صفحه اصلی > اخبار سینمای ایران : داوران جشنواره فیلم فجر مشخص شدند

داوران جشنواره فیلم فجر مشخص شدند

fajr-456

دبیر سی و یکمین جشنواره بین المللی فیلم فجر از برپایی مراسم بزرگداشت پنج چهره ماندگار و صاحب‌نام سینمای ایران در این دوره جشنواره خبر داد….

جمشید مشایخی، پرویز شیخ طادی، مهری شیرازی، جهانگیر الماسی و نادر طالب‌زاده در این دوره جشنواره فیلم فجر مورد تقدیر قرار می‌گیرند. محمدرضا عباسیان دبیر سی و یکمین جشنواره بین‌المللی فیلم فجر با اشاره به لزوم برگزاری باشکوه جشنواره فیلم فجر در میان جشن‌های خجسته پیروزی شکوه‌مند انقلاب اسلامی گفت: «امیدواریم با همراهی و کمک همه دلسوزان فرهنگی و هنرمندان در جهت تقویت پیوندهای درونی خانواده سینما حرکت کنیم و فضایی را فراهم آوریم که با همگرایی و هم فکری قاطبه هنرمندان و مدیران فرهنگی و سینمایی به رشد، رونق، پویایی و اعتلای سینمای ایران منجر شود.»

جمشید مشایخی
متولد 1313 در جاجرود از توابع تهران، بازیگر صاحب سبک و محبوب سینما و تلویزیون ایران به شمار می‌رود. وی دارای تحصیلات ناتمام در رشته تأتراست. وی سال 1336 به استخدام اداره تازه تأسیس هنرهای دراماتیک درآمد و به عنوان بازیگر کار خود را در برنامه نمایشی کانال سوم غیر دولتی آغاز کرد و با ایفای نقش در فیلم کوتاه «جلد مار» هژیر داریوش جلوی دوربین رفت. او حتی به خاطر بازی سینمایی‌اش برای مدتی از کار تأ‌تر اخراج شد. در واقع کار حرفه‌ای خود را از سال 1349 به طور رسمی شروع کرد. او تاکنون بازی در90فیلم سینمایی را در کارنامه هنری خود به ثبت رسانده است که آخرین آن «چک» در سال 90 بود. همچنین علاقه مندان او، بیش از 10 سریال تلویزیونی از او دیدند. او تاکنون جوایز داخلی و خارجی بسیاری از جشنواره‌های گوناگون کسب کرده است.

پرویز شیخ طادی

متولد 1340 آبادان است. وی فعالیت هنری را در حوزه هنری تبلیغات اسلامی آغاز کرد. او تا کنون کارگردانی فیلم‌های سینمایی روزهای زندگی (1390)، شکارچی شنبه (1388)، دایناسور (1386)، سومین روز پس از مرگ (1385)، سینه سرخ (1385)، پشت پردهٔ مه (1383)، روایت سه گانه (اپیزود اول، یک آرزوی کوچک) (1382)، دفتری از آسمان (1378)، سرزمین پدربزرگ (1377) را برعهده داشت و در سایر زمینه‌ها از طراحی صحنه و لباس گرفته تا بازیگری، تدوین و فیلمنامه نویسی دستی بر آتش داشته است. او تاکنون 2بار هیئت انتخاب بخش بین الملل جشنواره فیلم فجر بوده است و داوری و انتخاب جشنواره‌های گوناگونی را بر عهده داشته است.

جهانگیر الماسی
متولد 1334 تهران، فارغ‌التحصیل شیمی از دبیرستان جندی شاپور و کار‌شناسی ارشد رشته حقوق و روابط بین الملل است. وی فعالیت هنری خود را در تئا‌تر از سال 1348 در اهواز آغاز کرد و با بازی در فیلم «ریشه در خون» به کارگردانی سیروس الوند وارد سینما شد. الماسی در کنار فعالیت هنری خود در سینما، تئا‌تر و تلویزیون به عنوان منتقد هنری و نویسنده در زمینه‌های تحقیق در فلسفه هنر شرقی و تاریخ مذهب در مطبوعات دارای تجاربی است. تدریس در دانشگاه‌ها و مدارس، عضویت در کمیته‌های انتخاب فیلم فجر، کمیته انتخاب انجمن جوانان ایرانی، و انجمن فیلم داخلی جوانان، عضو کمیته انتخاب جشنواره دو سالانه میراث ایرانی و داوری در جشنواره یونیکا 1994 و… از دیگر فعالیت‌های وی به شمار می‌آید. او تاکنون در در بیش از 30عنوان فیلم سینمایی ایفای نقش کرده و نگارش طرح اولیه فیلمنامه «سیب و سلما» در سال 1389 آخرین اثر وی محسو ب می‌شود.

نادر طالب‌زاده
متولد 1332 تهران، فرزند سرتیپ منصور طالب‌زاده‌اردوبادی، تهیه‌کننده، مجری برنامه‌های تلویزیونی، فبلمساز و روزنامه‌نگار. وی دارای مدرک کار‌شناسی ادبیات انگلیسی از دانشگاه راندولف می‌کن و کار‌شناسی ارشد کارگردانی سینما از دانشگاه کلمبیا است. وی فعالیت هنری را از 1359 در صدا و سیمای جمهوری اسلامی ایران با ساخت فیلم‌های مستند آغاز کرد. از دیگر فعالیت‌های او می‌توان به تدریس در مرکز اسلامی آموزش فیلمسازی و مدیریت مرکز تحقیقات و مطالعات سینمایی در معاونت سینمایی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی اشاره کرد.. بشارت منجی نام سریالی به کارگردانی نادر طالب‌زاده ساخته شد. این فیلم بر اساس زمینه‌های مشترک بین اسلام و مسیحیت ساخته شده‌ است.

مهری شیرازی
در سال 1338 در تهران متولد شد. او بعد از بیست و پنج سال خدمت در زمینه گریم از سازمان صدا و سیما بازنشسته شد و به فعالیت در سینما مشغول شد و در جشن صد سالگی سینما برنده تندیس بهترین چهره‌پردازی برای فیلم «زیر پوست شهر» (رخشان بنی اعتماد) شد و در ششمین جشن سینمای ایران برنده جایزه بهترین چهره‌پردازی برای فیلم «زندان زنان» (منیژه حکت) گردید. او همچنین در اولین جشن سینمای آزاد ایران جایزه‌ای برای فیلم «طلوع تاریک» (ابراهیم شیبانی) در رشته بهترین چهره‌پردازی دریافت نمود شیرازه علاوه بر فعالیت حرفه‌ای به تدریس در هنرسرای گریم، دانشگاه سوره اصفهان و آموزشگاه‌های آزاد مشغول می‌باشد. او تاکنونطراحی چهره بیش از 58 فیلم سینمایی را برعهده داشته است که آخرین آن «راه نجات» در سال 1391 است.

 

  روابط عمومی جشنواره فیلم فجر

اشتراک در
اطلاع از
guest
0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها