بابت تاخیر در بروز رسانی مطالب «مووی مگ» عذرخواهی می کنیم.
در دو هفته اخیر مشغول به اعمال تغییراتی گسترده در وب سایت مووی مگ بودیم که در این بین رخدادهای پیش بینی نشده رخ داد که منجر به ایجاد مشکلاتی برای دسترسی به سایت شد که هم اکنون برطرف شده و سایت با ظاهری جدید در اختیار شما عزیزان است.
امکانات گسترده ای برای نسخه جدید «مووی مگ» در نظر گرفته ایم که به زودی به وب سایت اضافه خواهند شد. منتظر چه امکاناتی در وب سایت مووی مگ هستید؟
با سلام، سایت خیلی بهتره شده،
چندتا نکته در نظر داشتم:
یکی این که بخش کامنت های سایت بهتر از قبل بشه، اینجور نباشه که ریپلای در رپلای مثل یک نمودار درختی بشه!
دو این که من نقدهای این سایت برام بهترین و قابل اعتماد ترین نقدایی هست که میخونم و برای خوندن نقد یک فیلم اول به سایت شما سر میزنم، لطفا در بخش نقد فعال تر بشید.
سه این که اگه امکانش باشه یک بخشی هم برای افزایش سواد سینمایی کاربران در نظر بگیرید،مثلا از طریق معرفی و آموزش مفاهیمی مثل فرم و محتوا و … در یک فیلم.
چهار، مطالبتون اورجینال باشه خیلی بهتره، انصافا زشته برای سایت شما که هی بزنه به گزارش فلان سایت و به نقل از مووی مگ…، چیزی که این اواخر و قبل از انتشار این قالب شیک فعلی خیلی زیاد شده بود….
ممنون از پیشنهادات شما..حتما بررسی خواهد شد.
با تشکر فراوان
۱.معرفی فیلمهای تازه اکران شده (خارجی).
۲.باکس آفیس.
ممنون از اینکه نظرتان را اعلام کردید.
1- مطالب این بخش را احتمالاً با فرمتی جدید بروز خواهیم کرد.
2- گزارش هفتگی در این خصوص منتشر خواهیم کرد.
با تشکر
سلام و خسته نباشید خدمت دست اندر کاران،
من مدت زمان بسیار زیادی هست که به سایت مووی مگ سر میزنم.
1- بخش نقد فیلم ها جا دارد که گسترده تر باشد. من اولین جایی که نقد فیلم ها رو جست و جو می کنم وبسایت مووی مگ هست اما نقد خیلی از فیلم ها در وبسایت نیست!
2- بخش جست و جوی وبسایت قدیم پیچیده بود و کارایی کمی داشت امیدوارم در سایت جدید بهبود پیدا کند.
3- اگر بخشی برای امتیاز کاربران به فیلم ها تعبیه شود به نظر گزینه مناسبی باشد. مخصوصا فیلم های مطرح و نامزد اسکار. به انتخاب فیلم مناسب برای دیدن برای من که وقت چندانی برای دیدن تعداد زیاد فیلم ندارم بسیار کمک کننده است.
ممنون بابت تمام زحمات شما در تمام این سال ها.
پایدار باشید.
ممنون از شما که همراه مووی مگ هستید باعث افتخار ماست.
1- سعی می کنیم که در بخش نقد فعال تر از قبل باشیم.
2- جستجوی جدید سایت بسیار دقیق تر از گذشته است که امیدواریم مورد پسند قرار بگیرد.
3- اجرای این بخش پیچیدگی هایی دارد که در حال بررسی و رفع موانع هستیم و امیدواریم که بزودی این کار را انجم دهیم.
با تشکر فراوان
اگه امکانش هست برای کاربران شرایطی فراهم کنید که بتونن به فیلمها ستاره بدن مثل لترباکسد
پیشنهاد خوبی مطرح کردید..امیدواریم بتونیم از اجراش بر بیاییم. با تشکر
باکس آفیس فراموش نشه لطفا.
سعی می کنیم هفتگی به باکس آفیس بپردازیم. با تشکر
اول که اون لوگوی انگلیسی مووی مگ رو برگردانید ، بعد هم یه قابلیت بذارید که اگه کسی به نظر ما پاسخ داد اعلان ش تو حساب کاربری ما بیاد .
لوگوی اصلی مووی مگ در سایت قرار گرفته است.
برای حساب کاربران برنامه های زیادی در نظر گرفته ایم که به زودی شاهد آن خواهید بود.
با تشکر
لطفا مثل گذشته فیلمهای تازه اکران شده رو با ذکر عوامل (کارگردان،نویسنده،بازیگران) معرفی کنید.ممنون
این مورد مورد بررسی قرار خواهد گرفت. با تشکر
دستتون درد نکنه….ولی قسمت کامنتا یه جوریه…..لایک و دیس لایکم نداره
به زودی به سایت اضافه خواهد شد. با تشکر
تبریک بابت قالب جدید سایت…امیدوارم با قدرت و کارایی بیشتر ادامه دار باشه مسیرتون…از بابت پیشنهاد هم اگه امکانش هست یک قسمت نقد کابر هم اضافه کنین
ممنون از شما
این امکان را اضافه خواهیم کرد.
با تشکر از عوامل سایت خوب مووی مگ و تبریک به عوامل برای طراحی و قالب جدید سایت …
من ۳ درخواست داشتم که میخواستم مطرح کنم:
۱- اگر ممکن است علاوه بر اخبار روز سینما که معمولا به صورت نوشتاری و متنی هستند، در موارد دیگر (به طور مثال قسمت پنج برتر یا مطالب دیگر مانند بهترین فیلم های ژانرهای سینمایی، بهترین بازیگران مرد و زن و…) معرفی به صورت ویدیوکلیپ و تصویری باشد تا مخاطب ضمن آشنایی، لذت بیشتری از مطلب ببرد.
۲- در صورت امکان برای نظرات مخاطبان سایت، قسمت ‘لایک و دیسلایک’ هم تعبیه شود.
۳- در صورت امکان و صلاحدید، نظرات ارسال شده در سایت قدیم در قالب جدید نیز لحاظ شوند (چرا که بسیاری از نظرات حالت انتقادی و آموزشی نیز داشتند).
برقرار باشید
ممنون از این که نظرتون رو اعلام فرمودید.
1- این مورد در دستور کار است و به زودی برنامه های ویدئویی مووی مگ افزایش پیدا خواهد کرد.
2- این امکان نیز به زودی مهیا خواهد شد.
3- متاسفانه به دلیل ساختار قدیمی سایت قبلی، تحت هیچ شرایطی امکان این که بتوانیم نظرات را به سایت قدیم انتقال بدیم وجود نداشت و علی رغم تلاش فراوان تیم طراحی و حتی مشورت با همکاران، موفق نشدیم کامنت ها رو منتقل کنیم که واقعا از این بابت ناراحت هستیم.
با تشکر