صفحه اصلی > اخبار سینمای ایران : وقتي «عشق من حامد بهداد» تئاتر مي‌شود

وقتي «عشق من حامد بهداد» تئاتر مي‌شود

170

افشين هاشمي از اجراي نمايشي با نام «عشق من حامد بهداد» خبر داد.

اين نمايشنامه‌نويس، بازيگر و كارگردان تئاتر به خبرنگار بخش تئاتر خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، گفت: اين نمايش يك كار دو نفره است كه براي اجرا در «كافه تريا» نوشته شده است.

افشين هاشمي درباره داستان اين نمايش هم توضيح داد: اين نمايش درباره‌ي دو نفر است كه در كافه ترياي تئاتر شهر نشسته‌اند، يكي از آنها عاشق حامد بهداد است و دوست دارد مثل او بشود. ديگري راه‌هايي براي حامد بهداد شدن به او پيشنهاد مي‌دهد.

او در پاسخ به پرسش ايسنا درباره استفاده از نام حامد بهداد در اين نمايش توضيح داد:در احترام به موقعيت حرفه‌اي حامد بهداد، نمايش‌نامه را به او داده و او را در جريان اين نمايش گذاشته‌ام كه او هم موافقت خود را با اين ماجرا اعلام كرده است.

به گفته هاشمي اين نمايش احتمالا ارديبهشت سال آينده در كافه ترياي اصلي مجموعه تئاتر شهر اجرا خواهد شد.

به گزارش ايسنا، اخيرا با بازي افشين هاشمي، دو تك‌گويي «لارنس راهب» و «شاهزاده اندوه» اجرا شده است.

 

ذره بین : بله! قرار هست در جشنواره فجر  امسال هم جایزه ایی به عنوان « حامد بهداد » ترین بازیگر سال اهدا کنند ، البته خبر رسیده که در جشنواره موسیقی امسال هم از دستگاه موسیقی به نام « حامد بهداد » رونمایی خواهد شد و…! چندان هم دور از انتظار نیست.

به جمع طرفداران مووی مگ در فیس بوک بپیوندید

اشتراک در
اطلاع از
guest
0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها