سیامک شایقی کارگردان ، نویسنده و منتقد سینمای ایران که در سال های اخیر با بیماری سرطان می جنگید، چند روز پیش به کما رفت و صبح چهارشنبه ۲۷ فروردین در سن ۶۵ سالگی درگذشت.
سال گذشته خبرهایی از ساخت یک مستند از او به نام «خانه دوست اینجاست» با موضوع خانه سینما و با حضور فاطمه معتمدآریا و همسرش منتشر شده بود.
گفتنی است که فاطمه معتمد آریا بازیگر برجسته با بهترین فیلم سیامک شایقی در سینما شناخته شد. فیلمی به نام “جهیزیه برای رباب” محصول سال ۱۳۶۶.
از شایقی فیلمهای خوبی به خاطر داریم و بعد از «جهزیهای برای رباب»،، «در کمال خونسردی» و «باغ فردوس پنج بعدازظهر» مهمترین آنها هستند.
،«مادرم گیسو»، «خواب زمستانی»، «ماه در جنگل»، «ابرهای ارغوانی»، «ستاره و الماس» و«شراره» از دیگر فیلمهای این کارگردان .
سام شایقی، پسر این هنرمند در گفتوگو با ایسنا گفت: ساعت ۸:۳۰ صبح امروز (چهارشنبه ۲۷ فروردینماه) از بیمارستان تماس گرفتند و گفتند حال پدرم بد شده و در نهایت اطلاع دادند که از دنیا رفته است.
او گفت، پیکر پدرش در قطعه هنرمندان بهشت زهرا (س) به خاک سپرده خواهد شد اما فعلا جزئیات و زمان برگزاری مشخص نیست.