نیکلاس کیج با گذشت این همه سال از ساخته شدن «ارباب حلقهها» آشکار کرد که بازی در نقش آراگون به او پیشنهاد شده بود.
به گزارش مووی مگ به نقل از مهر، از آنجا که نیکلاس کیج در طول چهار سال اخیر در ۱۵فیلم بازی کرده و ۵فیلم هم در مرحله پیش از تولید یا پس از تولید دارد، به نظر میرسد وضع مالی او باید کاملا خوب باشد به همین دلیل شاید تصویر این که او برخی نقشها را در گذشته رد کرده باشد، عجیب است.
اما کیج پیشتر در انتخاب نقشهایش دقت بیشتری میکرد و از جمله نقشهایی که او حاضر نشد در آن بازی کند، نقش آراگون در سهگانه «ارباب حلقهها» بود. او بازی در «ماتریکس» را هم رد کرد.
این بازیگر این دو فیلم را از جمله آثاری میداند که از تماشایشان لذت میبرد، اما برخی از فیلمهایی را که خودش در آنها بازی کرده نمیتواند تحمل کند.
البته یکی از دلایلی که او بازی در «ارباب حلقهها» را نپذیرفت جدایی از خانواده بود زیرا فیلمبرداری این فیلم در نیوزیلند ۴۳۸روز به طور انجامید و این زمانی طولانی برای دور بودن او از خانوادهاش بود. این نقش سرانجام به ویگو مورتنسن رسید و او از عهده این نقش به بهترین شکل ممکن برآمد.
در این فیلم که با اقتباس از رمان جی.آر.آر.تالکین ساخته شده جمعی از انسانها و دیگر موجودات با هم برابر شیطان صف میکشند تا مانع گسترش بدی روی زمین شوند.
دیدگاهها
f14
فک کنم مجبوری کیانو ریوز و ویگو مورتنسن و بازی دادن
هوخشتزه
بهرحال دم ویگو گررررم
سینا
سیامک
اتفاقا خوب شد که رد کردن
ویگو مورتنسن عالی بود
alireza
ولی خاک تو سر نیکلاس کیج که رد کرد این نقشو