صفحه اصلی > اخبار سینمای ایران : فروش فاجعه بار فیلم پر هزینه « یتیم خانه ایران » در گیشه ها ادامه دارد

فروش فاجعه بار فیلم پر هزینه « یتیم خانه ایران » در گیشه ها ادامه دارد

63613500823292301734222

«قطعه‌ای حذف‌شده از تاریخ معاصر ایران» این روزها خوب نمی‌فروشد. یکی از پرخرج‌ترین فیلم‌های اکران این روزهای سینما، «یتیم‌خانه ایران» است که برای ساخت آن هشت‌میلیارد تومان هزینه شده. «یتیم‌خانه ایران»، تازه‌ترین فیلم کارگردان جنجالی سینما، ابوالقاسم طالبی، است؛ کارگردانی که با ساخت فیلم «قلاده‌های طلا» سروصدای زیادی در سینما به‌راه انداخت.

به گزارش مووی مگ به نقل از شرق، ساخته جدید طالبی در روز افتتاحیه خود سه‌میلیون و ٥٠٠ هزار تومان فروخت و در روزهای پنجشنبه و جمعه هفته گذشته هم به‌ترتیب ٧,٥ و ١١ میلیون تومان درآمد داشت. فروش کل آن در سه روز اول اکران به رقم ٢٢ میلیون تومان رسید. ازاین‌رو به نظر می‌رسد با این روند تا پایان اکران شکست سختی بخورد.

روی شانه‌های «فرزند صبح »

«برآورد مالی فیلم بسیار بالا بود، اما در سفری که در سوریه با بهروز افخمی داشتیم، اتفاق‌های خوبی افتاد و آنجا با کمک او و تجهیزات و لوکیشن‌های مانده از فیلم «فرزند صبح» توانستیم از هزینه تولید فیلم به اندازه ۹ میلیارد تومان بکاهیم! بنابراین بسیاری باورشان نمی‌شود که ما این فیلم را با تنها هشت میلیارد تومان تولید کردیم. بازیگران خارجی را با رج‌زنی خوب به‌گونه‌ای به ایران آوردیم که هزینه تمام بازیگران خارجی ما کمتر از بازیگران ایرانی شد؛ چیزی کمتر از ۵۰۰ میلیون تومان. من بازیگران خارجی فیلم را با وب‌کم و مکالمه اینترنتی با آنها انتخاب کردم تا از هزینه‌ها کاسته شود. والا می‌توانستم ۱۰ روز به انگلیس بروم». اینها بخشی از صحبت‌های ابوالقاسم طالبی، کارگردان فیلم سینمایی «یتیم‌خانه ایران»، درباره بودجه فیلم و اتفاقا کاهش هزینه‌های فیلم است. از «یتیم‌خانه ایران» به‌عنوان یک فیلم ضدانگلیسی یاد می‌شود؛ فیلمی که طبق گفته‌ها وقوع هولوکاستی واقعی را در ایران روایت می‌کند. فیلمی که مدت‌زمانی طولانی مراحل فیلم‌برداری و فنی را پشت‌سر گذاشت و با وجود تبلیغات گسترده، برای نخستین نمایشش در جشنواره فیلم فجر سال گذشته، نمایش آن به دلیل نقص فنی به گفته کارگردانش، به‌بعد از جشنواره موکول شد و تنها تعداد اندکی از اهالی سینما و منتقدان تا پیش از اکران عمومی، فیلم را دیدند؛ هرچند حاشیه‌های پیش از اکران عمومی این فیلم به دلیل معلق‌ماندن فعالیت برخی از دفاتر سینمایی بود و در نهایت با رفع تعلیق این دفاتر و با ابلاغ ویژه رئیس قوه قضائیه، بالاخره «یتیم‌خانه ایران» وارد چرخه اکران شد. ابوالقاسم طالبی پیش از آغاز اکران عمومی فیلمش با انتشار نامه‌ای از فعالیت‌های رئیس قوه قضائیه به دلیل رفع تعلیق برخی از دفاتر سینمایی قدردانی کرد.

اکران دانشگاهی

«اکران دانشگاهی» از جمله امکانات سینمای ایران است برای فروش بیشتر آثار سینمایی، در فصل تازه اکران سینماها و در کشاکش رقابت بین دفاتر پخش ترفندی برای فروش بیشتر فیلم محسوب می‌شود. سیدعلیرضا فخارزاده، مدیرعامل مؤسسه راوی‌فیلم، درباره روند اکران دانشگاهی و فرهنگی این فیلم به «شرق» گفت: «یتیم‌خانه ایران به‌تازگی اکرانش را آغاز کرده و با توجه به اینکه تبلیغات خاصی ندارد و تعداد تیزرهای محدودی از این فیلم از تلویزیون پخش می‌شود، در آغاز به‌لحاظ میزان فروش اکران خوبی را آغاز نکرد، اما به مرور بهتر خواهد شد». فخارزاده در ارتباط با چگونگی انتخاب فیلم‌های این مؤسسه برای اکران گفت: «ما عضو کانون پخش‌کنندگان سینمای ایران هستیم و براساس ظرفیت‌شناسی و موضوع، فیلم‌ها را برای اکران دانشگاهی و فرهنگی در نظر می‌گیریم. فیلم‌های، شاهزاده روم، بادیگارد، رسوایی ٢، ایستاده در غبار، امکان مینا، زاپاس، اروند، سیانور، ناسور و یتیم‌خانه فیلم‌هایی هستند که پخش آنها در مراکز فرهنگی و دانشگاهی برعهده ماست». او درباره تأثیری که این اکران‌ها در فروش فیلم دارد نیز گفت: «قطعا تأثیر بسزایی خواهد داشت. زمان اکران فیلم «بادیگارد» ٧٠٠، ٨٠٠ میلیون تومان سهم این اکران‌ها در فروش بود. قطعا نمی‌توان فروش سینمای ایران را تضمین کرد، اما قطعا برای «یتیم‌خانه ایران» نیز این اتفاق خواهد افتاد و فروش بهتر خواهد شد، اما معتقدم برخی فیلم‌ها همین که دیده شوند، ارزشمند است، «یتیم‌خانه ایران»، هم دیده خواهد شد و هم فروش خوبی خواهد داشت

aio23

اشتراک در
اطلاع از
guest
0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها