صفحه اصلی > اخبار سینمای جهان : قسمت سوم « شبی در موزه » ساخته خواهد شد

قسمت سوم « شبی در موزه » ساخته خواهد شد

13920626000062 PhotoL

سومین قسمت مجموعه فیلم کمدی اکشن و فانتزی« شبی در موزه» وارد مرحله تولید می‌شود. کلید فیلم‌برداری این فیلم فوریه سال آینده میلادی زده می‌شود.

سازندگان «شبی در موزه 3» برای فیلم‌برداری بخش اعظم صحنه‌های آن راهی شهر ونکوور در کشور کانادا خواهند شد.

مسئولان کمپانی فوکس قرن بیستم که تهیه کننده این کمدی اکشن ماجراجویانه هستند گفته‌اند حدود بیست دقیقه از صحنه‌های آن هم در شهر لندن فیلم‌برداری می‌شود.

اولین بار در فوریه سال جاری میلادی بود که رسانه‌های گروهی اعلام کردند کمپانی فوکس قرن بیستم به صورت جدی تصمیم گرفته «شبی در موزه 3»را تولید کند.

به نوشته سایت اینترنتی ددلاین، همان زمان اعلام شد بن استیلر دوباره در نقش اصلی این قسمت از فیلم بازی خواهد کرد و شاون لوی هم کارگردان آن خواهد بود.

اما از آن زمان به بعد، خبری از این فیلم نشد. این در حالی بود که منتقدان سینمایی و رسانه‌های گروهی منتظر شروع کار فیلمبرداری قسمت سوم «شبی در موزه» بودند.

بن استیلر و شاون لوی با هر دو قسمت این مجموعه فیلم در سال‌های 2006 و 2010 همکاری کردن.د تامس لنون برای کار نوشتن فیلم‌نامه قسمت سوم فیلم استخدام شده است.

او همکار فیلم‌نامه نویس دو قسمت قبلی «شبی در موزه» بوده است و قرار است فیلم‌نامه قسمت جدید آن را با همکاری رابرت بن گارانت بنویسد.

رسانه‌های گروهی اطلاعی از خط اصلی قصه «شبی در موزه 3» ندارند و این در حالی است که پیش‌بینی می‌شود ماجراهای آن (مثل دو قسمت قبلی) در موزه و در بین شخصیت‌های سرشناس تاریخی و حیوانات عهد باستان اتفاق بیفتد.

سازندگان فیلم گفته‌اند بزودی اخبار و اطلاعات تازه‌ای را درباره آن منتشر خواهند کرد و اسامی بقیه بازیگران فیلم را هم به اطلاع عموم می‌رسانند.

آن چه که تا به حال معلوم شده این است که «شبی در موزه 3»برای نمایش عمومی در روز بیست و پنجم دسامبر سال آینده میلادی آماده خواهد شد.

در قصه قسمت اول فیلم، بن استیلر در نقش یک نگهبان شب موزه ظاهر شد که متوجه می‌شود هر نیمه شب، آدم‌ها و حیوانات داخل موزه جان گرفته و حیات پیدا می‌کنند.

این موجودات پس از جان گرفتن، دست به خلق ماجراهایی کمدی و اکشن می‌زنند و نگهبان شب موزه را درگیر کارهای خود می‌کنند.این نگهبان شب بخت برگشته مجبور است هر روز صبح خرابکاری‌های این موجودات را پاک کرده و پنهان کند، تا بتواند شغل خود را حفظ کند.

فروش دو قسمت اول و دوم «شبی در موزه» در جدول گیشه نمایش سینماهای آمریکای شمالی 251 و 178 میلیون دلار بوده است.

فارس

اشتراک در
اطلاع از
guest
0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها