صفحه اصلی > اخبار سینمای ایران : رکورد تماشاگر در سینمای ایران شکسته شد

رکورد تماشاگر در سینمای ایران شکسته شد

سالن سینما

سینماهای کشور طی روز گذشته، با ۳۳۲ هزار مخاطب، بهترین عملکرد روزانه پنج سال اخیر را به ثبت رساندند.

سینماهای کشور طی روز گذشته (سه‌شنبه ۲۰ آذر)، یک عملکرد چشمگیر داشتند و توانستند با ۳۳۲ هزار مخاطبی که طی سه هزار و ۷۱۰ سانس به تماشای فیلم‌ها نشستند، بهترین عملکرد پنج سال اخیر را به ثبت برسانند.

به گزارش مووی مگ به نقل از ایرنا، گیشه روز گذشته نیز به ۱۱ میلیارد و ۷۴۰ میلیون تومان رسید که رکوردی قابل‌قبول برای یک سه‌شنبه نیم‌بها به حساب می‌آید. سینما با این عملکرد، بهترین آمار مخاطب روزانه خود را پس از سال ۹۸ به ثبت رساند. هرچند با توجه به نبود آمار فروش روزانه سینماها تا قبل از سال ۹۹، احتمالا این میزان مخاطب، پس از سال ۷۹ سینماها به ثبت نرسیده است که در این‌صورت، باید این آمار را یک رکوردشکنی پس از ۲۳ سال تصور کرد.

قطعا اصلی‌ترین دلیل این رکوردشکنی را باید در اکران سه‌قطبی سینماها تلقی کرد. نمایش همزمان سه کمدی پرمخاطب «۷۰سی»، «زودپز» و «صبحانه با زرافه‌ها»، حجم بالایی از مخاطبان این گونه سینمایی را به سینماها کشانده است. البته که اکران کنونی، یک سه‌قطبی جذاب کودکانه و نوجوانانه نیز دارد: همزمانی نمایش سه فیلم «باغ کیانوش»، «ببعی قهرمان» و «شنگول و منگول» نیز باعث شد تا مخاطبان هدف خوبی را روانه سینماها کرده و تلاقی این ۲ سه‌قطبی، زمینه‌ساز این استقبال خوب باشد.

طی اکران روز گذشته، نخستین فیلم بلند سینمایی بهرام افشاری (۷۰سی)، بهترین عملکرد را در میان فیلم‌های اکران داشت و توانست با جذب ۲۲۷ هزار مخاطب، ضمن رکوردشکنی جذب مخاطبان روزانه سینما، به گیشه هشت میلیارد تومانی برسد. «زودپز»، پس از ۲ ماه، همچنان مخاطب دارد. کمدی رامبد جوان با ۳۸ هزار مخاطب، یک میلیارد و ۳۳۰ میلیون تومان فروخت. دومین ساخته سینمایی سروش صحت (صبحانه با زرافه‌ها)، کمی بیش از ۲۸ هزار مخاطب داشت و توانست به گیشه یک میلیارد و ۱۰۰ میلیون تومانی برسد.

«باغ کیانوش» نیز با جذب ۱۴ هزار مخاطب، به گیشه ۴۴۰ میلیون تومانی رسید. پنجمین فیلم پر اقبال روز گذشته به انیمیشن «ببعی قهرمان» اختصاص داشت که با ۱۱ هزار و ۳۰۰ مخاطب، ۴۲۹ میلیون تومان فروخت. شنگول و منگول، خائن‌کشی، شهر گربه‌ها ، قلب رقه، پول و پارتی و مفت‌بر، به ترتیب دیگر فیلم‌های پرمخاطب روز گذشته سینماها بودند.

اکران اواخر پائیز، همواره یک بازه وسوسه‌انگیز برای صاحبان آثار سینمایی بوده است. در این مدت با توجه به تثبیت سبک زندگی شش ماه دوم خانواده‌ها و البته وفق پیدا کردن مردم با سرمای هوا، مخاطبان زیادی به سینماها می‌روند و بنابراین همواره این بازه با اقبال خوبی از سوی مخاطبان مواجه بوده است.

پس از رکوردشکنی سه‌شنبه گذشته، همان‌گونه که پیشتر عنوان کردیم، این اتفاق بار دیگر به وقوع پیوست تا در این سه‌شنبه، بیش از پنج درصد بر میزان مخاطبان افزوده شود. اکنون انتظار می‌رود با توجه به تبلیغات دهان‌به‌دهان مخاطبان، رکورد کنونی نیز برای هفته‌های آتی بهبود یابد تا سینما با تداوم این روند روبه‌رشد، تا پایان سال با بیش از ۳۳ میلیون مخاطب، قله دو هزار میلیاردی را فتح کرده و یکی از شاخصه‌های مهم فرآیند صنعتی‌شدن را با موفقیت پشت سر بگذارد.

اشتراک در
اطلاع از
guest
3 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها
شهاب
شهاب
1 ماه قبل

با سلام و احترام به نویسنده محترم ولی اسامی ذکر شده فیلم ها در سینما خیلی چنگی به دل نمیزنه اون فیلم مثلاً رکورد شکن فسیل که جذاب نبود یا فیلم تمساح خونی هم که خیلی با حال نبود بنده 15 سال هست سینما نمی‌رم صبر میکنم شاید فرجی بشه تا یک هزار پای جدید ببینم البته طرفدار عطاران نیستم فقط از فیلم خوب استقبال میکنم که اونم تو این بازار بد فیلم ایران نایاب هست خلاصه مردم عزیز ایران مقتدر شما لایق بهترین ها هستید قدر خودتون را بدانید به فیلم های سطح پایین راضی نباشید ، خدا رحمت کند رییس جمهور فقید را که یارانه مردم را 300 تا 400 کرده مردم میرن سینما تا دلشون خوش باشد با این اقتصاد افتضاح ایران البته بنده حرف سیاسی نزدم کاری هم به انتخابات ندارم نظر شخصی خودم را گفتم با احترام به کاربران و مخاطبان محترم شما انشاءالله تمام مردم ایران بزرگ عاقبت به خیر بشن در پناه الله… الان نگید یارانه زیاد شد تورم هزار برابر شد خودم میدانم خواستم سلامی عرض کرده باشم یا حق.

Mikaeil
Mikaeil
1 ماه قبل

من احساس میکنم اینهمه مخاطب برای فیلمای کمدی زباله و پوچ و مزخرف
تقصیر هیچکس نیست
جز خود مخاطبین که دلقک پسندن و مغزشون به غیر از ابتذال همه چیز رو پس میزنه

الان فکر کردید چون سینمای ایران پر مخاطب شده خوبه؟
فیلم پ. و .رن هم میلیونی بازدید داره

رامین
رامین
1 ماه قبل

خیلی تحلیل فاجعه و افتضاحی بود مخصوصا خط های آخر.
با تمام احترامی که برای گروه مووی مگ می ذارم باید بگم تحلیلتون گویی از زبان سخنگوی وزارت ارشاد یا نهاد فرهنگی حکومتی است.
این شاخصه صنعتی شدن که میگویید باید در شرایطی چ به طبیعی باشد. با اکرانی عادلانه
. و باز کردن فضا برای دیگر سینما گران. شرایط اقتصادی که فشار وحشتناک نباشد!!
و شکست و موفقیت در گیشه برای تهیه کننده معنایی داشته باشد نه که هی بسازی شکست بخوری دوباره بسازی تا بفروشی.
ضمنا قیمت بالا و ناعادلانه بلیط . وضعیت افتضاح اینترنت برای سپری کردن وقت یا برگیری فایل های پرحجم
که خود دلیلی است برای اختصاص دهی وقت به سینما. و
صنعتی شدن از دل تولیدی بیرون‌می آید که ساز و کار تولید و رقابت و انتخاب های گوناگون باشد.
تولیدهای ما مصرفشان بر اساس نیازهای کاذب و انسان در منگنه است. و هیچ چیز هم نه به سینمای وطن اضافه می کند نه در کل زبان سینما و خب صادراتی هم ندارد