ساخت فیلم « ورود » که تقریباً با پنهان کاری همراه شده بود، پس از شروع تبلیغات بزرگ میدانی با یک جنجال عجیب و بزرگ آغاز شد و آن اشتباه طراح پوستر در درج المان های هنگ کنگ در صحنه مربوط به حضور موجودات فضایی در این منطقه بود. در واقع طراحان پوستر فیلم اشتباهاً تصویری از شانگهای را منتشر کرده بودند اما در پوستر آن منطقه نام هنگ کنگ درج شده بود که همین امر باعث هجوم کاربران هنگ کنگ به صفحات اجتماعی فیلم شد.
داستان فیلم درباره فرود موجودات ناشناخته بر روی سطح سیاره زمین است. اهالی زمین اطلاعی از انگیزه موجودات فضایی ندارند و در واقع نمی دانند که آیا آنها قصد نابودی زمین را دارند یا برای گفتگو به این سیاره آمده اند. در این وضعیت ارتش به سراغ دکتر لوئیس بنکس ( اِمی آدامز ) که استاد زبان شناسی است می رود تا بتواند با کمک او، ارتباطی میان انسانها و موجودات فضایی شکل دهد. تلاش های دکتر بنکس برای ارتباط با موجودات فضایی بسیار سخت پیش می رود و از طرف دیگر چین و روسیه اعلام کرده اند که بزودی جنگی را علیه موجودات فضایی آغاز خواهند کرد و...
در سالهای اخیر آثار فراوانی در ارتباط با حضور موجودات فضایی بر روی سیاره زمین ساخته شده که رویکرد اغلب آنان وقوع درگیری میان فضایی ها و ساکنین زمین بوده است. اما در فیلم « ورود » خبری از این حجم از خشونت ها نیست و اثر با مقدمه ای تاثیرگذار و هیجان انگیز آغاز می شود که طی آن سفینه های عجیب و غریب بی آنکه حرکت غیرمعقولی انجام دهند، به زمین رسیده و بصورت ثابت در آن قرار می گیرند تا مخاطب درگیر یک حس کنجکاوی قوی درباره دلایل حضور آنها بر روی زمین باشد. عنصر کنجکاوی و تعلیق در فیلم « ورود » در اوج خود قرار دارد و دنیس ویلنوو به بهترین شکل ممکن مخاطب را تشنه یافته حقیقت درباره موجودات ناشناس نگه می دارد.
با اینحال تمرکز فیلم نه بر روی موجودات فضایی بلکه بر روی شخصیت هایی است که به داستان وارد می کند و آنان را درگیر ارتباط با فضایی ها می نماید که در راٌس این هرم دکتر بنکس قرار دارد. ویلننو در ابتدای فیلم وضعیت او را در چند نما به تصویر می کشد تا مخاطب بداند که او فقدان بزرگی را تجربه می نماید و از لحاظ روحی در وضعیتی خاص قرار دارد. این خلاصه وضعیت ساده درباره دکتر بنکس در ادامه داستان و با قرارگیری این شخصیت در بطن ماجراهای مختلف به خوبی پرورش یافته و مخاطب نیز با او همراه می گردد. در واقع بنکس در مواجه با موجودات فضایی و البته افرادی که در اطرافش حضور دارند، به بلوغ می رسد که باعث می شود اثر در بخش شخصیت پردازی در اوج باشد و قهرمان داستان رها شده نباشد.
« ورود » در به تصویر کشیدن موقعیت موجودات فضایی نیز جزئیات فراوانی را رعایت کرده که کمتر در یک اثر تخیلی در دوران مدرن سینما به آن توجه شده است. موجودات فضایی فیلم بی آنکه انسان نما باشند و رفتاری انسان گونه داشته باشند، کاملاً از ساختاری منحصر به فرد برخوردار هستند که کنجکاوی مخاطب درباره آنها را بر می انگیزد. آنها نه ستیزه جو هستند و نه برای موضوع کلیشه ای نظیر استفاده از هسته زمین در اینجا حضور دارند، آنها آمده اند تا با اهالی زمین ارتباط برقرار نمایند و در این راه به نظر می رسد که حوصله فراوانی هم دارند!
