شبکه چهار سیما به مناسبت هفته دفاع مقدس پخش ویژه برنامههایی را از ۳۱ شهریور به مدت یک هفته آغاز خواهد کرد که یکی از آنها «چهل و هشت» است که مسعود دهنمکی کارگردان سینما به عنوان کارشناس مجری رو در روی فرماندهان و مسئولان دفاع مقدس قرار میگیرد.
به گزارش مووی مگ به نقل از مهر، «چهل و هشت» عنوان ویژه برنامه گروه اجتماعی شبکه چهار سیما است که از امشب ۳۱ شهریورماه، هر شب ساعت ۲۳ از شبکه چهار سیما پخش می شود.
امیر مسعود بختیاری افسر ارشد ارتش در عملیات فتح المبین و بیت المقدس و فرماندهی رکن سوم قرارگاه نیروی زمینی ارتش، سردار محسن رفیق دوست مسئول تدارکات سپاه پاسداران انقلاب اسلامی از بدو تاسیس، حسین علایی فرمانده قرارگاه نوح و اولین فرمانده نیروی دریایی سپاه پاسداران، جانشین وزیر دفاع و رییس ستاد مشترک سپاه پاسداران از جمله مهمانان این برنامه هستند.
محمدمهدی سموعی تهیه کننده و محمدحسن روزیطلب به عنوان سردبیر برنامه «چهل و هشت» هستند.
دیدگاهها
سلام حمید ارین .
مسعود خان مطلب خانم اجلالی در مورد سرقت فیلم نامه اش را مطالعه کردم . منع پیگرد را هم دیدم . یک خواهش بسیجی از شما دارم . یک جلسه مشترک با ایشان بگذارید . و قضیه را حل کنید . فقط من اینرا میدانم مابین شما مشگل مادیات نیست . معنویات وحقوق معنوی است که انشا الله با یک نشست حل خواهد شد .