و باعث توقف تولید فصل سوم سریال «فال نیک» (Good Omens) از سوی آمازون شده است.

اشتراک در
اطلاع از
guest
3 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها
Mikaeil
Mikaeil
28 روز قبل

یه دو دقیقه اینو اونو دستمالی نکن ببینیم دنیا دست کیه

FFFF
FFFF
29 روز قبل

تو که گیمن هستی، با زن جماعت چیکار داری؟!

نبی
نبی
29 روز قبل
پاسخ به  FFFF

نکته عجیب ماجرا اینجاست که یکی از شاکیاش یه زن همج.نسگراست