صفحه اصلی > اخبار سینمای جهان : پوارو جوان شد؛ انتخاب غافلگیرکننده بی‌بی‌سی برای کارآگاه افسانه‌ای

پوارو جوان شد؛ انتخاب غافلگیرکننده بی‌بی‌سی برای کارآگاه افسانه‌ای

هرکول پوارو

بی‌بی‌سی سرانجام بازیگر جدید نقش هرکول پوارو را معرفی کرد و این انتخاب، توجه زیادی را به خود جلب کرده است. ادوارد بلومل، بازیگر ۳۳ ساله سریال‌های «Killing Eve» و «Sex Education»، قرار است در اقتباس تازه‌ای از آثار آگاتا کریستی نقش کارآگاه مشهور بلژیکی را بازی کند.

بلومل با این انتخاب، جوان‌ترین بازیگری می‌شود که تاکنون نقش پوارو را ایفا کرده است؛ موضوعی که می‌تواند نشانه‌ای از رویکرد تازه بی‌بی‌سی به این شخصیت کلاسیک باشد.

او البته با دنیای آگاتا کریستی غریبه نیست. بلومل به‌تازگی در پروژه «Agatha Christie’s Seven Dials» نتفلیکس هم حضور داشته و حالا با نقشی بسیار مهم‌تر، وارد جهان معمایی کریستی می‌شود.

طبق گزارش «ددلاین»، بی‌بی‌سی برای این پروژه بلندپروازانه برنامه‌ای فراتر از یک فصل دارد و امیدوار است سریال جدید با عنوان «Hercule» را تا سه فصل ادامه دهد. فیلمبرداری فصل اول قرار است تابستان امسال در لیورپول و شمال غربی انگلستان آغاز شود و پخش آن برای نیمه دوم سال ۲۰۲۷ هدف‌گذاری شده است.

این مجموعه به عنوان پرداختی صمیمانه به شخصیت پوارو و در عین حال پرتره‌ای حماسی از بریتانیای میان دو جنگ جهانی توصیف شده است. در فصل اول، سه داستان تحسین‌شده از آگاتا کریستی اقتباس خواهند شد.

نکته مهم دیگر این است که سریال فقط به حل پرونده‌ها محدود نمی‌شود و روی روابط کلیدی زندگی پوارو نیز تمرکز خواهد داشت؛ از جمله رابطه او با کاپیتان آرتور هیستینگز و نخستین برخوردهایش با جیمز جپ از اسکاتلند یارد.

فیلمنامه این پروژه را بنجی والترز، نویسنده سریال «Noughts + Crosses»، نوشته و جانی کمبل، کارگردان «Am I Being Unreasonable»، دو قسمت اول را کارگردانی خواهد کرد. تولید سریال هم بر عهده استودیوهای ITV و Mammoth Screen است.

در سال‌های گذشته بازیگران مطرح زیادی نقش این کارآگاه مشهور را بازی کرده‌اند، اما برای بسیاری از مخاطبان، چهره ماندگار پوارو همچنان دیوید سوشه است. در سال ۲۰۱۸، جان مالکوویچ در مینی‌سریال «The ABC Murders» این نقش را بازی کرد و کنت برانا هم در سه فیلم سینمایی «Murder on the Orient Express»، «Death on the Nile» و «A Haunting in Venice» در قالب این کارآگاه ظاهر شد.

حالا باید دید ادوارد بلومل می‌تواند در میان این نام‌های بزرگ، نسخه‌ای متفاوت و ماندگار از پوارو ارائه دهد یا نه.

آخرین مطالب
مطالب خواندنی
اشتراک در
اطلاع از
guest
3 نظرات
تازه‌ترین
قدیمی‌ترین بیشترین رأی
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها
S in

کلن انگلیسیا بد فیلم و سریال نمی سازن و اکثرن موفق بودن،اما فرم صورت و بدن بلومل بیشتر مناسبه فیلمهای اکشنه و شباهتی به انچه اگاتا کریستی در وصف پوارو نوشته نداره،اما همینکه در سریال جدید ،هرکول پوارو یک زنه رنگین پوست و لگبت نیست باید خدارو شکر گفت

ارش
ارش
پاسخ به  S in

مگه زن بودن لگبت بودن و سیاه بودن گناهه؟

S in
پاسخ به  ارش

این تروماییه که نه تنها تو،همه اسگولای جهان بهش دچارن،نفهمیدن موضوع