وینسلت از دولت بریتانیا میخواهد اقدامی در جهت مراقبت از سلامت روان کودکان انجام دهد.
«کیت وینسلت» بازیگر برنده اسکار از دولت بریتانیا درخواست کرده است که از سلامت روان کودکان در برابر شبکههای اجتماعی محافظت کند. او پیشنهاد میکند که پلتفرمها برای خردسالان محدودیت سنی قرار دهند.
به گزارش مووی مگ به نقل از 30نما، وینسلت میگوید بررسیهای امنیتی «بسیار شدیدتری» باید برای ورود به شبکههای اجتماعی وجود داشته باشد و از مقامات این پلتفرمها میخواهد این مشکل را هرچه زودتر حل کنند.
وینسلت به «بیبیسی» میگوید بسیاری از والدین در مقابل تأثیر شبکههای اجتماعی «کاملاً احساس ناتوانی» میکنند: «من واقعاً با شبکههای اجتماعی مشکل دارم. با تأثیری که به روشنی روی سلامت روان نوجوانان دارد. خواسته من این است که دولت فکری به حالش کند. بعضی پلتفرمها برای بعضی سنین ممنوع شود. خواسته من این است که بررسیهای امنیتی بسیار شدیدتر شود.»
وینسلت در فیلم تلویزیونی «من روث هستم» (I Am Ruth) نقش مادری را بازی میکند که نگران تأثیر شبکههای اجتماعی روی دختر نوجوانش است. نقش این نوجوان را «میا تریپلتون» دختر واقعی وینسلت بازی کرده است.
«من روث هستم» ۸ دسامبر از «چنل ۴» پخش خواهد شد. وینسلت از ۱۶ دسامبر فیلم «آواتار: راه آب» (Avatar: The Way of Water) به کارگردانی «جیمز کامرون» را روی پرده دارد.
دیدگاهها
helen
متاسفانه خودم شاهد این بودم دختر خانوم ها برای افزایش فالوور مجبور شدن عکس ....یا سک.سی پست کنن اونم برای رقابت با دوستاشون یا حرف ها غیراخلاقی بزنن
متاسفانه خودم روزانه با پست های جنسی و زن ستیزانه هر روز مواجه هستم که لایک زیاد هم دارن
پیشنهاد های دوستی مجازی هم اکثرا مسائل جنسیه
کلی مطالب فیک داره
البته نقش فضای مجازی در رابطه با آگاهی رسانی قابل تقدیره
Farzad
مهم ترین فایدهی شبکه های اجتماعی، 'آگاهی دادن به افراد' است. اینکه بعضی از پدرها و مادرها افراد نگران اثرات مخرب شبکه های اجتماعی هستند، میخواهند ناتوانی خودشان در تربیت و مراقبت از فرزند را زیر اثرات به اصطلاح مخرب شبکه های اجتماعی (که به هر حال کم و بیش وجود دارد) پنهان کنند.
پدر و مادر شدن فقط در به دنیا آوردن فرزند خلاصه نمیشود! مراقبت و تربیت فرزند در هر شرایطی جزء اصلی ترین وظایف هر پدر و مادری است. پدر و مادری که تربیت فرزند آن ها مثلا با یک کلیپ ساسی مانکن (و...)، عکس یا یک متن از بین برود، پدر و مادر نیستند؛ دستگاه تولید مثلاند!!!!!!
فاطمه
الان چه ربطی به آگاهی داشت خدایی؟ بحث سر این هست که شبکههای اجتماعی چه تاثیری روی روح و روان بچه میذارن. فقط هم بچهها نیستن. رو بزرگسالان هم این تاثیرات مخرب رو داره. عدم اعتماد بنفس، مقایسه کردن زندگی خودمون با دیگران، اخبار فیک و چرت و پرت... تا صبح میتونم راجع به اثرات شبکههای اجتماعی بنویسم. مطمئنا خوبیهایی هم داره ولی تاثیرات مخربش بیشتره. بعدشم بچهها نسبت به بزرگسالان آسیبپذیریشون بیشتره. و باید از بچهها بیشتر مراقبت بشه
Power
شاید واسه همین میخواد اینترنت رو ببنده
Farzad
تقریبا باهات موافقم؛
ولی بهتره اون صحنه های به اصطلاح مستهجن رو هم جزئی از فیلم و داستان ببینیم نه جزئی از شخصیت بازیگر...
هالیوود
تاکی؟
Old Snake
به بیان دیگه کسی که راه آگاهی رو برای فرزندش محدود میکنه چون بخاطر از دست دادن اختیارات و قدرت کنترلش میترسه اصلا لیاقت جایگاه پدر مادری رو نداره!
Farzad
به قول شاعر:
خال مهرویان سیاه و دانهی فلفل سیاه
هر دو جانسوزند، اما این کجا و آن کجا
علیرضا ggg
Holy War
زمان بچگی ما شبکه اجتماعی نبود و با این وجود وضعیت الان زندگی من و خیلی از هم نسل هام تعریفی نداره. اون زمان برای آدم های بیمار یا نادان موقعیتش وجود داشت انواع و اقسام ظلم ها و سوءاستفاده هارو از ماها بکنن ولی میبینی که به لطف همین شبکه های اجتماعی بچه های نسل جدید چقدر از حقوقشون آگاهی دارن و اجازه نمیدن بزرگ سال به سادگی حقشونو بخوره یا دروغ به خوردشون بده.