صفحه اصلی > اخبار سینمای جهان : 10 فیلم برتر سینما با بیشترین سود فروش خالص! + تصاویر

10 فیلم برتر سینما با بیشترین سود فروش خالص! + تصاویر

1-9_3434455

صنعت سینما و فیلمسازی صنعتی بسیار ریسکی و غیرقابل پیش بینی است. سرمایه گذاران این صنعت میلیون ها دلار برای ساخت فیلم ها سرمایه گذاری می کنند. وقتی فیلم مورد نظر در سینماها اکران می شود، این انتخاب مخاطب است که فیلم را به یک موفقیت تجاری یا شکستی بزرگ تبدیل کند. ظهور عصر استریمینگ نیز ریسک فیلمسازی را بیش از پیش خطرناک ساخته است. اما گاهی اوقات یک فیلم به چنان فیلم پرفروش و پرطرفداری تبدیل می شود که سرمایه گذاران و استودیوهای فیلمسازی با بازگشت سرمایه خود ود سودهایی باورنکردنی روبرو می شوند. فیلم های کم هزینه باکیفیت و موفق اغلب اوقات بیشترین سودآوری را دارند. برخی فیلم ها به خاطر اختلاف فاحش بین بودجه و هزینه ساخت از یک طرف و سودشان از طرف دیگر شناخته می شوند و نشان می دهند که بودجه های بزرگ همیشه به معنای سودآوری بیشتر نیست.

به گزارش مووی مگ به نقل از روزیاتو،  در ادامه این مطلب قصد داریم شما را با ۱۰ فیلمی آشنا کنیم که سودآورترین فیلم های تاریخ سینما بوده اند.

۱۰- Friday The 13th (1980)

سود خالص ۲۷ میلیون دلاری در مقابل بودجه ساخت ۵۵۰ هزار دلاری

میراث Friday The 13th خود نشان می دهد که با یکی از شناخته شده ترین فرانچایزهای ژانر اسلشر مواجه هستیم. از زمان انتشارش در بیش از چهار دهه پیش، این فیلم جایگاه پدیده ای فرهنگی را یافته است اما جالب است بدانید که بودجه ساخت این فیلم موفق نیم میلیون دلار بوده است. این فیلم کمک کرد کوین بیکن به یک ستاره تبدیل شود، بازیگری که تنها چهارمین نقش سینمایی اش را در Friday The 13th بازی می کرد. اما چیزی که این فیلم را بیش از هر چیز دیگری قابل توجه می سازد بودجه آن است که کمی بیش از ۵۰۰,۰۰۰ دلار بود. فیلم Friday The 13th به شدت مورد استقبال طرفداران ژانر وحشت قرار گرفته و نزدیک به ۳۰ میلیون دلار سود خالص در پی داشت.

۹- The Evil Dead (1981)

۹- The Evil Dead (1981)

سود خالص ۱۴ میلیون دلاری در مقابل بودجه ساخت ۳۷۵ هزار دلاری

The Evil Dead یک کالت کلاسیک غیرمحتملی بود که در سال ۱۹۸۳ منتشر شد و آغازگر فیلم ها، سریال ها و بازی های ویدیویی بسیاری بود. اما در دوران ساخت، تهیه کنندگان به چشم یک فیلم ترسناک کم هزینه به فیلمشان نگاه می کردند. فیلم The Evil Dead با بودجه کمتر از ۴۰۰,۰۰۰ دلار ساخته شده بود اما موفق شد بیش از ۱۴ میلیون دلار سود داشته باشد. این فیلم شناخته شده در همان روزهای اول انتشار توانست هزینه های ساخت را جبران کرده و راه را برای محتواهای بیشتر باز کند.

