صفحه اصلی > اخبار سینمای جهان : 8 نکته جالبی که درباره فصل دوم Squid Game نمی دانید! + تصاویر

8 نکته جالبی که درباره فصل دوم Squid Game نمی دانید! + تصاویر

Squid Game فصل دوم

با انتشار فصل دوم سریال Squid Game  (بازی مرکب)، بار دیگر این سریال در مرکز توجهات قرار گرفته است.

فصل دوم Squid Game  توانست تبدیل به یکی از پربازدید ترین سریال های «نتفلیکس» شود و واکنش های مختلفی را در بین تماشاگران رقم بزند.

به گزارش مووی مگ، با هم در ادامه به نکاتی درباره فصل دوم «بازی مرکب» پرداخته ایم که احتمالاً درباره آن ها نشنیده اید.

فصل دوم سریال Squid Game  

  • بازیکن 044 یک شمن کره ای است (اغلب در کره ای مودانگ “무당” نامیده می شود، اگرچه این اصطلاح دارای معانی تحقیرآمیز نیز هست) که پیشنهاد انجام مراسم (به نام gut “굿”) را می دهد. گی هون. شمنیسم کره ای یک سنت معنوی بومی است که از زمان های قدیم در کره وجود داشته است، و اگرچه امروزه تعداد کمی از کره ای ها آن را انجام می دهند، بسیاری شمن ها را به عنوان فالگیر می شناسند. شمن‌های کره‌ای – که اکثر آنها زن هستند – برای برقراری ارتباط با ارواح یک مراسم خاص برگزار می کنند.

فصل دوم سریال Squid Game  

  • کاملاً طبیعی به نظر می رسد که شخصیتی مانند میونگ-گی (با بازی ییم سی وان) در این سریالحضور داشته است زیرا کلاهبرداری با ارزهای دیجیتال یک مشکل بزرگ در کره جنوبی است که شامل یوتیوبرهای محبوب نیز شده که به ترویج این کلاهبرداری ها کمک می کنند. ماه گذشته، پلیس کره جنوبی 215 نفر را در ارتباط با بزرگترین کلاهبرداری رمزارز در تاریخ کره دستگیر کرد.

فصل دوم سریال Squid Game  

  • کمی طعنه آمیز است که تانوس (رپر بازنشسته با موهای بنفش) توسط کسی به جز O.P که چند ویژگی مشترک با شخصیت خود دارد ایفا می شد. T.O.P (نام اصلی چوی سونگ هیون) عضو سابق و خواننده رپ گروه پسرانه کی پاپ BIGBANG است. در سال 2017 او به دلیل چندین بار کشیدن ماری جوانا به دو سال حبس تعلیقی محکوم شد (سوء مصرف مواد مخدر از هر نوع در کره جنوبی عواقب جدی دارد). با توجه به واکنش عمومی که او در مورد رسوایی ماری جوانا دریافت کرد، این خواننده اعلام کرد که از صنعت سرگرمی بازنشسته شده است اما بعداً با حضور در فصل دوم Squid Game، مسیر زندگی خود را تغییر داد. انتخاب او برای بسیاری از کره ای ها شوکه کننده بود و جنجال های زیادی را در کره جنوبی برانگیخت.

فصل دوم سریال Squid Game  

  • شخصیت سرباز تراجنسیتی که در فصل دوم Squid Game حضور دارد احتمالاً از سرباز و فعال تراجنسیتی کره ای زندگی واقعی بیون هی سو الهام گرفته شده است که در سال 2021 در یک خودکشی درگذشت.تصمیم به اینکه پارک، یک مرد نقش یک زن تراجنسیتی را بازی کند، انتقاد بسیاری از طرفداران بین المللی را برانگیخت. هوانگ دونگ هیوک، نویسنده و کارگردان بازی Squid Game به TV Guide گفت که اگرچه قصد داشته از یک بازیگر ترنس را برای این نقش استفاده کند، اما او و گروهش دریافتند که « به دلیل به حاشیه راندن مداوم جامعه LGBTQ+ در کره جنوبی تقریباً هیچ بازیگری وجود ندارد که آشکارا ترنس باشد، چه برسد به آشکارا همجنس‌گرا».

