«رابرت دنیرو» به احتمال زیاد در پروژه بعدیاش که به کارگردانی «تام هوپر» انجام میشود، در کنار «ساشا بارون کوهن» بازی خواهد کرد.
«تام هوپر»، کارگردان مطرح فیلم موزیکال «بینوایان»، قرار است به زودی ساخت فیلم جدید خود را با موضوع زندگی «فردی مرکوری»، ترانهسرا و خواننده گروه کوئین، آغاز کند.
«هوپر» تهیهکنندگی این پروژه سینمایی را نیز به عهده دارد.
«رابرت دنیرو»، بازیگر برنده اسکار هالیوود نیز قرارداد بازی در این فیلم را امضاء کرده است.
البته گزارشها حاکی از آن است که «ساشا بارون کوهن»، بازیگر جنجالبرانگیز فیلم «بورات»، در حال انجام مذاکره برای بازی در این فیلم است.
همچنین «جین راسنتال»، «گراهام کینگ» و «تیم هیدینگتون» نیز از دیگر بازیگرانی هستند که تاکنون بازیاشان در فیلم «تام هوپر» قطعی شده است.
پیش از این قرار بود فیلم زندگینامه «مرکوری» سال 2011 کلید بخورد ولی به برخی مشکلاتی که در قراردادها به وجود آمده این پروژه تا زمان حال به تاخیر افتاد.
بنا براین گزارش، فیلم «تام هوپر» قرار است اوایل سال 2014 به نمایش درآید.