اما شاید بتوان نقطه اوج هنر سازندگان « ورود » را در طرح مفاهیم اخلاقی در لایه های زیرین فیلمنامه عنوان کرد که در دو سال گذشته آثاری نظیر « مریخی » و « بین ستاره ای » سعی در دستیابی به آن داشتند اما به دلیل وجه بلاک باستر بودنشان این مفاهیم خیلی به چشم نیامد و در میان جلوه های ویژه و مباحث تکنیکی رنگ باخت. « ورود » با هوشمندی از گرفتار شدن در دام بسط دادن داستان به نقطه ای که هیجان و جلوه های ویژه را به روند اصلی فیلم مبدل می کند، فرار کرده و در عوض از حضور موجودات فضایی بر روی سیاره زمین به مباحث اخلاقی رسیده است.
در واقع در « ورود » تماشاگر ابداً قرار نیست که شاهد یک درگیری و قطعاً پیروزی اهالی زمین با برافراشتن پرچم باشد بلکه در اینجا عشق و ارتباط و البته درد فقدان به موضوع اصلی فیلم بدل می شود و برای معدود دفعات در تاریخ سینما، حضور موجودات فضایی منجر به ایجاد بُعد احساسی فراوان در داستان می گردد که خوشبختانه توسط فیلمساز مدیریت شده و به آرامی جای خود را در دل مخاطب ایجاد می نماید. « ورود » تلنگری به مخاطب بابت قضاوت ها و عدم درک متقابل و بطور کل، خودشناسی می زند که می تواند عواقب فراوانی داشته باشد.
ویلنوو در ساخته قبلی اش به نام « سیکاریو » نشان داده بود که تسلط کاملی به میزانسن و دکوپاژ آثارش دارد و این مسئله در « ورود » نیز به خوبی خودنمایی می کند. ویلنوو با بهره گیری صحیح از موسیقی متن در لحظات مختلف فیلم هیجان و آرامش را به اندازه به مخاطب ارائه می کند. فیلمبرداری اثر نیز تماشایی است و در فیلم خبری از برش های ناگهانی و تکانهای شدید دوربین درلحظات حساس نیست. هوشمندی فیلمبرداری مخصوصاً در قاب بندی ها ، « ورود » را به یک گزینه محتمل برای رقابت اسکار تبدیل می نماید.
در میان بازیگران فیلم نیز بازی های یکدستی به چشم می خورد. اِمی آدامز در نقش اصلی فیلم بهترین انتخاب برای بازی در نقش دکتر بنکس بوده است. آدامز به خوبی توانسته در لحظاتی از فیلم ویرانی احساستش را به تصویر بکشد و در لحظاتی دیگر درماندگی اش بابت نحوه ارتباط با موجودات فضایی را مجسم نماید. جرمی رینر و فارست ویتاکر نیز به خوبی اِمی آدامز را در فیلم همراهی کرده اند.
« ورود » قطعاً یکی از برترین آثار تاریخ سینما درباره حضور موجودات بیگانه بر روی سیاره زمین است. کریستوفر نولان اگرچه در « بین ستاره ای » تا حدودی موفق شده بود قدرت عشق و انسانیت را در یک سوم پایانی به تصویر کشیده و مخاطب را درگیر واکنش های احساسی نماید، اما هرگز به بلوغی که دنیس ویلنوو در « ورود » به آن دست یافته نرسیده است. ویلنوو با « ورود » اثری را به ارمغان آورده که مخاطب را غرق در احساساتی خواهد کرد که هرگز ، موجودات بیگانه فضایی قادر به رقم زدن آن نبوده اند! کمتر در تاریخ سینما شاهد اثری تخیلی بوده ایم که منجر به تفکر عمیق مخاطبش شود؛ « ورود » یکی از این معدود آثار است و احتمالاً در آینده آثاری با الهام از این فیلم ساخته و روانه سینما خواهد شد.
منتقد : میثم کریمی
این مطلب بصورت اختصاصی برای سایت " مووی مگ " به نگارش درآمده و برداشت از آن جز با ذکر دقیق منبع و اشاره به سایت مووی مگ، ممنوع بوده و شامل پیگرد قانونی می گردد.
به خانواده بزرگ جامعه مجازی مووی مگ بپیوندید
ورود : Arrival
کارگردان : Denis Villeneuve
نویسنده : Eric Heisserer ، Ted Chiang
بازیگران :
Amy Adams... Dr. Louise Banks
Jeremy Renner ... Ian Donnelly
Michael Stuhlbarg... Agent Halpern
Forest Whitaker ...Colonel Weber
رده سنی : PG-13 ( مناسب برای افراد بالای 13 سال)
ژانر : درام
زمان : 116 دقیقه
دیدگاهها
علبرضا
.
.
ربط این فیلم به ظهور چی بود آخه هموطن؟
david
دو سه تا ایراد فنی داشت: یکی دیدن آینده بود که معلوم نبود اون خانم چطور با یادگیری زبان بهش دست پیدا کرده بود. دومی اون سربازایی بودن که سرخود اقدام به حمله کردن. یه مورد هم نقش اون مرد همراه بود که خیلی نقشش اونجا (وحتی توی فیلم) واضح نبود.
در هر صورت به عقیده من به عنوان یک فیلم تخیلی ارزش یک بار دیدن رو داشت.
میم
نکته مبهم فیلم راجب درک زمانی در فیلم به نظر ایجاد نکردن آگاهی بر خلاف تصور ایجاد آگاهی در صورت اطلاع از زمان است
برای توضیح ساده تر باید در نظر داشته باشیم نگاه خطی به زمان حداقل نتیجه آگاهی از گذشته را به همراه دارد ولی این نوع شرح زمانی بیان شده در فیلم باعث شده مخاطب حتی از گذشته ی خودش اطلاع دقیق نداشته باشد (مثلا این که از تماسی با فردی گویی اطلاع ندارد با این که اتفاق افتاده است) ولی حدودی از آینده را برای فرد با نگاه غیر خطی به زمان ترسیم میکند. انگار فرد در آینده منتظر است تا گذشته اتفاق بیافتد تا از آن اطلاع پیدا کند. برای همین به نظر شاید این نگاه زمانی دارای ضعف های این چنینی چندان هدیه ی خوبی برای زندگی با نگاه خطی به زمان نباشد .
ممنونم از لطفتان برای مطالعه
میم
سلام خارجی :)
سعید
خیلی حال کردم با این فیلم
زهره
پرنده تو قفس به افراد نشون میداد آیا هنوز ماده کشنده از طرف فضایی ها تو هوای اونجا پخش نشده؟ کلا تا وقتی پرنده آروم بود، فضا صلح آمیز بود
عماد
حامد
تو اصلا نباید اینجور فیلمها رو ببینی..همون اژدها وارد می شود رو برو ببین
مصطفی
یک کاربر
اصلا با اثر میان سیاره ای نولان قابل مقایسه نیست
تخیل باید بصورتی بهش پرداخته بشه که رنگ واقعیت هم بگیره و این غیر از مسائل نامفهومی هست که در فیلمنامه وجود دارد
فضایی
کارشناس ارشدش عالی بود
امید عبدی
حالا اگه به جای 12 ، یازده بود شما میومدی در مورد اینکه فیلم اشاره ی مستقیم به فراماسونری داره شلوغ میکردی! یا اگه سیزده بود، میگفتی شیطان پرستی هدف فیلم بوده!
کلاً ما ایرانیا یه خصوصیت "کارشناس ارشد نشانهشناسی" داریم که همه ی جای کره ی زمین هم با استفاده از همین علم، توطئههایی که علیه ما ایرانیا میشه رو کشف و به حول و قوه ی الهی خنثی میکنیم!!!
هادی
مهدی
مهدی
محمد رضا
نگاه کرد چون ذهن ادم و اعتقادات ادم رو به مرور خراب میکنه
ولی نظر کلی من اینه که:
ظهور نزدیکه
اونها هم اینو میدونن
دارن افکار مردم دنیا رو جوری پرورش و کنترل میکنن که
در مقابل این اتفاق مبارک جبهه بگیرن
اما اون ها حساب یک چیزو هیچوقت نمیکنن
و اون خداست.
که ان شاء الله با ماست.
مهدی
محمدرضا
Farzin
فیلم در اون حد که تعریف میکنن نیست ، جرمی رنر که رسما نقش خاصی نداشت جز برای تامین بار عاطفی فیلم
هدف فضایی ها هم که به عنوان کمک به بشریت کمی مسخره و غیرمنطقی و البته نامعلوم بود
فیلم دقیقا در جایی تموم شد که انتظارش رو نداشتم
علم آنچنانی در حوزه سینما ندارم اما به عنوان یه بیننده میگم این جابه جایی زمان تو فیلم خوب در نیمده ، فقط بیننده رو گیج میکنه ، برعکس فیلم هایی مثل پالپ فیکشن که روایت غیرخطی شون اصولی و درسته
hossein2207
Saeed
مهدی
تمام تحلیل های سیاسی و مذهبی دوستان رو اگر کنار بذاریم و به خود فیلم بیردازیم میشه گفت در رده فیلم بین ستاره ای بود،(اگر از قبل با کارگردان این فیلم اشنا نبودیم یهو فیلم میذاشتن جلومون من که به شخصه اولین فردی که برای کارگردانی این فیلم به ذهنم می رسید خود کریستوفر نولان بوده) چه از نظر جلوه های ویژه و خلاقیت و چه از نظر بیان تفکری نو و بیانی جدید و الخصوص غافلگیری فیلم که اونجایی هست که ما می فهمیم صحنه های اول فیلم مربوط به اینده هستن نه گذشته...هرچند ابهاماتی وجود داشت در فیلم و داستانش (که البته شاید فقط برای من باشه) مثلا نحوه ارتباط بین زبان و زمان و اینکه دانشمندان از چه طریقی قراره به کمک زبان بر زمان غلبه کنند و به نوعی بشر رو قراره نجات داده بشه ؟ هرچند جواب هایی بازم به ذهن خودم میرسه مثلا اینکه ورود یک زبان واحد به دنیای ما میتونه اتحاد بین مردم کره زمین بیشتر کنه و این خودش نوعی نجات بشریت هست اگر با این منطق بریم جلو حرف دوستانی که لطمه به مذهب رو اشاره میکنن نقیضش اثبات میشه چرا که اینجا دوستان ادم فضای ناجی بشریت هستن ان هم با اتحاد مردم و اینکه خودش یه نکته مثبته برای منجی نه منفی ...در انتها امیدوارم این فیلم به جایگاه حقیقی خودش در لیست فیلم های برتر برسه
Omidshirinbakhsh
دوستانی که میگن چرا زبان فارسی رو انتخاب کردن توش توهین بودو اینا برن فیلم های دیگرو بادقت ببینن که چطوری ایران شرایطش و زبانش تو مرکز توجه هستش فیلم های زیادی دیدم که توشون از ایران صبحت بوده مثل اگر اشتباه نکنم جوخه انتهار بود ویل اسمیت بازی کرده باز هم تو فیلم یه قسمتی به ایران میرسن مثل همین فیلم
این نشانه خوبیه قدرت تو منطقه مرکز توجه اینا خوبه
تو نظر ها خوندم خانمی نوشته بود 12 تا سفینه منظورشون 12 امامه این حرفا لطفا انقدر تحلیل بیخودی نزنید اگر بخوایم با این دید به فیلم نگاه کنیم فیلم خیلی حرفا برای گفتن داشت یه جوری پیش رفت که چین شده قدرت منطقه اگر بخوایم سیاسی ببنیمش در کل خود فیلم شاهکار بود همه مهره ها به جا بودن ارزش داره چند بار دیگه نگاهش کرد
Omidshirinbakhsh
اصلان نمیدونم هدفت ازین بحث مسخره چی بود شرط میبندم نویسنده فیلم هیچی از عقاید شیعه ها نمیدونه
سیاسیش میکنی چرا
melika
الناز
در رابطه با زبان فارسی که بعضیا ایراد گرفتن و بد برداشت کردن هم میخوام بگم از بس که این ربان کم یاب و البته ایران کشور مهمی توی منطقه شده؛ کارگردان خواسته اهمیت رو اونجوری نشون بده.
درک از ۱۲ تا هم به معنی اتحاد نوع بشر برای آینده هست. ۱۲ تا سفینه در ۱۲ منطقه مختلف برای آموزش به انسان.
امتیاز ۱۰۰ رو میدم از ۱۰۰ و در مقایسه با فیلمایی مثل بین سیاره ای و مریخی.
ستاره
مازیار
کارگردان فیلم سیکاریو و زندانیان همینه
لیلا
دیگه اینکه با دونستن یک زبان دیگه، میشه بهتر و عمیقتر معنی و مفهوم واژه هارو درک کرد.
و اینکه زمان برای ما زمینی ها خطیه و میتونه برای موجودات سیاره های دیگه غیر خطی باشه، و در اینصورت، آگاهی از رخدادهای آینده امکانپذیر میشه.
به رغم زیبایی، احساسی و عاطفی بودنش،اما نکات چالش برانگیز و ابهامهایی هم داشت که دوستان اشاره کردند.
