صفحه اصلی > اخبار سینمای جهان : بازیگر جدید نقش «رمبو» انتخاب شد

بازیگر جدید نقش «رمبو» انتخاب شد

رمبو

نوآه سنتینو، بازیگر جوان ۲۹ ساله‌ای که پیش‌تر در فیلم‌هایی مثل «بلک آدام» و سریال نتفلیکسی «تقدیم به همه پسرانی که عاشقشان بودم» شناخته شده بود، حالا قرار است در نقش جان رمبو، قهرمان معروف و عضلانی سینمای اکشن ظاهر شود؛ نقشی که دهه‌هاست با چهره سیلوستر استالونه گره خورده. کارگردانی این فیلم پیش‌درآمد را یالماری هلاندر، خالق فیلم اکشن «سیسو»، بر عهده خواهد داشت و نویسندگان فیلمنامه نیز روری هینز و سهراب نوشیروانی هستند. به گزارش منابع خبری، پیش‌بینی می‌شود مراحل تولید فیلم از اوایل سال ۲۰۲۶ در تایلند شروع شود و شرکت لاینزگیت نیز برای تهیه‌کنندگی این پروژه جدی گرفته شده است.

قسمت نخست رمبو با عنوان «نخستین خون» در سال ۱۹۸۲ با وجود نظرات ضد و نقیض نسبت به فضای روایت، موفقیت چشمگیری در گیشه به دست آورد و همین امر راه را برای ساخت چهار دنباله دیگر هموار ساخت. پس از آن، قسمت‌های دوم و سوم و همچنین نسخه‌های ۲۰۰۸ و ۲۰۱۹ این مجموعه تولید شد و رمبو به یک شخصیت ماندگار و افسانه‌ای در فرهنگ عامه بدل شد. حالا، با این پیش‌درآمد و انتخاب چهره‌ای تازه برای نقش رمبو، موجی از کنجکاوی و بحث در میان علاقه‌مندان سینما به وجود آمده، مخصوصاً اینکه تایید می‌شود سیلوستر استالونه هیچ نقشی در ساخت این فیلم نداشته و تنها از انتخاب بازیگر جدید مطلع شده است.

نکته جالب‌تر این است که سال گذشته، استالونه در برنامه تلویزیونی جیمی فالون اعتراف کرده بود که اگر روزی قرار باشد کسی جانشین او در نقش رمبو شود، دوست دارد رایان گاسلینگ، ستاره فیلم «باربی»، این مسئولیت را به عهده بگیرد. به گفته استالونه، گاسلینگ عاشق رمبو بوده و حتی دوران مدرسه هم با تیپ و لباس رمبو به کلاس می‌رفته و علاقه‌اش به این شخصیت از کودکی زبانزد بوده است. با تمام اینها، به رغم تلاش رسانه‌ها برای دریافت نظر رسمی استالونه و سنتینو درباره پروژه جدید، هنوز پاسخی منتشر نشده و تنها نکته قطعی این است که جان رمبوی سینما حالا قرار است با چهره‌ای کاملاً تازه به دنیای اکشن برگردد.

 

آخرین مطالب
مطالب خواندنی
اشتراک در
اطلاع از
guest
2 نظرات
تازه‌ترین
قدیمی‌ترین بیشترین رأی
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها
سین
سین

سیسو یکی از بهترین اکشنهای چند سال گذشته بود…..شک ندارم هلاندر به عنوان ستون پنجم میخواد رمبو را به گند بکشه تا سیسوی فنلاندی همچنان در صدر بمونه…اخه این چه رمبوییه؟بیشتر شکله رتبه های یک تا سوم کنکوره…یا مثلن سخنگوی شاخه عقیدتی حماس…یا بعضی پسرا که میرن پارتی هیشکی محلشون نمیذاره هم

Iranian Psycho Official
پاسخ به  سین

من اول فکر میکردم سیسو خیلی فیلم مسخره ایه؛ منتها بعد رفتم درمورد فنلاندی ها و مخصوصاً جنگ زمستان و نسبت تلفاتشون با شوروی تحقیق کردم و اون موقع فهمیدم که سیسو کاملاً و صددرصد براساس واقعیت هست!
بعلاوه اینا همون ملتی هستند که گوشی های فوق سگ جان نوکیا رو به بشریت عرضه کردن پس سگ جون بودن سیسو کاملاً واقع گرایانه است!