کسی در سریال حضور دارد که من بشناسم؟
علی مصفا، قدرت الله ایزدی (که اغلب با نقش آقا رشید شناخته می شود)، کاظم سیاحی، آناهیتا افشار و بیژن بنفشه خواه از جمله بازیگران مشهور سریال «مگه تموم عمر چندتا بهاره» هستند
داستان سریال درباره چیست؟
خانواده ربانی در حال تجربه زندگی عادی خودشان هستند تا این که یک نسخه خطی نفیس و یک حفره شگفت انگیز پیدا می شود که…
خالق سریال کیست؟
سروش صحت که یکی از شناخته شده ترین چهره های فرهنگی سال های اخیر بوده که با برنامه «کتاب باز» توانست طیف وسیعی از علاقه مندان به فرهنگ هنر را به سمت خود جذب کند. سروش صحت که در سال 1398 با کارگردانی فیلم «جهان با من برقص» توانست سیمرغ بهترین کارگردانی جشنواره فیلم فجر را به دست بیاورد.
نکات مثبت سریال؟
«مگه تموم عمر چندتا بهاره؟» از معدود سریال های شبکه نمایش خانگی است که می توانید خط فکر خالقش را در اجرا ببینید. این خط فکری به نوعی تلفیقی از «لیسانسه ها» و «جهان با من برقص» است.
سریال جدید سروش صحبت برای خنداندن تماشاگر از شوخی های جنسی استفاده نمی کند.
طراحی صحنه سریال « مگه تموم عمر چندتا بهاره؟» توجه را به خود جلب می کند.
نکات منفی سریال؟
روند سریال کُند است و برخی از موضوعاتی که در طول سریال به آن پرداخته می شود به حدی جذاب نیستند که زمان زیادی به آن ها اختصاص داده شود.
اگرچه سریال کمدی است و باید انتظارمان از واقعی بودن شخصیت ها را تا حدی کاهش دهیم، اما برخی از شخصیت ها زیادی کاریکاتور هستند.
شاید یکی دیگر از مشکلات سریال جدید سروش صحت، نداشتن شخصیت محوری باشد که بتواند قصه را به جلو هدایت کند. در این جا شخصیت اصلی داستان نه تنها تماشاگر را به همذات پنداری وا نمی دارد، بلکه باعث لکنت قصه شده است.
این سریال محصول کدام شبکه است؟
فیلیمو
عامل تأثیرگذار برای تماشای سریال؟
سروش صحبت به عنوان کارگردان.
حرف آخر:
«مگه تموم عمر چندتا بهاره؟» نسبت به دیگر کمدی های شبکه خانگی وضعیت بهتری دارد و حداقل کارگردانی دارد که می داند از قصه چه می خواهد و جهان بینی خودش را به سریال منتقل کرده است؛ هرچند که این جهان بینی بی ایراد نیست و مشکلات ریز و درشتی در خود دارد.
منتقد: رضا توسلی
به نظرم سریال دید جدیدی بهمون از دنیا میده و اونقدر ها هم بد نیست. فکرنکنم اشکالی داشته باشه که ذهن و چشممون رو برای دقایقی بدیم دست سروش صحت و از دید اون این دنیا رو ببینیم و به خودمون اجازه بدیم چیز های جدید رو تجربه کنه و انقدر سخت نگیریم. چون اخه مگه تموم عمر چندتا بهاره؟!
در کل کارهای صحت رو دوست دارم و حداقل کارهاش به سمت لودگی صرف نمیره گرچه کندی روند داستان و تکرار بعضی از شوخی ها و بازی بد و ناراحتکننده آناهیتا افشار (شاید هم به عمد به این شکل بازی میکنه) به کار ضربه زیادی میزنه. با این وجود این سریال واقعا شانس اورده در بدترین دوره تاریخ هنر و سینمای ایران عرضه شده که با وجود همه مشکلات، در مقایسه با فیلم ها و سریال های کمدی فعلی شبیه یک اثر خوب و با ارزش نشون میده و ارزش دیدن رو داره. قطعا در مقایسه با شمعدونی، ساختمان پزشکان و پایتخت 2 یک سریال ضعیف رو داریم اما در مقایسه با نیوکمپ، آنتن و پایتخت 6 این سریال بسیار قوی تر هست.
امتیاز من به این سریال 7 از 10 هست
اصلا همین که آدم ترکیب عکس رشید و مصفا رو روی کاور سریال میبینه،دود از سرش بلند میشه!
اولا که برنامه کتاب باز اول برا محمدحسین صدیق بود و اون گپ و گفت جالبتری داشت از وقتی برنامه افتاد دست صحت به شدت افت کرد و فقط تکریم میکرد از مهموناش هرکی میخواست باشه،برمیگردم به سریال،لیسانسه ها خودش متوسط بود ،ولی این سریال چه اسمش چه خود سریال واقعا توهین با شعور مخاطبه،اونهمه بازیگر …بعد این متن واین کارگردانی واقعاااا پشیمونم که وقتمو گذاشتم نصف قسمت اول سریال رو دیدم داشتم زمین رو گاز میزدم که دیگه پاز کردم،دیگه هیچوقت فیلم یا سریال ایرونی نمی بینم
باورم نمیشه علی مصفا داره با این سرعت نزول میکنه.همین روزهاست که سر از سیاه بازی و عملیات ژانگولر هم دربیاره!اون همه ادعای روشنفکری کجا و اینجور فیلمها و سریالهای درجه سه پر از دلقک بازی و لودگی کجا.
سروش صحت نویسنده متوسطی است که هنر ارتباط جمعیش بیشتر از هنر بازیگری و فیلمنامه نویسیه .تو برنامه کتاب باز هر آدمی که تو مطبوعات بود و به سریالاش حال می داد به عنوان کارشناس کتاب می آورد.
مگه سروش صحت مهمان دعوت میکنه؟ کاره تهیهکننده و کارگردانه.