فصل دوم سریال Squid Game  

  • در این صحنه که دو محافظ صورتی مرد No-eul را تهدید می‌کنند، آنها عبارت 남남북녀 (تلفظ شده مانند “nahm-nahm buk-nyuh”) را می گویند که به معنای واقعی کلمه به “مرد جنوبی-زن شمالی” ترجمه می شود. این یک ضرب المثل قدیمی است که قبل از تقسیم کره به وجود آمده است و اغلب به این معنی است که مردان از بخش جنوبی شبه جزیره کره به طور سنتی خوش تیپ تر و موفق تر هستند، در حالی که تصور می شود زنان از بخش شمالی به طور طبیعی زیباتر هستند.همچنین، از آنجا که اکثر فراریان کره شمالی که در کره جنوبی ساکن می شوند، زن هستند، تعدادی آژانس خواستگاری وجود دارد که در فراهم کردن شرایط ازدواج مردان کره جنوبی با زنان کره شمالی تخصص دارند. به عنوان مثال، روی تابلوی دفتر یک کارگزار ازدواج عبارت “ازدواج بین یک مرد کره جنوبی و یک زن کره شمالی” درج شده است.

فصل دوم سریال Squid Game  

  • لباس‌های قرمزی که کارگران می‌پوشند مشابه لباس‌های قرمز در یکی دیگر از سریال‌های موفق نتفلیکس –Money Heist (۲۰۱۷) است. به طور تصادفی، هر دو لباس قرمز را با ماسک ست می کنند.

فصل دوم سریال Squid Game  

  • هنگامی که نتفلیکس در ژوئن 2023 از بازیگران فصل دوم سریال پرده برداری کرد، انتقادات فراوانی در شبکه های اجتماعی شکل گرفت. دلیل این انتقادات این بود که ترکیب بازیگران این سریال مرد بود و هیچ شخصیت زن وجود نداشت. نتفلیکس بلافاصله پس از آن پاسخ داد و گفت که این تنها لیست اولیه بازیگران است و بازیگران زن هم در سریال حضور خواهند داشت.
  • از بازیکن 067 به عنوان “فرار کننده” یاد می شود. در کره جنوبی، فراری به شخصی اطلاق می شود که از کره شمالی فرار کرده و از مرز به کره جنوبی عبور کرده است.

نقد و بررسی سریال «Squid Game» را اینجا در سایت مووی مگ بخوانید.

اشتراک در
اطلاع از
guest
18 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها
FFFF
FFFF
6 روز قبل

من اسکوئید گیم رو دوست میدارم، هردو فصلش رو!
بعنوان یه مخاطب و مصرف کننده رسانه، من به کره جنوبی ها افتخار میکنم، به ژاپنی ها هم همینطور. اینها نشون دادن که میتونن تو سرگرم کردن دنیا با فیلم، سریال، گیم و موزیک… دست کمی از غربی ها نداشته باشن. حتی هنگ کنگی و چینی ها هم با فیلم هاشون از زمان بچگیم خاطره دارم؛ هرچند محتوای اونها یه مقدار ایدئولوژیک هست در مقایسه و نهادهای قدرت کنترل میکنن و حتی اون فیلم های قدیمی پلیسی جکی چان و چو یون فت هم یجوری بودن انگار حتماً باید نهاد پلیس رو تکریم میکردن و شعارهای اجتماعی میدادن.
کره ای ها حالا بنا به دلایلی هیتر زیاد دارن. از چند جهت میشه بررسی کرد که چرا؛ یه دلیل می‌تونه این باشه که زیادی محبوب هستن و هرچی محبوبیتش از یه حدی میره بالاتر اتوماتیک هیتر جذب میکنه! یه عده‌شون این چپول ها و عرزشی های حسود هستن که بدشون میاد چون کره جنوبی رفت طرف غرب و موفق شد. خیلی Ironic بود زمان فصل یک که همین جماعت میگفتن عه ببین تو جامعه اینا فقر هست پس کره شمالی بهتره 🤓
حالا مثلا انگار یه جامعه‌ای که کلا یه درصدی ازش فقیره مثل همه جای دیگه و اجازه دارن همچین فیلم و سریال هایی بسازن و به جهان مخابره کنن با اون جهنم دره ای که توش یه خاندان و یه حزب، اکثریت قاطع مردمش رو از ابتدایی ترین حقوق محروم کرده قابل مقایسه هست!
یه گروه دیگه از هیتر های دیگه اینها هم میتونن این فسیلبازا باشن چون سینمای کره کلا دوسه دهه هست سر زبون ها افتاده و اینها تا جاییکه که من میدونم قبل از این زمان، شخصیتی مثل کوروساوا نداشتن و اینها کلا هرچی بوی مرگ و عهد بوق و سیاه و سفید رو نده باهاش لج دارن!
یه عده هم کلا با تیپ این ها حالا نمیکنن حالا به هر دلیل، میتونه بخاطر استایل و فشنشون باشه یا محصولات آرایشی که استفاده میکنن و پوستشون این حالتیه و…!
اما من میگم به هرحال، دم این هم قاره ای هامون گرم!

درمورد پایانبندی فصل دوم اسکوئید هم… خب از تعداد قسمت هاش هم معلوم بود یه فصل نصفه و نیمه هست. اینکه تو دهه حاضر این پدیده رو به دوباره و دوباره شاهد میشیم که دوسه سال باید برای فصل جدید یه سریال صبر کنیم و وقتی منتشر میشن، به مانند یه تریلر برای فصل بعدی‌ای که معلوم نیست کی میاد میمونن، دیگه داره میره رو اعصاب! من درکل لذت بردم.
وقتی تازه اومد یه عده (حالا نمیگم با نیت بد، شاید اصلاً نیتشون خوب بود برای اینکه آثار خوب رو معرفی کنن) گفتن که کره سریال بهتر از این هم داره و مثلا تایتل میومد تو رکومندیشن ها که «ده سریال کره ای بهتر از اسکوئید گیم».
برای فیلم RRR هندی ها هم همینطور شد، وقتی اون فیلم رو دنیا دید، یه عده اومدن گفتن هند فیلم های خیلی بهتر هم داره.
من رد یا تایید نمیکنم، من این چیزی که معروف شد رو دیدم و خوشم اومد و در خلأ نقدش میکنم. بنظرم ایده تکراری بتل رویال ها و حذف ملت بخاطر مسائل مالی و طبقاتی رو این سریال با یه رویکرد جدید، متفاوت و سرگرم کننده نشون داد و به درستی هم به موفقیت رسید. حالا میخواید ایراد بگیرید و بگید که چرا لباس هاشون مسخره هست و آیکون های دسته پلی‌استیشن داره، به خودتون مربوطه! اگه نمی‌فرمایید که «که ما منتقدیم، وظیفه‌مون فقط نقد کردنه» خدمتتون عرض میکنم که شما بفرما بهترشو بساز!!!

پ.ن: اگر غربی ها این سریال رو یه وقت ریمیک کردن، نقش 001 رو باید مدس میکلسن بازی کنه!

سین
سین
5 روز قبل
پاسخ به  FFFF

همین که کمی جابجا شدی و مرزهای مکانی سینما رو خط زدی و منحصر به کلیشه های هالیوود نشدی جای امیدواری داره و امیدوارم ادوسئوس وار نه تنها مرزهای مکانی که زمانی رو هم بشکنی و کمی از سینمای ناب رو هم مز مزه کنی….و البته کم کم کیش شخصیتت هم کم شه ….بد نیست بدونی اگر در زمینه سینما فسیلم اما در زمینه موسیقی اخره فسیلها…چون همه فیلمی میبینم اما در مورد موسیقی اصن تحمل هیپ هاپ و رپ رو ندارم و اونها رو سرطان دنیای هنر می دونم.فقط راک…کانتری و هوی متالهای هفتاد تا نود..دوست فرهیخته ایی دارم که عاشق رپ بود و مثه خودت بعضی رپر های نه تنها وطنی…بلکه ….سیاه رو هم خدا می دونست…من دست به موزیک تراپی زدم..و چون می دونستم هوی متال برای تازه کارها گوش درد میاره…هر زمان می اومد خونه براش از راک سبک گذاشتم تا رسید به هوی متالهای بلک و هارش و الحمدلله رب العالمین و به مدد دعای پدر و مادرش و حمایت ماورایی هل هامر…الان عاشقه این سبک شده و تعجب می کنه چرا یه زمانی رپ گوش میداده….میخوام بگم تو هم همت کن انواع مختلف فیلم رو ببین تا از این حالت تک قطبی در بیای..و به همه سلیقه ها احترام بذاری…ومن الله التوفيق وعليه التكلان..

FFFF
FFFF
5 روز قبل
پاسخ به  سین

بقول اون یارو جنگ سالاره تو فیلم Lord of war نیکلاس کیج (پارافریز میکنم) … «ممنونم اما مسیر خودم رو ترجیح میدم»

شاعر برجسته آمریکایی، برایان هیو وارنر می‌فرمایند:

No one else I
No one else I
Wanna be like
So I stayed the same
Like nobody else

ایشون همچنین در جای دیگری از همون ترانه می‌فرمایند:

I’m not special, I’m just broken
And I don’t wanna be fixed

نمی‌تونی من رو عوض کنی سین، باهاش کنار بیا! ولی فقط میخوام بدونی … بین فسیلبازان از بقیه بهتری؛ امیدوارم تو نظراتی که در آینده میدم این حرف یادت بیاد و حمله هارو به خودت نگیری!

سین
سین
4 روز قبل
پاسخ به  FFFF

خوب مشخص شد حداقل در موسیقی نقطه اشتراک داریم…بحث عوض شدن نیست …بحث سلیقه هستش …..

FFFF
FFFF
4 روز قبل
پاسخ به  سین

یه بار حدود پنج سال پیش تو یه گروهی دعوا راه انداختم چون خیلی داشتن فسیلبازی درمیاوردن! یکیشون یه حرفی زد خیلی بهم برخورد و با اینکه در یکی دو موقعیت طرف رو اساسی کبابش کردم ولی کینه‌ش هنوز به دلم مونده… گفت شما فیلم هایی مثل روما و اد استرا رو نمی‌فهمید و طرفدار اون چیزهایی که دوست دارید هستید چون سلیقه‌تون «تربیت نشده» هست! تربیت نشده انگار که ما اسب هستیم!
کسی حق نداره برای خودش این جایگاه رو قائل باشه که سلیقه که یکی از شخصی ترین خصلت های یک فرد هست رو تربیت کنه. این مغزشویی هستش. شما فقط میتونید آپشن معرفی کنید؛ تصمیم گیری نهایی به عهده فرد است.

سین
سین
3 روز قبل
پاسخ به  FFFF

دقیقن باهات موافقم…و همیشه هم میگم…سلیقه …کاملن شخصیه و باید به سلیقه افراد احترام گذاشت…و البته برای من جالبه همیشه عناصری که باید سبب اتحاد فکری در یک گروه بشن…در زیر رده هاش سبب اختلاف سنگین میشن…مثلن طرفدارای فوتبال و بسکتبال با هم مشکل ندارن…با خودشون چرا…یا در ادیان انقدر که شیعه و سنی…و کاتولیک و پروتستان با هم درگیرن…مسلمون و مسیحی همچی نفرتی از هم ندارند…

رامین
رامین
2 روز قبل
پاسخ به  FFFF

Ffffعزیز
من فقط یه چیزی رو بگم این سخن مهمیه و نبود در نظر گرفتن این مسئله باعث اختلاف در خیلی چیزا می شه
اینکه بگی مثلا سینمای مارول سینما نیست و واقعی نیست و کلا حذف بشه
یه سخن و حرف بی ربطه
اینکه بگی این رویکرد مارول این نوع نگاه به فیلمسازی مارول سینما نیست
یک حرف دیگره
دومی سازنده . پیشبرنده و در عین حال تنده
دومی یک چیز رو حذف نمی کنه برای اون تصمیم نمی گیره
بلکه فقط نوعی روش شناسی رو زیر سوال می بره.
تمام جنگ ها بخاطر اعتقاد راسخ به اولی و اعتقاد نمایشی به دومیه
من میگم مارتی اگر رویکردش اولی باشه
کلا سخن ضد عقل و تفکر بشریه
و بنظرم هم اولی نیست خلاف نظر تو
اگر باشه من باش مخالفم

FFFF
FFFF
2 روز قبل
پاسخ به  رامین

اگه ملاک فقط اظهار نظر اولیه‌اش باشه و اون تئوریزه کردن های فنبوی هاش رو به کل نادیده بگیریم، بیش از هرچیز از شکاف نسلی میومد در کنار نقد های درستی که میشه داشت نسبت به این سینما و هر سینما و اصلا هرچیزی.
یکی از راه های تحریک و تریگر کردن مارتی فن ها اینه که میگیم «اسکورسیزی بلد نیست فیلم ابرقهرمانی بسازه»
یعنی این رو کافیه جای نادرستش بگی تا فحش خوارمادر از این مارتی فن های خیلی شاخ و فوق سینماشناس و بافرهنگ و بزرگسال سرازیر بشه!!!
میگن که آی تو جطور جرئت میکنی… اسکورسیزی خداست… همه چی میتونه بسازه… اگه نساخته چون ارزش قائل نبوده برای نقاب و شنل و فلان مسخره!

نه برادر… نمیتونه… زبان این ژانر رو بلد نیست… اگه بسازه خوب از آب درنمیاد… همون‌طور که یه نفر که مثلا کمدی ساز خوبیه اگه بخواد فیلم مافیایی بسازه شاید خوب درنیاد.
کسی که چلوکباب خیلی خوشمزه ای درست میکنه به این معنی نیست که پیتزای خوبی هم میتونه درست کنه!
سریال Bear رو تازه شروع کردم و فقط یه قسمت دیدم؛ اونجا تلویحی اشاره میشه که شخصیت اصلی که سرآشپز خیلی تحصیل کرده و خیلی شاخیه و همه چی بلده، از عهده یه اسپاگتی پختن برنمیاد! اسپاگتی که تو منطقه‌شون محبوبه و نون رو میاره سر سفره! یعنی اینکه یا مغروره یا بلد نیست!
اسکورسیزی هم همینه، تخصصش در فیلم های جنایی و مافیایی هست و یکی دوتا مطالعه شخصیت روانشناختی خوب هم ساخته.
اون فیلم هیوگو تلاشش در ساخت فیلم کودک و فیلم خانوادگی رو نشون داد دیگه!

mikaeil
mikaeil
6 روز قبل

طرفدارای این سریال به طور جدی اعتقاد دارن چون تو نتفلیکس پربازدیدترین شده پس حتما و قطعا سریال خوبیه و زباله نیست

احتمالا این جماعت برای فیلمای های …رنوگرافی هم یک ارزش هنری خاص قائلن

مسعود نجاتی
مسعود نجاتی
5 روز قبل
پاسخ به  mikaeil

این شیوه استدلالت مثل این می مونه که بگی چون فیلم گل پری جون فیلم محبوبی بوده و پدرخوانده هم فیلم محبوبی یه پس پدرخوانده فیلم مبتذلی یه.مرد حسابی! برای نظرت دلیل بیار چون حرف پرت و پلا و روی هوا مثل باد معده است.

سین
سین
5 روز قبل
پاسخ به  مسعود نجاتی

منظور mikaevil این بوده که پر بازدید بودن دلیلی بر خوب بودن فیلم نیست ولی مثله همیشه دقیقن بعد از مصرف کامنت گذاشت و صبر نکرد چندساعتی بگذره….

FFFF
FFFF
5 روز قبل
پاسخ به  سین

مایک‌ایول 🤣😂
دمت گرم

mikaeil
mikaeil
5 روز قبل
پاسخ به  FFFF

تا حالا دیدی تو با یکی بحثت بشه و وقتی بهت جواب میدن من برم تو ساید اون طرف و تورو تخریب کنم؟ نه؟
پس دقیقا حرفایی که گفتم با این خنده فشاری ای که کردی برای تو هم میخونه

رامین
رامین
4 روز قبل
پاسخ به  mikaeil

نه ولی دیدم اسم کاربریش رو‌جعل کردی
تا بدنامش کنی
خودشم می دونه

FFFF
FFFF
4 روز قبل
پاسخ به  mikaeil

ما می‌تونستیم باهم دوست باشیم ممدجواد یا مایکا ایول! منتها خودت اینقدر نچسب هستی و یجور سیس متفاوت نمایی میگیری تو همه بحث ها که آدم اصلا عشق میکنه باهات دشمن باشه!

mikaeil
mikaeil
5 روز قبل
پاسخ به  سین

فکر کنم حدودا یکی دو ماه پیش بود که با هم بحثمون شد
و از اونموقع نتونستی قضیه رو هضم کنی و از هر فرصتی استفاده میکنی تا یه تیکه ای به من بندازی
حالا تو سوشال مدیا این قضیه زیاد آسیب زا نیست ولی در کل شخصیت سطح پایین و ضعیفی داری
و تا حد زیادی حقارت درونی داری و خودت رو به اصطلاحی ذلیل میبینی و به همین دلیل برای کم کردن این حس در تلاشی تا هر کسی که ذره ای باهات ناسازگاری داره رو تخریب شخصیتی کنی تا یه وقت شخصیت تخریب شده خودت نمایان نشه
یکم رو خودت کار کن و از یه روانشناس کمک بگیر

سین
سین
3 روز قبل
پاسخ به  mikaeil

خیلی قضیه رو جدی گرفتی….من حتی یادم نیست صبحونه چی خوردم…که اونم به دلیل الزایمر و کهولت سنمه….تو حرص نخور و به قول شاعر..
بپر و قبل از اون که عمرت سر آد….
کاری بکن که دوزار از توش دراد……

سین
سین
6 روز قبل

فصل اولو من دوست داشتم به خاطر شخصیت پاک ومعصوم داستان…تعلیق سنگین…و زیر سئوال بردن ماهیت اولیگارشهای کاپیتال….در فصل دوم دیگه هیچ کدوم از اینا وجود نداشت….خط اصلی داستان انتقام بود و شخصیت قهرمان داستان بیشتر شبیه کاراکترهای انتقامجوی سینمای هالیوود بودش…تعدا بینندگان هم اصن نشان دهنده خوب بودن این فصل نمی تونه باشه…در مشنگستان هزاره سوم که یه نفر می تونه با باد در کردن در تیک تاک میلیونی بیننده داشته باشه…دموکراسی دیگه یه شعار احمقانه هستش…