صفحه اصلی > اخبار سینمای ایران : مراسم رونمایی از فیلم « نزديك‌تر » با حضور صابر ابر و پگاه آهنگرانی برگزار شد

مراسم رونمایی از فیلم « نزديك‌تر » با حضور صابر ابر و پگاه آهنگرانی برگزار شد

122

مراسم رونمايي فيلم «نزديك‌تر» با حضور مصطفي احمدي كارگردان، بهرام بدخشاني مدير فيلمبرداري، صابر ابر و پگاه آهنگراني بازيگران این فیلم در سينما گالري پرديس ملت برگزار شد.

به گزارش مووی مگ به نقل از ارتباطات و اطلاع رسانی سی و سومین جشنواره فیلم فجر، در ابتداي اين مراسم مصطفی احمدي درباره ايده شكل‌گيري فيلمنامه و همكاري بهرام توكلي براي نگارش آن، تصريح كرد: ايده اصلي فيلمنامه به ۴ سال پيش برمي‌گردد كه چند شخصيت در ذهن من شكل گرفت. آبان ماه پارسال به همراه هستی بشروتنی وارد مرحله نگارش شديم. پس از اتمام فيلمنامه اوليه بهرام توكلي به ما پيوست و فيلمنامه‌اي را نوشت كه هر كارگرداني جاي من بود آن را از دست نمی داد.

وي ادامه داد: «نزديك‌تر» يك فيلم ملودرام خانوادگي با فضاي دلنشين است و در شرايطي كه به اين ژانر در سينماي ايران كم توجهي شده و كمتر ديده شده، مطمئنا مخاطبان از آن استقبال مي‌كنند.

ادامه بهرام بدخشاني مدیر فیلمبرداری این فیلم با اشاره به سابقه آشنايي قديمي با احمدي، با ابراز خوشحالی از ورود او به عرصه فيلمسازي در مقام كارگردان بيان كرد: «از ۲۲ سال پيش كه او را مي‌شناسم هميشه اين سوال در ذهنم بود كه چرا او فيلم نمي‌سازد. زماني كه خبر ساخت فيلم «نزديك‌تر» را از زبان او شنيدم، بسيار خرسند شدم.

اين فيلمبردار افزود: براي فيلمبرداري كار خاصي انجام ندادم فقط سعي كردم نوع فيلمبرداري در آن محسوس نباشد. داستان اين فيلم به گونه‌اي است كه نسل من افسوس مي‌خورد كه چرا سال ها پيش اين فيلم ساخته نشد. معضل دنياي امروز اين است كه چرا ما انسان‌ها به درستي صحبت نمي‌كنيم. اين دغدغه‌اي است كه در فيلم به تصوير كشيده شده است.

وي ادامه داد: احمدي كارگرداني است كه ۲۰ سال در سينماي ايران حضور داشته و وقتش را هدر نداده است. در اين مدت با دقت نگاه كرده، تحقيق كرده و از اساتيد ياد گرفته است و اكنون مي‌داند چه قصه‌اي دارد و مي‌خواهد با آن چه كند.

پگاه آهنگراني در ادامه گفت: «احمدي را از سال‌ها پيش مي‌شناسم و تا به حال سه فيلم سينمايي مشترك با هم داشته‌ايم و من هم مانند آقاي بدخشاني هميشه فكر مي‌كردم چرا احمدي فيلم خودش را نمي‌سازد. از ابتدا قرار نبود در فيلم بازي كنم و نقش مهتاب هم در فيلمنامه نوشته نشده بود، اما پس از نگارش نهايي توسط توكلي اين نقش در نظر گرفته شد. پس از پيشنهاد بازي به من براي اين نقش با هيجان، عشق و علاقه قبل از خواندن نسخه نهايي متوجه شدم كه آرزويم اين است كه در فيلم احمدي بازي كنم

1111

صابر ابر در واكنش به صحبت كرمي مبني بر اينكه تا چه حد به كسب سيمرغ در جشنواره امسال خوشبين است، اظهار كرد: «سيمرغ برايم مهم نيست. آنچه كه از نگاه مردم ديده مي‌شود، به آن معتقدم

وي درباره همكاري‌اش با مصطفي احمدي در فيلم «نزديك‌تر» بيان كرد: اولين كارم را در سن ۱۷ سالگي با او شروع كردم. احمدي جزو اولين نفراتي بود كه مرا تشويق به كار در دنياي حرفه‌اي كرد. پس از بازي در اين بازي به اين نتيجه رسيدم كه هيچ چيزي لذت‌بخش‌تر از همكاري با او نيست. از اين به بعد هم هر فيلمنامه‌اي كه او به من پيشنهاد كند، نخوانده مي‌پذيرم و فقط برايم كافي است كه بگويد چه زماني كار را شروع كنم.

پس از پخش بخش‌هايي از فيلم «نزديك‌تر» بدخشاني در پاسخ به اين پرسش كه از چه تكنيك‌هاي مشخصي براي فيلمبرداري در اين كار استفاده شده، پاسخ داد: روي پرده خواهيد ديد كه دوربين به بازيگر نزديك مي‌شود اما شما بلافاصله متوجه نمي‌شويد. يكي از شانس‌هاي بزرگ من براي فيلمبرداري اين بود كه طراح صحنه توانست لوكيشني را پيدا كند كه انگار از ابتدا براي همين فيلم ساخته شده بود.

احمدي در ادامه گفت: شانس بزرگ من در اين سال‌ها دستياري با افرادي بوده كه در حرفه خود صاحب اعتبار و سواد ويژه‌اي هستند و در اين ميان من امكان رفاقت با آنها را پيدا كردم. پس از پيشنهاد به آنها بسيار خوش شانس بودم كه با جواب مثبت روبه‌رو شدم.

وي افزود: «در وهله اول توانايي، استعداد و انگيزه بايد وجود داشته باشد كه درباره بازيگران اين فيلم معيارها مصداق داشت. از ابتدا به دنبال تيم حرفه‌اي مي‌گشتم و حالا خوشحالم كه فيلمي را در سينماي ايران با تيم و بازيگران كاربلد ساختم و در آن شاهد لحظاتي بودم كه چگونه يك بازيگر به نفع بازيگر مقابلش كنار مي‌رود يا به او كمك مي‌رساند.

وي ادامه داد: اميدوارم فيلم خوبي باشد و در آن توانسته باشم به تماشاگر بها دهم و او را دست كم نگرفته باشم كه اگر اين اتفاق بيفتد نتيجه همياري اين تيم خوب بوده است.

احمدي درباره حضور محمد بزرگ‌نيا به عنوان مشاور در اين فيلم گفت: پيش از اين افتخار دستياري بزرگ‌نيا را در دو فيلم داشتم. در اين فيلم هم او در مراحل كلان تصميم‌گيري كنارم بود. در هنگامي كه نفس كم مي‌آوردم او به من اعتماد به نفس مي‌داد و به كمكم مي‌آمد. حتي جاهايي كه با من به شدت اختلاف سليقه داشت، اما به نظرم احترام مي‌گذاشت.

صابر ابر در ادامه بيان كرد: هميشه برايم اين مهم است كه سهمي در گفتن چيزي داشته باشم كه بايد گفته شود و فيلم‌هايم فقط همايش صرف نباشد. اين فيلم درباره كانسپتي صحبت مي‌كند كه مرا براي نقش آفرينی در آن روز به روز علاقه‌مندتر مي‌كرد. موضوعي كه در اين فيلم شاهد آن هستيم، نگاه ما را به آدم‌هاي اطراف‌مان عوض مي‌كند.

پگاه آهنگراني اظهار كرد: من يقين دارم اگر فيلم‌هاي «نگاه نو» در بخش سوداي سيمرغ امسال حضور مي‌يافت، صابر ابر قطعا سيمرغ مي‌گرفت.

در ادامه بهرام بدخشاني به عنوان جمله تبليغاتي براي فيلم گفت: نزديك‌تر فيلمي نيست كه در سالن و هنگام نمايش بتوان از آن نتيجه گرفت. پس از تماشاي اين فيلم وقتي از سينما بيرون مي‌آيي ترجيح مي‌دهي قدم بزني و به آن فكر كني. احمدي در اين فيلم كار عجيب و غريبي نكرده است، تنها يك قصه را به زبان سينما بيان كرده است.

احمدي هم گفت: اميدوارم كه تماشاگر نتواند به راحتي از خير خيلي از پلان‌هاي فيلم بگذرد، با دقت به اين فيلم نگاه كند و به مجموعه‌اي از بازي‌هاي درخشان بازيگران توجه كند. چرا كه تصويري خالي از جزييات در اين فيلم نداريم.

آهنگراني بيان كرد: به من ثابت شده كه وقتي مراحل ساخت فيلمي به پايان مي‌رسد و در پيان همه عوامل از آن راضي‌اند قاعدتا فيلم خوبي از آب در مي‌آيد. در آخرين روز فيلمبرداري «نزديك‌تر» همه ما فكر مي‌كرديم كه اين فيلمي است كه كمترين اشتباه را در آن انجام داده‌ايم.

صابر ابر جمله «هر چي تا الان درباره خودم گفتم دروغ بوده» را شعار تبليغاتي اين فيلم عنوان كرد و بدخشاني از پوستر طراحي شده اين فيلم توسط امير اثباتي رونمايي كرد.

اشتراک در
اطلاع از
guest
0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها