صفحه اصلی > اخبار سینمای جهان : «جوزف گوردون لویت» اولین فیلمش را کارگردانی خواهد کرد

«جوزف گوردون لویت» اولین فیلمش را کارگردانی خواهد کرد

joseph gordon levitt 215120019

گوردون لویت با فیلمنامه ای که خودش آن رانوشته ، اولین فیلمش را که یک کمدی فعلاً بی عنوان است کارگردانی خواهد کرد.او در این فیلم در کنار اسکارلت جوهانسون که یکی از  نقش های اصلی را دارد، بازیگری هم می کند.
به گزارش مووی مگ و بنقل از هالیوود ریپورتر، اطلاعات چندانی از داستان فیلم در دست نیست جز اظهارات لویت : ” فیلم، قصّه ای امروزی و مدرن است درباره ی دون خوان و آغاز سفرش برای اصلاح خودخواهی خویش.”
برای تولید فیلم شرکت «ولتاژ پیکچرز» سرمایه گذاری کرده تا مرحله تولید فیلم از 16 آپریل در لوس آنجلس آغاز شود.
گوردون لویت که بیشتر بخاطر فیلم « ( 500 ) روز از تابستان » چهره شد، این روزها تجارب جدیدی مانند نوازندگی و خوانندگی را نیز اندوخته و با فیلم موفق50/50 در سال گذشته و فیلم های «رستاخیز شوالیه تاریکی» نولان و «لینکلن» اسپیلبرگ در سال جاری؛ ظاهرا ً در وضعیت خوبی بسر می برد.

مرتضی قنبری

ذره بین : نمی دونم چرا احساس می کنم کارگردان خوبی خواهد شد!

به جمع هواداران مووی مگ در فیس بوک بپیوندید      


اشتراک در
اطلاع از
guest
0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها