نام : عسل بدیعی
تاریخ تولد : سال 1356 در تهران
مهمترین افتخارات :کاندید دریافت سیمرغ بلورین بهترین بازیگر نقش مکمل زن برای فیلم « دستهای آلوده » از هجدهمین جشنواره فیلم فجر
معرفی کوتاه :
عسل بدیعی کار خودش را در عالم سینما در سال 1375 با حضور در اثر ارزشمند « بودن یا نبودن » به کارگردانی کیانوش عیاری آغاز کرد. حضور موفق بدیعی در این فیلم به حدی تاثیرگذار بود که تمامی اهالی سینما معتقد بودند که یک ستاره جدید در سینما ظهور کرده است. فیلم بعدی عسل بدیعی، « دست های آلوده » به کارگردانی سیروس الوند بود که وی در آن ، در کنار ستاره های مشهور سینمای ایران یعنی هدیه تهرانی ، امین حیایی و ابوالفضل پورعرب ایفای نقش می کرد. « دست های آلوده » برای عسل بدیعی خوش یُمن بود چراکه وی توانست کاندید دریافت سیمرغ بهترین بازیگر مکمل زن برای این فیلم شود و حضورش بر پرده نقره ای را تثبیت نماید.
اما ادامه مسیر بازیگری عسل بدیعی در سینما با حضور در 2 فیلم « هفت پرده » و « از صمیم قلب » روند موفقیت آمیز گذشته را تکرار نکرد و مشکل زمانی بیشتر شد که وقفه ای طولانی میان حضور او در فیلمها رخ داد. عسل بدیعی پس از 3 سال ، در فیلم موفق « شمعی در باد » در نقشی کوتاه ظاهر شد که توفیقی برای وی به همراه نداشت و در ادامه نیز وقفه های طولانی مدت او بر پرده نقره ای ادامه پیدا کرد تا کم کم تماشاگران نام عسل بدیعی را کمتر به خاطر بیاورند. عسل بدیعی همچنین در 2 سریال تلویزیونی نیز به نامهای « زمین انسانها » ( 1389 ) و « ششمین نفر » ( 1390 ) حضور پیدا کرده بود.
عسل بدیعی در نهایت در روز 12 فروردین سال 1392 ، بر اثر پارگی عروق مغزی وبه دنبال آن خونریزی مغزی و ایست تنفسی و در نهایت مرگ مغزی، دارفانی را وداع گفت و جامعه هنری را در عالم سوگ فرو برد. روحش شاد و یادش گرامی باد.
نکاتی که احتمالا درباره عسل بدیعی نمی دانید :
همسر سابق فریبرز عرب نیا بود.
یک پسر به نام جانیار دارد.
فارغ التحصیل علوم تغذیه از دانشگاه آزاد اسلامی بود.
از بستگان خانواده داوود نژاد هست که همگی در سینما فعالیت می کنند.
وی همچنین در رشته نمایش دانشگاه آزاد اسلامی، به مدت سه ترم مشغول به تحصیل بود که در نهایت انصراف داد.
رضا داوود نژاد در یادداشتی درباره مرگ عسل بدیعی از رسانه ها به دلیل ترویج شایعات درباره مرگ وی انتقاد کرده بود.
پس از تولد فرزندش اعلام کرده بود که مادر بودن اولویت اول اوست و بازیگری در مرتبه دوم قرار دارد.
در یک مصاحبه ، درباره عید گفته بود : « قتی کوه میروم و ابرها را میبینم، احساس میکنم بهار نزدیک است. در روزهای آخر اسفند و اولین روزهای فروردین راه رفتن و نفس کشیدن در تجریش و باغ شاتر را دوست دارم.»
مرگ او چند باری تکذیب شد اما در نهایت این خبر تایید شد. سپس گمانه زنی های رسانه ای درباره مرگ وی آغاز شد که دلایل مختلفی از جمله خودکشی را دلیل مرگ وی اعلام می کردند. اما مشخص شد که وی به دلیل مشکلات تنفسی از دنیا رفته است.
ماهایا پطروسیان و امین زندگانی در یادداشتی، درگذشت این هنرمند را تسلیت گفتند.
پس از مرگ بدیعی، اعضای بدنش به نیازمندان اهدا شد.
یادداشت زیر آخرین نوشته های مرحوم عسل بدیعی بود که در شبکه اجتماعی منتشر شده بود : حس میکنم از گور برخاستهام… تولدی در راه است و بوی عطرش در فضایم جاریست.
فیلمهایی که عسل بدیعی در آن حضور داشت:
(۱۳۷۶) بودن یا نبودن
(۱۳۷۸) دستهای آلوده
(۱۳۷۹) هفت پرده
(۱۳۷۹) از صمیم قلب
(۱۳۸۲) شمعی در باد
(۱۳۸۴) پروانهای در مه
(۱۳۸۵) سربلند
(۱۳۸۷) روز هشتم
دُرسا کیانفر
این مطلب بصورت اختصاصی برای سایت ” مووی مگ ” به نگارش درآمده و برداشت از آن جز با ذکر دقیق منبع و اشاره به سایت مووی مگ، ممنوع بوده و شامل پیگیردقانونی می شود.