۸- Super Size Me (2004)

۸- Super Size Me (2004)

سود خالص ۶.۴ میلیون دلاری در مقابل بودجه ساخت ۶۵ هزار دلاری

فیلم Super Size Me یک مستند است که شاید بیشترین شکاف سود این ژانر را در تاریخ سینما به خود اختصاص دهد. این فیلم به خطرات مرگبار مصرف فست فودها برای سلامتی می پردازد و خیلی زود در رسانه های اجتماعی وایرال شد. فیلم Super Size Me با بودجه اندک ۶۵۰۰۰ دلاری توسط مورگان اسپرلاک ساخته شده و بیش از ۶ میلیون دلار سود داشت.

۷- Halloween (1978)

۷- Halloween (1978)

سود خالص ۳۳ میلیون دلاری در مقابل بودجه ساخت ۳۲۵ هزار دلاری

فیلم های اسلشر پیش از اکران Halloween در حال ایجاد جایگاهی برای خود در میان طرفداران ژانر وحشت بودند، رویه ای که با فیلم Peeping Tom و در دهه ۱۹۶۰ آغاز شده بود. داستان فیلم Halloween بسیار ساده بوده و در کمال ناباوری خبری از خونریزی و کشتار نبود اما به ایجاد فرانچایزی منجر گردید که ظاهراً مانند مایکل مایرز در مقابل مرگ مقاومت می کند. این فیلم در باکس آفیس بین المللی بیش از ۲۳ مییون دلار فروش داشت که برای فیلمی کوچک در ژانر وحشت عدد قابل توجهی به نظر می رسد. هزینه ساخت هالووین تنها ۳۲۵,۰۰۰ دلار بود و بعد از فروش هایی که در بخش ویدیوهایی خانگی داشت، سود خالص آن به بیش از ۳۳ میلیون دلار رسید.

۶- Facing The Giants (2006)

۶- Facing The Giants (2006)

سود خالص ۲۴.۶ میلیون دلاری در مقابل بودجه ساخت ۱۰۰ هزار دلاری

Facing The Giants یک فیلم کمتر شناخته شده با اختلاف فاحش بین هزینه ساخت و فروش است. این فیلم داستان یک تیم فوتبال قدیمی در گرجستان را روایت می کند که بار دیگر تشکیل می شود تا شانسش را یکبار دیگر امتحان کند. بودجه ساخت این فیلم بسیار ناچیز و تنها ۱۰۰,۰۰۰ دلار بود به طوری که بسیاری از بازیگران و هنروران فیلم دواطلبانه در آن حاضر شدند اما Facing The Giants توانست ده ها برابر بودجه ساخت خود سود کند. این فیلم در باکس آفیس بیش از ۱۰ میلیون دلار فروش داشته و در کل سود خالص ۲۴ میلیون دلاری را نصیب سازندگانش کرد.

۵- Rocky (1976)

۵- Rocky (1976)

سود خالص بیش از ۲۰۰ میلیون دلاری در مقابل بودجه ساخت ۱ میلیون دلاری

سیلوستر استالونه برای نویسندگی و بازی در اولین فیلم بزرگش در مجموعه Rocky دستمزد چندانی نگرفت اما قماری بود که او می دانست باید بکند. اگر چه دهه ۱۹۷۰ در زمینه بوکس و سینمای بوکس بسیار مهم بود اما هیچ تضمینی وجود نداشت که داستانی در مورد یک بوکسور بدشانس بتواند با مخاطبان ارتباط برقرار کند. اما از بخت خوش استالونه دقیقاً همین اتفاق رخ داد و پول بسیار هنگفتی نیز نصیبش شد. فیلم Rocky در سراسر جهان بیش از ۲۲۵ میلیون دلار فروش داشت که ۲۰۰ برابر بودجه اندک ۱ میلیون دلاری اش بود. از آن زمان به بعد، فیلم های زیادی به عنوان دنباله Rocky ساخته شده و یکی از مشهورترین و موفق ترین فرانچایزهای سینمایی شکل گرفت که دوران حرفه ای استالونه را ساخت.

