کسی در فیلم «روز ششم» حضور دارد که من بشناسم؟
مصطفی زمانی، بازیگر مشهور سریال «یوسف پیامبر»، بازیگر نقش اصلی فیلم است. امیر جعفری که این روزها او را در تمام فیلم ها و سریال ها می بینیم، دیگر بازیگر فیلم است. بهاره افشار، مهران احمدی و همایون ارشادی از دیگر بازیگران شناخته شده فیلم به شمار می روند.
داستان فیلم درباره چیست؟
احمد (مصطفی زمانی) زمانی که از زندان آزاد می شود، به دنبال حل مشکلات مالی یکی از هم بندی هایش می رود و در این راه اتفاقات مختلفی را تجربه می کند.
کارگردان کیست؟
حجت قاسم زاده اصل که تجربه طولانی در ساخت تله فیلم برای صدا و سیما دارد. قاسم زاده اصل در سینما هم اثری به نام «قتل آنلاین» را ساخته است.
نکات مثبت فیلم؟
«روز ششم» از دسته آثار “ژانر” در سینمای ایران به حساب می آید که بر پایه دیالوگ های سریع بنا شده است. این که کیفیت اجرا چه وضعیتی دارد بحث جدایی است اما اصل رویکرد، در این بلبشوی آثار تکراری، نکته مثبتی است.
نکات منفی فیلم؟
در فیلم شخصیت پردازی انجام نمی شود. شخصیت اصلی داستان تا انتهای فیلم به تماشاگر معرفی نمی شود و فیلم هم که به پایان می رسد، هنوز نمی دانیم که او کیست!
دیالوگ های پینگ پونگی فیلم بیش از اندازه حال و هوای کنایه ای دارد. انگار که بازیگران در حال گفتن مونولگ هستند نه دیالوگ!
حضور مصطفی زمانی در نقش اصلی یکی از ضعف های اصلی در بخش بازیگری فیلم «روز ششم» محسوب می شود. زمانی قدرت چندانی در بیان دیالوگ ندارد و حضور او در یک اثر دیالوگ محور، کار را حسابی خراب کرده است.
فیلم علی رغم این که قصد دارد با استفاده از «فست موشن»، ضرباهنگ تندی داشته باشد، اما به حدی روایت کُند و گنگی دارد که سخت است که مخاطب فیلم را تا انتها تحمل کند!
نقد ویدئویی فیلم «روز ششم» را در ادامه ببینید:
عامل تأثیرگذار برای تماشای فیلم؟
احتمالاً بازیگران مشهور فیلم.
حرف آخر؟
«روز ششم» قصد دارد اثر متفاوتی در سینمای ایران باشد اما جزئیات آن به حدی سطحی مطرح شده که تحمل فیلم را به تجربه ای سخت مبدل می کند. در چنین آثاری، دوربین و متن و تدوین می بایست در خدمت قصه باشد، اتفاقی که در «روز ششم» نیفتاده و هرکدام از بخش های فیلم، ساز خودشان را می زنند!
منتقد: میثم کریمی
من نظری ندارم بدم.