و یک توصیه: من منتقد نیستم و فقط نظر خودم رو از فیلم نوشتم، اما چقدر خوبه که موقع نقد، فقط جنبه های منفی و آزار دهنده اونهارو پررنگ نکنیم و نکات آموزنده و انسانی-عاطفی رو هم به درستی ببینیم. البته از نقد مفید بعضی از دوستان خیلی استفاده کردم و سپاسگزارم!
مرجان
حس کردن این که همه فیلمای تخیلی و نیمه اکشن تقریبا مذهب و سیاست رو کاملا داخل کردن بخصوص اعتقاد به منجی
۱۲ تا سفینه هست 0.08333 پیام اون موجوده که میشه ۱/۱۲ یعنی یکی از اون دوازده ها... اشاره به اینکه عنصر زمان و قراره زمان به بشر خدیه داده بشه(مذهب شیعه امام دوازدهم یعنی امام زمان رو منجی میدونه)
اینکه ۳۰۰۰ ساله از مردم حمایت کردن و حالا ۱/12 امی اومده به نجات بشر (باز هم اعتقاد ما اینه که برای نجات بشر منجی خواهد اومد)
اشاره به زبان فارسی و این کاملا عمدی برای درگیر کردن ذهن شنوندت با شعارای الله اکبر وارد فیلم شده)
در آخر فیلم اشاره میکنه که نسل بشر به واسطه اون موجودات بیماری گرفته (اشاره به بچه که سمبل نسل آینده است) و بعث به مادرش میگه آخر فیلم که قرار نیست انسان تموم بشه و خود نوع بشر میتونه کمک کنه به بهبود وضعیتش نه کس دیگه)
نکات سیاسیشم که غیر قابل انکاره
چین روسیه... اینکه چین قراره در آینده نقش اصلیو ایفا کنه
بازی برد و برد و مجموع صفر که نه یک کارشناس سیاسی بلکه یک آدم عادی به سادگی متوجه میشه ارتباطش با ایران چیه
واقعا فیلما به طرز خنده داری دارن همشون یک حرف و میزنن
هم خنده داره یه جورایی هم ترسناک
البته برای کشورای دیگه ترسناکه و یه جور ترس از منجی ۱۲ ام و ایران و براشون ترسیم میکنن
خسسه
Sara
فیلم خوبی نبود اصن سرو ته داش؟؟؟؟ ن خداوکیلی؟؟
فازشون چ بود نامزد اسکارش کردن؟
این فیلم بود
Interstellar هم فیلم بود
حتی نامزد یه اسکار ناقابلم نشد
حالم از این همه بیشعوری ب هم میخوره
همین رفتن به ترامپ رای دادن دیگه
امین
کلا به هر صورت نگاه کنیم بی معنا و غیرممکنه
در کل از خیلی جهات تا قبل از یک سوم پایانی فیلمی خوب و معماگونه و ابهام برانگیز بود
اما پایان فیلم یک سقوط آزاد بود به نظر من
از 100 به نظرم 70 کافیه
امین
زنگ زدن به چانگ و گفتن کلمات آینده در گذشته هم که کلا خنده دار بود
دوستان و منتقدی که این فیلم رو بالاتر از بین ستاره ای نولان میدونن نمیدونم چجوری این دوتا رو قیاس میکنن ؛ موسیقی هانس زیمر رو ؟ فیلمنامه کاملا علمی نولان رو ؟ جلوه های ویژه شگفت آور اون فیلم رو ؟ کارگردانی و تدوین نولان رو؟ مقایسه این دوتا کاملا بی معنیه ظهور در برابر بین ستاره ای مثل ی داستان کوتاه خنده دار در برابر ی رمان بلند و استخون داره
این فیلم واقعا تخیلی و طنز بود ؛ چند تا سوال
1)فلسفه اون پرنده چی بود که هیچ وقت هم مشخص نشد؟
2)اون سربازا که بی هوا حمله کردن چرا این کار رو کردن و اصلا مگه فیلم هندی که تو ی پادگان محافظت شده نظامی که کسی نزدیکش نمیشه همینجوری ی عده الکی حمله کنن؟
3)اصلا اونها به چه چیزی شلیک کردن؟!
4)لوئیس با یادگرفتن زبان اونها تونست آینده رو ببینه و این زبان رو شروع به تدریس در آینده کرده بود و یعنی هرکسی که این زبان رو یاد بیگیره آینده رو پیش بینی میکنه؟ دنیا بهم میریزه که!
5) چرا فقط این حالات برای لوئیس اتفاق افتاد ؟ چرا همکار مردش یا بقیه ایستگاه ها که زبانشون رو بلد بودن نتوستن ارتباط بگیرن؟
ادامش رو تو کامنت بعدی میگم
rozhan
Mohammad
مجید
ناشناس
اینکه دکتر تصمیم گرفت در ایندش که میتونه اونو ببینه تغیری ایجاد کنه یا اینکه همونطور قبولش کنه؟
لیلا
در مورد مقایسه ورود با فیلم بین ستاره ای نولان باید بگم که تنها وجه مشترک این دو فیلم اشاره به غیر خطی بودن زمان هست...اما فیلم نولان کاملا براساس یافته های علمیه و اگر کمی با علم فیزیک کوانتوم آشنا باشین میبینین خیلی از مفاهیم و ایده هایی ک بیان میکنه کاملا علمی و اثبات شده است (مثل نظریه نسبیت عام و وجود سیاه چاله ها)
امادر arrival از تخیل بیشتری استفاده شده و در متفاوت نشون دادن فضایی ها و نوع ارتباط شون تا حدود زیادی نسبت به آثار قبلی موفق بوده. ایده غیر خطی بودن زمان موضوع جذابی برای فیلمسازی شده و میبینیم که تاحالا فیلمای زیادی درموردش ساخته شده ک بارز ترینش predestination هست و اگر مفهوم خطی و غیر خطی بودن زمان و نظریه نسبیت انیشتین رو بدونید خیلی به فهم این قبیل فیلمها کمک میکنه.
در مورد هدف فضایی ها در این فیلم باید بگم با نظر دوست مون آقا بهمن تاحدودی موافقم...موفق باشید
مجید
بهمن
اما نكته اخلاقي فيلم اينه كه اونها براي اين كار نياز به كمك بشر دارند و منظورشون اينه كه تفرقه و دشمني انسان ها با هم مانع امنيت اونا و مانع دريافت اين استعداد شگفت انگيز هست . پس اين دانش زباني رو به صورت 12 بخش به 12 ناحيه آموزش ميدن . تا بشريت براي رسيدن به اين دانش مجبور باشند كه با هم متحد بشن كه در آخر اين فيلم اين اتفاق ميفته و همه حاضر به تبادل اطلاعات ميشن . و دكتر هم كه تا حدودي اين زبان رو ياد گرفته يك چيزايي رو ميتونه ببينه.
انتقاد از فيلم : انتقادي كه من خودم به منطق فيلم دارم اينه كه بزرگترين تناقض علمي فيلم اينه كه وقي دكتر آينده رو ميبينه ، اين آينده بر خلاف فيلم هاي ديگه كه بصورت ثابت هست در اين فيلم به صورت تعاملي نمايش داده ميشه . يعني انگار شخص هر جور كه بخواد پيش ميبره و شخص چيني از خاطراتي حرف ميزنه كه نه تنها اتفاق نيفتاده بلكه حتي در ذهن خانم دكتر هم وجود نداره كه اگه وجود داشت ميگفتيم كه از اتفاق محتمل داره حرف ميزنه .
ببخشيد طولاني شد . حرف در مورد فيلم زياده ولي نخواستم خيلي طولاني بشه . اميدوارم تا حدي نكات مبهم فيلم رو واستون روشن كرده باشه . موفق باشيد
بهمن
هدف فرازميني ها : هدف فرازميني ها كه به گفته خودشون از سه هزار سال پيش دارن از بشريت حمايت ميكنند اينه كه ميخوان يك استعداد جديد رو به بشر هديه بدن تا از اين استعداد براي حفظ خودشون از حوادث اينده و تامين امنيت خودشون استفاده كنند . و اون استعداد درك غير خطي زمان هست . پيشفرض فيلم اينه كه ما انسانها نگاهي خطي به زمان داريم پس در قفس زمان اسير هستيم و اگه بتونيم نگاهي غير خطي داشته باشيم ميتونيم همه زمانها رو ببينيم . يعني براي همچين موجودي زمان بصورت مراحل پشت سر هم و خطي نيست و انگار در هر لحظه شخص ميتونه همه جاي زمان رو ببينه. و طبق نظريه اي كه در فيلم مطرح ميشه چون اين موجودات فرازميني نگاهي غيرخطي به زمان دارند و زبان اونها بر اين اساس تشكيل شده ، اگر كسي زبان اونها رو ياد بگيره نگاهش به زمان متفاوت خواهد شد و مثل اونا ميشه ( فقط از اين نظر) . ادامه دارد . . . . .
adelov
هیچکدوم از سفینه ها تو ایران بود، دوباره اون صحنه رو بازنگری کن
Shiva
اونجایی که کاستلو گفت ما به بشر کمک میکنیم چون در ۳هزار سال آینده به کمکشون نیاز داریم
در مورد زبان هم برداشت بنده اینه که با یادگیری زبان آنها اون قسمتی که یه صفحه پر از شکل مختلف بود و در آخر ایان متوجه حرف زمان شد ؛ اگه انسان ها زبان اونارو یاد بگیرند با ارتباط برقرار کردن با اونا میتوانند مفهوم زمان رو نه به صورت خطی بلکه در جهت های مختلف یاد بگیرند
همچنین در خود فیلم هم گفته شد شما تو یه زبان دیگه میتونین مغزتونو بازسازی کنین ، مثلا من در زبان دومم میتونم منطقی تر فکر کنم حتی خیلی از چیزها معنای دیگری داشته باشند
با عرض پوزش من تو توضیح دادن زیاد خوب نیستم امیدوارم منظورمو رسونده باشم
جدا از این ها فیلم واقعا عالی بود و من لذت بردم
علیرضا
واقعا حیف وقتی که گذاشتم فیلم هندی میدیدم بهتر بود .
اینم رفت قاطی تین ولف اینا ...
ارسلان
محمد جان هم درست میگن چون هر محیط زندگی شرایت خواص خودش رو داره مثلا اگر زمین جاذبه نداشت وما به شکلی در هوا معلق زندگی میکردیم شما نیازی به 2 پا داشتی ؟ در کل فیلم خوبی بود و روی من تاثیر گذاشت
مهدی۷۷
اره خب شاید مربوط باشه حتی یه جایی صدای الله اکبر میومد دکتر بنکس جا خورد و ترسید
مهدی۷۷
محمد
شاید دلیل این طرز فکر این باشه که از منطق صحیحی برای مقایسه یک موجود غیر زمینی با انسان استفاده نکردی...
بدن انسان هم با تمام تکاملی که خدای متعال اون رو طراحی کرده فقط برای این کره خاکی با تمام شرایط طبیعی اون طراحی شده و در سیارات دیگه بدون تجهیزات خاص عملا موجودی ناقص الخلقه بیش نیست!
به این هم باید توجه کنی که انسانی که حدودا کمتر از 6000 سال عمر داره (طبق متون مذهبی صحیح) و تقریبا تمام این دوران رو بجای قبول علم انبیا و خالق به مجادله و جنگ و حتی کشتن پیامبران و فرستادگان خدا گذرونده نباید هم به هوش خودش افتخار کنه به این فکر کن که اگر در سیاره ای دیگه در کهکشانی دیگه علم انبیاشون و خدا رو از ابتدا بدون جنگ و ستیز پذیرفته باشن بجای اینکه هزاران سال همدیگرو بکشن تمام تمرکزشون رو روی همون علم گذاشته باشن صد در صد از انسان باهوش تر هستن
ممکنه خنده دار باشه این نظریه ولی منطقی و علمی هم هست...
عموحسین
من میخوام از یه زاویه دیگه به این قبیل
فیلمهای هالیوود نگاه کنم.. نمیدونم چه حکمتی
هستش که موجودات فضایی که طراحی میشن
اشکال عجیب الخلقه ای دارند به عبارت دیگر موجودی
که نه دست پنجه داره نه انگشت درستی که از
چند زاویه به سمت هم جمع میشن و یا اصلا موارد
دیگر در طراحی اندام انسانی که نشون دهنده هوشمندی
خالق هستی رو در طرلحی موجودی که بتونه جمیع
توانمندی ها رو به این شکل بهینه به اجماع برسونه که بتونه
به بهترین شکل با کامپیوتر کار کنه باسرعت ۵۰ ک.م
.
در ساعت بدوه و یا... یا اینکه کارهای صنعتی
رو به بهترین شکل ممکن به انجام برسونه فکرش بکونید
یه موجود هفت پا مثل این موجودهای فیلم با این شکل
و شمایل هوشمند تر از انسان هم باشند.