معاون نظارت و ارزشیابی سازمان سینمایی، با قدردانی از استقبال مردم از فیلم های روی پرده در روز جمعه که منجر به رکورد شکنی فیلم «نهنگ عنبر 2: سلکشن رویا» در گیشه سینماها شد، اعلام کرد که رسانه ملی نباید فیلم های خارجی را از شبکه های مختلف به روی آنتن بفرستد. او معتقد است که مردم با عادت کردن به تماشای فیلم های امریکایی دیگر از فیلمهای سینمای ایران حمایت نخواهند کرد.
به گزارش مووی مگ به نقل از آی سینما، حبیب ایل بیگی که در چند سال گذشته انتقادات زیادی را به رسانه ملی وارد کرده، در مصاحبه های قبلی خود بارها گفته که صداوسیما به جای پخش فیلم های امریکایی، باید به خرید رایت فیلم های ایرانی روی بیاورد و به این شکل از تولید داخلی حمایت کند.
اما این مدیر سینمایی امروز با اشاره به استقبال چشمگیر مردم از فیلم «نهنگ عنبر 2: سلکشن رویا» در روز انتخابات ریاست جمهوری و شوراهای شهر، به تسنیم گفت: «این رکوردزنی ارزشمند و بیسابقه نمایانگر توجه همزمان مردم به سیاست و فرهنگ است و این نشان از خوبی حال مردم در روز انتخابات دارد. یکی از ویژگیهای دولت افزایش تماشگران سینما و فروش میلیاردی فیلمها بود و این موضوع حاکی از خوب بودن حال مردم است و از این بابت بسیار خرسندیم.»
اما ایل بیگی در ادامه به عملکرد مدیران صداوسیما در مورد پخش فیلم های هالیوودی از رسانه ملی انتقاد می کند و می گوید: «نباید فیلمهای خارجی در رسانه ملی پخش شود و این برای فرهنگ یک تهدید است و باید رسانه ملی رویکردش را تغییر دهد. مردم با عادت کردن به فیلمهای آمریکایی یقیناً دیگر از فیلمهای ایرانی استقبال نمی کنند.»
حبیب ایل بیگی همچنین تاکید می کند که یکی از سازمان هایی که به شعار امسال یعنی «اقتصاد مقاومتی، تولید و اشتغال» پایند خواهد بود، سازمان سینمایی است و درباره این موضوع اضافه می کند: «سینمای ایران هیچ وابستگی به خارج ندارد و کاملا تولیدات ایرانی عرضه میشود و در تمام حوزهها از افراد متخصص ایرانی استفاده میشود. سینمای ایران در حال حاضر در منطقه حرف نخست را میزند و هیچ کشوری در منطقه به اندازه ایران توان ساخت فیلم سینمایی ندارد و کشورهای منطقه از نظرات متخصصان ایرانی در حوزه سینما استفاده می کنند.»
معاون نظارت و ارزشیابی سازمان سینمایی درباره تولیدات سینمای ایران و محدودیت هایی که در زمینه تعداد سالن های سینمایی وجود دارد، گفت: «هرساله 100 فیلم ایرانی در سینما تولید میشود و توان تولیدی کشور بسیار بالاست ولی به خاطر محدودیت سالن در کشور تعداد تولیدات را در این میزان نگه داشتهایم. هرچه قدر بتوانیم سالنهای کشور را افزایش دهیم و امکان نمایش را فراهم کنیم به همان میزان از دیدن فیلمهای خارجی بینیاز میشویم.»