صفحه اصلی > اخبار سینمای ایران : الناز شاکردوست با انتشار تصویری از سازندگان فیلم « دو طبقه روی پیلوت » که هنگام بازی در آن مصدوم شده بود، گلایه کرد

الناز شاکردوست با انتشار تصویری از سازندگان فیلم « دو طبقه روی پیلوت » که هنگام بازی در آن مصدوم شده بود، گلایه کرد

image 13961128688 2034028215

 

الناز شاکردوست از عوامل فیلم «دو طبقه روی پیلوت» گلایه کرد.

به گزارش مووی مگ به نقل از خبرآنلاین، الناز شاکردوست که در صحنه فیلمبرداری «دو طبقه روی پیلوت» از ناحیه کمر دچار آسیب‌دیدگی شده بود، در اینستاگرام از عوامل فیلم گلایه کرد.

او در این باره نوشت:‌ «تمام دردهایی که لحظه به لحظه کشیدم به اندازه دردی که قلبم از باور این جمله کشید که «سینما بی‌رحم است» نبود.

بیش از ده روز است که حتی یک نفر از اعضای پروژه‌ای که به‌خاطرش مصدوم شدم حتی حتی حتی حالی از من نپرسیده‌اند! (البته که سخت مشغول فیلمبرداری هستید با توقف کمتر از سه روز و جایگزینی بازیگر، خسته نباشید عزیزان)

18 2 16 1631191 001566

ولی… با این همه «آه» چه خواهید کرد؟

فیلم «دو طبقه روی پیلوت» دارد روی چه چیزی بنا می‌شود؟»

اشتراک در
اطلاع از
guest
0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها