وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی تاکید کرد: معتقدم اگر کسی با شبکهای مثل بیبیسی فارسی همکاری دارد، اقدامش در جهت براندازی است و معاند محسوب میشود.
سیدمحمد حسینی این سخنان را صبح امروز (سه شنبه 29 شهریور) در جریان نشست خبری دومین همایش شاعران ایران که در محل سالن سینمایی وزارت ارشاد برگزار شد، ایراد کرد.
وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در پاسخ به پرسش یک خبرنگار در خصوص موضع وزارتخانه متبوعش درباره دستگیری تعدادی از مستندسازان طی روزهای اخیر گفت: من با صراحت اعلام میکنم که وزارت ارشاد حامی جامعه فرهنگ و هنر کشور است، ولی باید این نکته را هم مد نظر داشته باشیم که اگر تعدادی از آنها از طریق کار هنری، مرتکب جرمی شدند، مانند دیگر افراد با آنها برخورد خواهد شد.
حسینی افزود: اگر نهادهای امنیتی سراغ فردی میروند، غالباً اینگونه است که آنها جرمی داشتهاند.
وی با اشاره به رویکرد شبکه تلویزیونی بی بی سی فارسی به حوادث ایران خطاب به خبرنگاران گفت: شما شاهد بودید که این شبکه در جریان حوادث بعد از انتخابات ریاست جمهوری دو سال پیش، چه نقشی را ایفا میکرد و انگار مقر فرماندهی اغتشاشات است.
حسینی تاکید کرد: معتقدم اگر کسی با چنین شبکهای همکاری دارد، اقدامش در جهت براندازی است و معاند محسوب میشود.
وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی گفت: نباید انتظار داشت ما برای چنین فردی فرش قرمز پهن کنیم اما علیرغم اینها، ما معمولاً تلاشمان را انجام میدهیم و بنایمان بر ارفاق است. منتهی دوستان ما هم باید مراقبت کنند که کاری نکنند که به نفع دشمن باشد.
وی ادامه داد: داشتهایم افرادی را که قبلاً هنرمند بودهاند، ولی الان رسماً همکار جاهایی مثل صدای آمریکا شدهاند. نباید توقع داشت کسی به این افراد چیزی نگوید؛ چرا که ما فکر میکنیم لطمهای که بعضی از این افراد به هنرمندان، نویسندگان و خبرنگاران میزنند، بسیار سخت است و باید حساب آنها را از حساب خبرنگاران و هنرمندان و نویسندگان واقعی ما جدا کرد.
حسینی همچنین در پاسخ به سئوال خبرنگاری که پرسید آیا صحت دارد که برخی مقامات رده بالای کشور که خارج از حوزه معاونت سینمایی هستند، اجازه اکران به دو فیلم اخیر کمال تبریزی و ابراهیم حاتمیکیا را که پروانه نمایش هم گرفتهاند، نمیدهند؟، گفت: یکی از این فیلمها اجازه اکران دارد و روال اداریاش را طی میکند.
مهر