صفحه اصلی > اخبار سینمای ایران : جامعه دوبله کشور سیاه پوش شد / پدر دوبله ایران درگذشت

جامعه دوبله کشور سیاه پوش شد / پدر دوبله ایران درگذشت

hlcs1273869903


علی کسمایی پدر دوبله ایران که چندین سال در بستر بیماری بود، عصر امروز درگذشت.

کسمایی که متولد 1294 و فارغ‌التحصیل رشته اقتصاد از دانشگاه تهران بود، از سال 1329 فعالیتش را در زمینه‌ دوبله آغاز کرد. وی برای نخستین‌ بار در سال 1333 به‌عنوان سرپرست گویندگان، فیلم «شاهزاده‌ی روباهان» را دوبله کرد.

از جمله آثار کسمایی می توان به سرپرستی دوبلاژ «شازده احتجاب»، «شطرنج باد»، «ملکوت»، «هجرت»،‌ «پرواز در شب»، «هزاردستان»، «سربداران»، «آخرین پرواز»، «این خانه دور است»، «سال‌های جوانی»، «اتاق یک»، «حکایت آن مرد خوشبخت»، «کمیته‌ی مجازات» و «هور در آتش» و فیلم‌های خارجی «دکتر ژیواگو»، «بانوی زیبای من»، «آوای موسیقی» و «هملت» اشاره کرد.

سایت مووی مگ نیز به نوبه خود درگذشت این هنرمند پیشکسوت را که بدون شک نقش انکارناپذیری در تاریخ دوبله ایران داشت را به خانواده آن مرحوم و جامعه هنری کشور تسلیت عرض می نماید.

 

اشتراک در
اطلاع از
guest
0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها