کسی در فیلم حضور دارد که من بشناسم؟
پرویز پرستویی که یکی از بهترین بازیگران سینمای پس از انقلاب می باشد، بازیگر نقش اصلی فیلم است. هومن سیدی هم که در چند سال اخیر یکی از پرکارترین بازیگران سینمای ایران بوده در فیلم حضور دارد. سهیلا گلستانی هم که در این دو سه سال اخیر بیشتر با پرویز پرستویی همبازی بوده، در فیلم حضور دارد.
داستان فیلم درباره چیست ؟
شکوفه و پیمان ( سهیلا گلستانی و هومن سیدی ) پس از اینکه مرتکب دزدی می شوند، به شهر انزلی می روند تا فردی را ملاقات کرده و اموالی که به سرقت برده اند را به فروش برسانند. اما در این میان بر اثر یک اتفاق پیمان جان خود را از دست می دهد و...
کارگردان کیست ؟
کاوه سجاد حسینی : متولد شهر تهران در سال 1356 می باشد و سالها به عنوان دستیار کارگردان فعالیت کرده تا اینکه اولین فیلم بلندش را به نام « شب بیرون » در سال 1392 ساخت. « بوفالو » دومین ساخته بلند سجاد حسینی می باشد.
نکات مثبت فیلم ؟
واقعا نمی شود نکته مثبتی درباره « بوفالو » ذکر کرد. فیلم قرار هست پیامهای اخلاقی در مورد طمع و موارد اینچنینی دهد اما به حدی بد پرداخته شده اند که تمام این ظرفیت ها به هدر رفته.
نکات منفی فیلم ؟
نقطه شروع داستان فیلم که پس از غرق شدن پیمان اتفاق می افتد، بسیار بی منطق و عجیب و غریب است. این بخش آغازین فیلم مقدمه ای است بر اتفاقات بی منطق دیگر که در طول داستان رخ می دهد و به سختی می توان از وقوع آنها دفاع کرد. تغییر رفتاری شخصیت های داستان و انگیزه هایشان نیز در طول داستان پرورش داده نمی شوند و در بدترین فرم ممکن به تصویر کشیده شده اند.
کارگردانی « بوفالو » نیز ضعف های ریز و درشت فراوانی دارد. دیدگاه سجادی حسینی به آدمهای داستانش دیدگاهی به شدت سنتی و مبتنی بر قوانین « سیاه و سفید » در شخصیت پردازی هست. آدمهای « بوفالو » یا خوب هستند یا بد. اینکه در سینمای مدرن آدم با چنین شخصیت هایی مواجه شود و کارگردان آنان را تبلوری از جامعه پیرامونش بپندارد، اتفاق عجیبی هست؛ به همه اینها شخصیت تارا را هم اضافه کنید که مشخص نیست چه کارکردی در داستان دارد!
مشکل سنتی آثار این روزهای سینمای ایران یعنی تدوین، در « بوفالو » هم وجود دارد. فیلم با اینکه زمانی حدود 90 دقیقه دارد، اما ابدا کشش همین مقدر زمان را هم ندارد و برای پُر کردن دقایق فیلم به نماهای زائد و بی کلام روی آورده که نه به پیشبرد داستان کمک می کنند و نه زیبایی شناسی اثر را تقویت می کنند.
بازیگران فیلم هم در اینجا بازیهای ضعیف تری از خود به نمایش گذاشته اند. پرویز پرستویی از روزهای خوبش در سینما فاصله گرفته و هومن سیدی و سهیلا گلستانی نیز درخشان نیستند. ترکیب سیدی و گلستانی هم در فیلم در نوع خودش جالب هست!
حرف آخر :
« بوفالو » اثری شخصی کارگردانش محسوب می شود. فیلمی که نگاهی متفاوت به نحوه قصه گویی و پرداخت دارد و این متفاوت بودن و عدم تسلط کارگردان بر آنچه که می خواسته ارائه کند، سبب شده تا « بوفالو » ملغمه ای از اتفاقات عجیب باشد که در کنار هم تشکیل یک فیلم داده اند. « بوفالو » نمی تواند برای تماشاگر امروز سینما اثر قابل اعتنایی باشد.
منتقد: میثم کریمی
این مطلب بصورت اختصاصی برای سایت " مووی مگ " به نگارش درآمده و برداشت از آن جز با ذکر دقیق منبع و اشاره به سایت مووی مگ، ممنوع بوده و شامل پیگرد قانونی می گردد.
به کانال مووی مگ در تلگرام بپیوندید
نام فیلم : بوفالو
کارگردان : کاوه سجادی حسینی
نویسنده : کاوه سجاد حسینی، تایماز افسری
تهیه کننده : همایون اسعدیان
مدیر فیلمبرداری:علیرضا برازنده
طراح صحنه و لباس: کامیاب امین عشایری
بازیگران :پرویز پرستویی، سهیلا گلستانی، پانتهآ پناهیها.
دیدگاهها
۱۲۳۴
مثل بقیه فیلمها ایراد داره ولی در کل خوب بود چرا اینقد میکوبید فیلمو
نقدتون رو در موردداینکه خوشتون نیومده بنویسید
جواد
narges
Man
بیکار
طمع پیمان بخاط شرط بندی هایش بابا تودیگه کی هستی فراستی !!!!
محمد
منگول
مهرداد
فرشاد
شاه
میثم
محمد
حوسنه
هستی
لذت فیلم به همون صحنه های حساسه مرد حسابی
منا
ابی
میثم
فرید
داوود مشكاتي
امیر
بهمن
سعید باقری
وودی الن
mansoor1363mahan@gmail.co
وحید درویشی
م-چ
عباس
آقو بلد نیستی مجبور نیستی که فیلم بسازی و وقت مردم را بگیری!!!
طاها
ألكس عقاب
روزمرگي إنسانهاي شكست خورده در در مواجه با اتفاقهاي ناگوار زندگي در سطحً متًوسط و پايين جامعتان را أين فيلم به خوبي به تصوير كشيده كه ميزان درك عميق از داستان فيلم بستگي به ميزان سطح آگاهي تماشاچي از جامع امروزي ما دَارد.
amiram
سناتور
نماد گذر از سرمایه داری: شوروی که ناموجود است
نماد زیر پا گذاشتن همه چیز: بوفالو
نماد سرگشتگی در دنیای سرمایه و پول : پیمان
نماد انسانیت که صدایش را کسی نمی شنود : تارا
نماد عقب ماندگی و تحجر : دایی(پدر تارا)
نماد بدبختی و گیر افتادن :مرداب
نماد زجه های انسان در مرداب سرمایه داری توسط شکوفه
ولی با این همه استعارات خوب که دور هم چیده شده
نتوانستی کار خوبی ارائه بدی بچه فوکولی که اسم خودت
رو گذاشتی گار گردان........
مرجان
که بااین فیلم همه شخصیتشوبرد زیر سوال
واقعا متاسفم پرویز پرستویی
حسين
nila
مسخره ترین فیلمی بود که دیده بودم از همه نظر
گلشن
پیام علایی
بهزاد
دریا
اصلا پایان فیلم افتضاحه، انتخاب هم به عهده تماشاگر نگذاشته، اصلا انتخابی نیست، انگار وسط فیلم بلند شدی و رفتی. افتضاح بود. اون همه بازیگر خوب ولی داستانی افتضاح
خیلی مزخرف
منفرد
نام
گودرزی
منظور شما در بند پایانی، "ملغمه" است. ملغمه به معنی ترکیب و آمیختگی است.
مغلطه واژه دیگری است و به معنی کلام اشتباه و نادرست است.