پل شریدر، کارگردان و نویسنده مشهور آثار سینمایی همچون «راننده تاکسی» و «گاو خشمگین»، به اتهام آزار جنسی و عدم پرداخت هزینه توافقی به دستیار سابق خود مواجه شده است.
در شکایتی که یک زن ۲۶ ساله پنجشنبه گذشته در نیویورک ثبت کرده، او اعلام کرده که شریدر در جریان جشنواره کن سال گذشته، او را به اتاق هتل کشانده و بدون رضایتش اقدام به بوسیدن وی کرده است. فیلم «آه کانادا» که در آن شریدر کارگردانی کرده، اولین بار در جشنواره کن ۲۰۲۴ نمایش داده شد.
این زن که از سال ۲۰۲۱ تا ۲۰۲۴ به عنوان دستیار شریدر کار میکرد، در شکایت خود گفته که پس از این برخورد ناخوشایند از اتاق هتل خارج شده است. اما سه روز بعد، زمانی که شریدر به او پیامهای خشمگینانه و تماسهای مکرر فرستاده بود، دوباره به اتاق برگشته است. شریدر به او گفته بود که در وضعیت بحرانی قرار دارد و قادر به جمعآوری وسایل خود نیست. هنگامی که زن در اتاق را باز کرده، شریدر تنها با حولهای به تن بوده و بدن خود را در معرض دید او قرار داده است. این زن در شکایت خود اشاره کرده که با ترس و ناراحتی وسایل کارگردان را جمع کرده و دوباره از اتاق خارج شده است.
در ادامه، این زن اظهار کرده که شریدر در پیامهای خود از رفتار خود آگاهی نشان داده ولی به طور عمدی به آزار ادامه داده است. او همچنین ایمیلهایی را که شریدر در مه ۲۰۲۳ برایش ارسال کرده، به عنوان شاهدی از این رفتارها ارائه داده است. در یکی از این ایمیلها، شریدر نوشته بود: «حس میکنم که از علاقهای که به تو دارم معذب هستی.»
زن ادعا کرده که پس از مخالفت با پیشرویهای جنسی شریدر، قرارداد همکاریاش در سپتامبر ۲۰۲۴ خاتمه یافته است. بر اساس اطلاعات ارائهشده در شکایت، شریدر دو روز بعد از پایان قرارداد، ایمیل دیگری ارسال کرده و مسئولیت رفتار خود را پذیرفته بود: «گند زدم… اگر در ذهن تو شبیه به هاروی واینستین شدهام، چارهای جز فراموش کردن من نداری.»
این زن اضافه کرده که نمایندگانش در تلاش بودند تا از طریق یک توافق محرمانه با شریدر مصالحه کنند، اما شریدر پس از مدتها از امضای توافق خودداری کرده است.
وکیل شریدر، «فیلیپس کسلر»، این اتهامات را «تلاشی فرصتطلبانه و بیاساس» برای فشاردادن به شریدر جهت امضای توافقی میداند که هیچگاه قطعی نشده است. او تأکید کرده که این اتهامات در بسیاری از جنبهها نادرست بوده و شریدر هیچگاه قصد آزار جنسی نداشته است.
چشم سبزا چشم آبی های کابوی
جان مادرتون پنج روز سیستمتون رو به ما قرض بدید
اسم هایی و سندهایی رو می شه
و بعد می دونید چی میشه
پنج روز تموم میشه
اون فاسدان کله گنده با وقاحت و بی شرمی دوباره مامور به دست گرفتن سینمای کشور می شن
از میتر از زئوس از خدای زروانیسم از الله از اهورا مزدا از شعور طبیعت از یهوه از روح القدس از توده مردم از خدای سیک ها و شینتوها
التماس دارم کمی امید بدهد
فقط و فقط و فقط یک نفر به حد و اندازه هاروی واینستن که نه به اندازه بیل کازبی و لوییس سی کی هم نه به اندازه بازیگر فلش هم رسوا شود و مجازات شود بد نیست
جوابم را خدایان دادند
ای رامین احمق فریب خوردن را دوس داری؟
اگر این کوچولوها به تنهایی و در کنار گنده ها رسوا و مجازات شوند یعنی ماله کشی به دستور گنده ها و سوپر گنده ها
برو روی ایمانت کار کن
دوست گرامی …خبر خوب اینه که خالق یا خالقین …همیشه صدا و دعای ما رومیشنوند..خبر بد اینه که همیشه جوابشون nope هستش….اما خبر خوب اینه که شاید با دادن رشوه و زیر میزی…که نام باستانیش قربانی یا نذر یا پیشکش یا….هست شاید کارت راه بیفته..اما خبر بد اینه که همیشه سمت قدرتمند و تاریک میتونه پیشکش های خفن تری بده…چون پولدار تره…پیشنهاد می کنم کتاب (ده متد در خواست از خدایان ) که نوشته بنده و نتیجه سالها تحقیق و بررسی و زهد و تقوا و رذالت و شقاوت اینجانب هستش رو مطالعه کنید
بله واقعا قربانی رشوه است
البته فروید هم کتاب های خوبی در این باره داره
خودمونم داشتیم کتابای راوندی و زکریای رازی و دهری مسلک هایی مث خیام و لاادری ها