مسعود ده نمكی گفت: ما نقاط عطفی مانند حمله ناو آمریكایی به ایرباس در جنگمان داریم كه كمتر به آنها پرداخته شده است.
این كارگردان كه فیلم كوتاهش به نام «ضرب آخر» همزمان با سالگرد این حادثه توزیع شده است درباره آن اظهار كرد: «ضرب آخر» را كه در ابتدا «مرگ بر آمریكا» نام داشت در سی دقیقه در سال ۸۳ قبل از فیلم «اخراجی ها۱ » به عنوان یك نمونه كار ساختم كه بیشتر تجربی است و خودم زیاد از آن راضی نیستم.
وی ادامه داد: این فیلم موضوعی دارد كه سعی كردم نگاه متفاوتی داشته باشد و شروعی برای نورانداختن به نقاط تاریك جنگ است.
ده نمكی درباره پرداختن به موضوع هواپیمای ایرباس در سینما گفت: این كار پرداكشن زیادی می خواهد كه از توان بخش خصوصی خارج است. متاسفانه كار شاخصی درباره این موضوع در سینما نشده است. هنوز پس لرزه های این اتفاق در آمریكا جاری است كه یكی از آنها دادن مدال به فرمانده ناو آمریكایی است. اما ما كاری در نشان دادن این جنایت بزرگ انجام ندادیم.
وی جنگ تحمیلی را دارای نقاط عطف زیادی دانست و اظهار كرد: این اتفاقات مانند هواپیماربایی كه در «اخراجی ها۲» به آن پرداخته شد، حادثه ایرباس و حادثه سردشت می تواند دراماتیزه شده و در سینما به آن پرداخته شود.
داستان «ضرب آخر» مربوط به خواهر و برادری مسیحی است که پدر و مادر خود را در این حادثه از دست داده اند و سارا ( دختر مسیحی ) که با فرهنگسرای خاوران در زمینه فعالیتهای هنری و فرهنگی همکاری می کند، قصد اجرای برنامه ای برای بزرگداشت کشته شدگان این حادثه را دارد. قرار است از طرف دولت آمریکا هم میهمانانی در این برنامه شرکت کنند که در حین برنامه اجرا کنندگان موسیقی آهنگ ضد آمریکایی را اجرا می کنند که حتی خود آمریکاییهای حاضر در این برنامه نیز از این اجرا به وجد می آیند.
لیلا بلوکات و سپند امیر سلیمانی بازیگران نقش های این خواهر و برادر مسیحی در این فیلم هستند. این فیلم بر اساس طرحی از رضا کشاورز و به کارگردانی، تهیه کنندگی و نویسندگی مسعود ده نمکی ساخته شده است.
ایسنا