صفحه اصلی > اخبار سینمای جهان : ست روگن: انتخاب ترامپ نتیجه مصرف قرص روان گردن توسط هیپی‌ ها بود!

ست روگن: انتخاب ترامپ نتیجه مصرف قرص روان گردن توسط هیپی‌ ها بود!

ست روگن

«سث روگن»، کمدین و بازیگر کانادایی، در مصاحبه‌ای جدید با مجله «اسکوایر» پیروزی احتمالی دوباره «دونالد ترامپ» در انتخابات ریاست‌جمهوری پاییز امسال را به رفتارهای هیپی‌ها نسبت می‌دهد.

روگن می‌گوید: «مردم از تماشای هیپی‌های لعنتی که داروهای روان‌گردان مصرف می‌کنند و در حیاط خانه با هم روابط برقرار می‌کنند، خسته می‌شوند و به دنبال نظم بیشتری هستند و می‌خواهند خیابان‌ها تمیز شود.»

این بازیگر فیلم «سوپربد» (Superbad) ادامه می‌دهد که تمایلات سیاسی در آمریکا به طور مداوم در حال تغییر است: «بعد از مدتی، مردم از افرادی که خیابان‌ها را تمیز می‌کنند هم خسته می‌شوند و دوباره به سمت دیگر گرایش پیدا می‌کنند.»

او همچنین به تفرقه‌ای که پس از «جنگ داخلی» در ایالات متحده باقی مانده اشاره کرده و می‌گوید: «شخصاً سعی می‌کنم خیلی ناامیدانه به این مسائل نگاه نکنم و از خودم بپرسم که آیا ما در آستانه یک سقوط اجتماعی جهانی هستیم؟ بعد از جنگ داخلی، کشور آمریکا از جهات مختلف همچنان دچار تفرقه است.»

این بازیگر فیلم «مصاحبه» (The Interview) اضافه می‌کند: «اینطور نیست که این مسائل تأثیرات واقعی و منفی بر زندگی مردم نداشته باشد، اما سعی می‌کنم امیدوار باشم که اوضاع به پیش می‌رود، حتی اگر گاهی به عقب برگردد.»

روگن در بخشی دیگر از مصاحبه به رابطه سینما و فرهنگ اشاره می‌کند: «ما دوران وسترن‌ها را داشتیم و بعد فیلم‌های تأمل‌برانگیز مانند «اینک آخرالزمان» (Apocalypse Now) و «جوخه» (Platoon) آمدند که نقدهایی بر جنگ ویتنام بودند. بعد از آن، طنزها رنگ باختند و به جای آن فقط فیلم‌های اکشن با آرنولد شوارتزنگر داشتیم که به جنگل برگشت و همه چیز را هدف قرار داد. این روند سینما فراز و نشیب‌هایی داشته است.»

روگن که به زودی در سریال «استودیو» (The Studio) ظاهر خواهد شد، در سال ۲۰۲۱ سناتور «تد کروز» را به خاطر انتقاد از «جو بایدن» به خاطر پیوستن مجدد به «توافق پاریس» به «فاشیست» و «دلقک لعنتی» خطاب کرده بود.

اشتراک در
اطلاع از
guest
3 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها
FFFF
FFFF
1 ماه قبل

در آثاری که روگن درشون نقش داشته، مخصوصا اونایی که تهیه کرده و نوشته، یکجور ضدیت افراطی با مسیحیت و ملی گرایی آمریکایی دیده میشه و از اون طرف یه نوع غرور و افتخار نسبت به بکگراند یهودیش! این مسئله باتوجه به اینکه خودش کانادایی هست باعث شده به درستی بارها مورد انتقاد قرار بگیره.
از اونجایی که من منکر استعدادش نمیشم، فکر میکنم براش بهتر باشه تا در دیدگاه هاش تجدیدنظر کنه یا حداقل اونارو قاطی آثارش نکنه.
تنها سریالی که تهیه کرده و من تا اینحا میبینم خبری از این مسائل درشون نیست همین انیمیشن Invincible هستش.
امیدوارم فصل آخر د بویز هم همینطور باشه و بچسبه به فانتزی و اونچه که مردم می‌خوان ببینن که پیاده سازی نبرد نهایی بین بوچر و هوملندر هست و دوباره به تمسخر طرفدارای ترامپ و تفسیر سیاست از زاویه دید چپولی نپردازه.

سین
سین
1 ماه قبل

به نوعی داره درست میگه…رفتارهای چپ افراطی و احمقانه ووکها …دلیل تمایل به جمهوری خواهها شد….

mobin
mobin
1 ماه قبل

هیپی ها ک خودشون چپ بودن. اگه یه آمریکایی باشی از اینکه پرچم رنگین کمان بیاد پایین و مهاجرای غیر قانونی خارج بشن باید ترامپو تحسین کنی ولی تصمیمای عید منطقیه دیگه ای که میگیره جای سوال داره