۴- Eraserhead (1977)

۴- Eraserhead (1977)

سود خالص ۵ میلیون دلاری در مقابل بودجه ساخت ۱۰۰ هزار دلاری

دیوید لینچ در ابتدا با اولین فیلمش به نام Eraserhead بود که توانست محافل سینمایی را متوجه دیدگاه خاص و منحصربفردش نماید. این فیلم سیاه و سفید سوررئال با نقدهای مثبت بسیاری مواجه شده و بنیان حرفه کارگردانی این فیلمساز برجسته را پایه ریزی کرد. فیلم Eraserhead تنها با ۱۰۰,۰۰۰ دلار بودجه ساخته شده بود اما سودی ۵ میلیون دلاری داشت. اگر چه این فیلم مشهورترین اثر سینمایی دیوید لینچ نیست اما یکی از بزرگ ترین بازگشت های سرمایه در دنیای سینما به شمار می آید.

۳- The Blair Witch Project (1999)

۳- The Blair Witch Project (1999)

سود خالص ۸۳ میلیون دلاری در مقابل بودجه ساخت ۶۰۰ هزار دلاری

بعد از انتشار فیلم The Blair Witch Project شاید دیگر افراد بسیار کمتری به نقش بودجه های بالا در موفقیت فیلم ها در باکس آفیس حساس بودند. این فیلم با بودجه تقریبی ۶۰۰,۰۰۰ دلار ساخته شد و به طور کامل بر فضای تنش آمیز برای متقاعد کردن مخاطب خود تکیه دارد. با این وجود، The Blair Witch Project بیش از ۸۳ میلیون دلار سود در پی داشت که بیش از ۸۰ برابر بودجه ساختش بود. این فیلم یک اثر سینمایی پولساز بود که باعث ایجاد موجی از فیلم های ترسناک برای تکرار سبک آن شد و بدین ترتیب بود که برخی از بهترین فیلم های ترسناک ژانر فرعی ویدیو پیدا شده خلق شدند.

۲- El Mariachi (2007)

۲- El Mariachi (2007)

سود خالص ۱ میلیون دلاری در مقابل بودجه ساخت ۷ هزار دلاری

El Mariachi اولین فیلم بلند رابرت رودریگز است، فیلمی که با بودجه اندک و باورنکردنی ۷,۰۰۰ دلاری ساخته شده بود. اما وقتی تمام هزینه ها مورد محاسبه قرار گرفت، سود فیلم به بیش از یک میلیون دلار رسید. El Mariachi دو دنباله به نام های Desperado و Once Upon a Time in Mexico در پی داشت که همراه با فیلم اورجینال، سه گانه موسوم به Mexico Trilogy از رودریگز را تشکیل می دهند. اما این ال ماریاچی بود که نام رودریگز را بر سر زبان ها انداخت، کسی که بعدها با فیلم های Sin City و Spy Kids بیشتر نیز شناخته شد.

۱- Mad Max (1979)

۱- Mad Max (1979)

سود خالص ۴۹ میلیون دلاری در مقابل بودجه ساخت ۲۰۰ هزار دلاری

برداشت پساآخرالزمانی مل گیبسون در یک فضای جاده ای بدون قانون، یک سرمایه گذاری سودآور بود که در سال ۱۹۷۹ منتشر شد. جرج میلر، کارگردان فیلم، برای رسیدن به تصویر سینمایی مورد نظر خود همه موانع را کنار گذاشت و برخی از بهترین و ماندگارترین شخصیت ها و خودروهای تاریخ سینما را با فرانچایز Mad Max به سینمای جهان ارائه کرد. با بودجه تنها ۲۰۰,۰۰۰ دلاری، فیلم Mad Max بیش از ۴۹ میلیون دلار سود در پی داشت که بیش از ۵۰ برابر بیش از بودجه ساخت آن بود. این فیلم همچنین باعث به شهرت رسیدن مل گیبسون شده و یک دوران کاری موفق و پرسود را برای میلر در هالیوود نیز در پی داشت.

اشتراک در
اطلاع از
guest
0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها