صفحه اصلی > اخبار سینمای ایران : گلایه از دستمزدهای نجومی بازیگران سینمای ایران

گلایه از دستمزدهای نجومی بازیگران سینمای ایران

2-1-20141712147

سیدجمال ساداتیان گفت: با توجه به افزایش هزینه‌ها و درخواست برخی بازیگران برای دستمزدهای نجومی، فیلمسازی در سینما بسیار سخت شده است.

به گزارش مووی مگ به نقل از ایسنا، این تهیه‌کننده‌ با اشاره به این که چند طرح و فیلمنامه را برای ساخت در حال بررسی دارد، بیان کرد: واقعیت این است که شرایط به قدری سخت شده که نمی‌دانم این کار را ادامه دهم یا خیر و آیا می‌توان با این وضعیت فیلم جدیدی را ساخت؟

او گفت: در حال حاضر دو فیلم «آذر، شهدخت، پرویز و دیگران» و «سایه روشن» آماده‌ اکران هستند که قرارداد اکران فیلم بهروز افخمی در عید فطر با سینما فرهنگ بسته شده و فیلم فرزاد موتمن را هم در پاییز اکران می‌کنیم، اما مسئله اینجاست که این فیلم‌ها هر کدام باید چقدر فروش داشته باشند تا حداقل از ساخت آن‌ها و هزینه‌های صرف شده ضرر نکنیم؟

تهیه‌کننده فیلم «چهارشنبه سوری» ادامه داد: در یکی از پردیس‌های سینمایی پس از گران شدن بنزین فروش روزانه به 200 هزار تومان رسیده است در حالی که قبل از آن تا دو میلیون تومان هم فروش بلیت داشتند،‌یا مثلا فیلم «جامه‌دران» را که به تازگی فیلمبرداری آن تمام شده و کارهای فنی‌اش در حال انجام است، اگر الان می‌خواستیم بسازیم باید 40 درصد هزینه‌ای را که تاکنون صرف کرده‌ایم به آن اضافه می‌کردیم تا بتوانیم آن را بسازیم.

ساداتیان اضافه کرد: تمام این افزایش هزینه‌ها یک طرف و دستمزدهای نجومی بازیگران طرف دیگر، بازیگرانی که برای بازی در یک فیلم دستمزدهای چند صدمیلیونی را درخواست می‌کنند و برایشان هم فرقی نمی‌کند که یک روز در آن فیلم بازی کنند یا یک ماه، یعنی تناسبی میان مدت حضورشان در پروژه با دستمزدی که می‌خواهند وجود ندارد.

تهیه‌کننده فیلم «برف روی کاج‌ها» با بیان اینکه در این شرایط متقاضیان دریافت کمک‌های دولتی بیشتر می‌شوند، گفت: با این اوصاف سینما به طور کامل در حال دولتی شدن است و فیلم‌سازان بخش خصوصی نمی‌توانند با آسودگی کار کنند.

ساداتیان با اشاره به این که بسیاری از بانک‌های خصوصی با حمایت از پروژه‌های سینمایی پول زیادی را وارد این حوزه کرده‌اند، گفت: حمایت از این بخش‌ها منجر به پرداخت دستمزدهای بالا به بازیگران شده و این پول‌های بادآورده در طولانی مدت سینما را از بین می‌برد. در واقع این پول ما به جای این که کمک حال سینما باشند، آن را از ریشه می‌زنند.

اشتراک در
اطلاع از
guest
0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها