صفحه اصلی > اخبار سینمای جهان : جنگ اسکار با هوش مصنوعی شروع شد؛ آکادمی مرز تازه‌ای تعیین کرد

جنگ اسکار با هوش مصنوعی شروع شد؛ آکادمی مرز تازه‌ای تعیین کرد

اسکار هوش مصنوعی

آکادمی علوم و هنرهای سینما با تصویب مجموعه‌ای از قوانین تازه برای نودونهمین دوره جوایز اسکار در سال ۲۰۲۷، موضع خود را در برابر گسترش استفاده از هوش مصنوعی در تولید آثار سینمایی روشن‌تر از گذشته کرد. بر اساس این مقررات جدید، در شاخه‌هایی مانند نویسندگی و بازیگری، تنها آثاری امکان رقابت خواهند داشت که منشأ آن‌ها به‌طور مشخص و قابل اثبات، خلاقیت و اجرای انسانی باشد.

طبق گزارشی که World of Reel منتشر کرده، آکادمی تأکید کرده که اسکار همچنان جایزه‌ای برای دستاوردهای انسانی باقی می‌ماند و قرار نیست تولیداتی که به‌وسیله هوش مصنوعی ساخته شده‌اند، در همین چارچوب با آثار متکی بر کار خلاقه انسان رقابت کنند.

در بخش فیلمنامه‌نویسی، قانون تازه به‌صراحت می‌گوید فقط متن‌هایی واجد شرایط نامزدی خواهند بود که «به‌طور انسانی نوشته شده باشند.» این یعنی صرف استفاده از ایده یا خروجی تولیدشده توسط ابزارهای هوش مصنوعی، برای ورود به رقابت کافی نیست و متن باید به شکلی قابل استناد، حاصل نوشتن مستقیم توسط انسان باشد. همچنین اگر یک فیلمنامه به‌صورت گسترده یا تعیین‌کننده با کمک ابزارهای AI ساخته شده باشد، دیگر در چارچوب آثار واجد شرایط قرار نخواهد گرفت.

در شاخه بازیگری نیز آکادمی محدودیت مشابهی در نظر گرفته است. بر اساس این مقررات، تنها اجراهایی می‌توانند وارد رقابت شوند که «به‌طور قابل اثبات توسط انسان و با رضایت او» شکل گرفته باشند. به بیان دیگر، جوایز بازیگری باید به اجرایی تعلق بگیرند که ریشه آن در حضور واقعی یک بازیگر انسانی باشد، نه در بازسازی، شبیه‌سازی یا خلق دیجیتالی یک اجرا بدون اتکای اصلی به بازی انسانی.

البته این قوانین به معنای حذف کامل فناوری‌های دیجیتال از روند تولید نیست. آکادمی همچنان استفاده از برخی ابزارهای فنی، اصلاحات پس‌تولید یا بهبودهای دیجیتال را مجاز می‌داند، اما تأکید می‌کند که در نهایت، هسته اصلی اجرا باید متعلق به بازیگری واقعی باشد و همان اجرا نیز مبنای چیزی قرار بگیرد که تماشاگر روی پرده می‌بیند.

این تصمیم در شرایطی گرفته شده که نقش هوش مصنوعی در سینما، به‌ویژه در ماه‌های اخیر، به یکی از بحث‌برانگیزترین موضوعات صنعت سرگرمی تبدیل شده است. نگرانی از جایگزین شدن نویسندگان، بازیگران و دیگر خالقان آثار با ابزارهای خودکار، حالا آکادمی را واداشته تا در یکی از مهم‌ترین جوایز سینمایی جهان، مرزی روشن میان کمک فنی و خلق هنری ترسیم کند.

آخرین مطالب
مطالب خواندنی
اشتراک در
اطلاع از
guest
6 نظرات
تازه‌ترین
قدیمی‌ترین بیشترین رأی
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها
Radvin
Radvin

تمام این سخت گیری ها و قوانین و هزینه ها تا در نهایت آکادمی جایزه رو به گ.ه ترین آثار ساخته شده در سال اختصاص بده
البته همه میدونیم اسکار توسط چپول ها فتح شده و اعتبار سابق رو نداره

مرد شرقی
مرد شرقی
پاسخ به  Radvin

یه چیز شنیدی؟
چپول چپول میکنی
با همه عالم مشکل داری؟

Radvin
Radvin
پاسخ به  مرد شرقی

صد البته
بنده همینجا اعلام میکنم به عنوان یه جمهوری خواه راست افراطی از تمام چپول ها تنفر کامل دارم و با هر نوع چپ از هر جا مخالفت میکنم

مرد شرقی
مرد شرقی
پاسخ به  Radvin

جمهوریت ایده چپ هاست عمو
اون گروه هایی که تو ازشون هم تاثیر میگیری
یه گروه سرمایه دار سفید پوست هستند که اسم خودشون رو گذاشتند جمهوری خواه
چه میشه کرد عقل و سوادت حتی در حد خوندن پشت کتاب ها هم نیست

Radvin
Radvin
پاسخ به  مرد شرقی

ته سواد تو و امثال تو گرفتن ژست روشنفکری و بی سواد خطاب کردن مردم و توهین کردن بهشون هست
خداروزی رو نیازه که چپول هایی مثل تو تماما کنترل مملکت رو به دست میگیرن اون روزه که تو این مملکت نون برای خوردن نیست اما مردم هر ساعت یا گلوله میخورن یا شلاق

مرد شرقی
مرد شرقی
پاسخ به  Radvin

…این حزب برای آمریکاست حتی تو کانادا و مکزیک هم نیست.
حالا اسم هم نوشتی یا طبق همه تجارب زندگی ات زیر پتو هست این هم