فاطمه ترکاشوند، روزنامه نگار در برنامهای ویژه از شبکه خانگی به بررسی جذابیتهای پلتفرمها پرداخت و نکات جالبی را درباره محبوبیت برنامههای ریالتیشو مطرح کرد.
او اشاره کرد که بخشی از برنامههای پربیننده پلتفرمها، بهویژه سریالها و فیلمها نیستند، بلکه ریالتیشوها هستند که به دلایل مختلف، تماشاگران بیشتری را جذب میکنند.
وی بهعنوان نمونه، به برنامه «گلیاپوچ» اشاره کرد و گفت که مهران مدیری بهعنوان چهره اصلی این برنامه برای هر قسمت، مبلغی معادل ۵ میلیارد تومان دریافت کرده است. این رقم نشاندهنده تأثیر و جذابیت بالای این نوع برنامهها در جذب تماشاگر و هزینههای تولید آنهاست.
ترکاشوند همچنین به برنامه «جوکر» در سال ۱۴۰۱ اشاره کرد و فاش کرد که دستمزد هر مهمان این برنامه بین ۱۴۰ تا ۴۰۰ میلیون تومان بوده است. این ارقام نجومی تأکیدی بر روند رو به رشد و محبوبیت ریالتیشوها در تلویزیون و شبکههای خانگی است که به نوعی بازتابدهنده تقاضای بالای مخاطبان برای این نوع محتواها میباشد.
این اظهارات ترکاشوند نشاندهنده تغییرات عمدهای است که در صنعت تلویزیون و برنامهسازی رخ داده و چگونگی تأثیر این تغییرات بر سلیقه و انتظار تماشاگران از محتواهای تلویزیونی را به تصویر میکشد.
اینکه دستمزد طرف انقدر هست سوال نیست
اینکه چرا مردم هر هفته منتظر اومدن قسمت جدید هستن بدوعن برن بخرن سواله
اگر دنبال راه حل هستیم باید سوال اصلی رو پاسخ بدیم
دستمزد نجومی برای آثار پوچ و بی ارزش. به خدا اگه یه قرونش حلال باشه. یه زمانی سینما و سریال و بازیگری و هنر روح داشت حاصل ساعتها و ماها تلاش و تفکر بود. الان هر خزعبلاتی به ذهنشون میاد سریع میرن جلو دوربین
کلا فیلم استثناییش در طول مدت اکران ۶ میلیارد فروخته بعد این ۵ تومن برای هرقسمت گرفته. البته خب کسب رتبه ۱۸ هم توی جدول فروش سینمای ایران خیلی سخته.
زندگی شاید همین باشد 🙂
به هیچ وجه…..زندگی که در سمت دیگرش کودکان با چشم گریون و گرسنه بخوابند زندگی نیست و باید خوردش کرد….و مشکل اصلی تو و امثال تو هستید که راحت تسلیم میشید و لبخند می زنید و قبول می کنید…. و سفره مفتخورها رو بزرگتر…به قول نیچه تا حیوان سر فرو نیاورد ما دست به کشتار نمی زنیم
خب بیا یه حرکتی بزن ماهم یاد بگیریم!
میرید سوپرمارکت مشما تونو پر میکنید از این فیلم ها بعد یکی حرف بزنه ، به هیچ وجه؟!
همه اش برا پول اینا تازه قصه من و تو را میخواند بخورند
غصه😥
همه اش برا پول اینا تازه قصه من و تو را میخواند بخورند
بوشنر میگه انقلاب فرزندان خود را می خورد….اما بهتره گفت انقلاب ایدههای موسس خود را میبلعد و وارونه بالا می اورد……در حالیکه پرولتاریا در حال له شدنه و کودکان تا کمر در سطل اشغال…لمپن ها مشغول دروی پول با داسی از جنس فساد و بی کفایتی و قحط الرجال هستند…از مزرعه ایی که با درد طاقت فرسای شکستن کمر پدران زیر فشار هیولای تورم و گرانی ابیاری میشه…..تهوع اور تر ….استوریهای لزج و لجن ماله این لمپن ها هستش که می خوان به ملت درس خدا پرستی و ستایش خالق رو بدن……
خوبی و بدی واضح هستن و نمیتونیم خودمون رو کور جلوه بدیم مقابلشون. فعل نیک آشکاره. هر لمپنی به قول شما لزجه و پرت و پلا میگه به حرمت ارزش هایی هم که خلق کرده لایق احترامه چون همین هم از عهده خیلی ها برنمیاد و در این اندازه بزرگ نیستن. نمیشه سراسر_خیر بودن رو از کسی انتظار داشت دراین دنیای شلوغ. (به قول ابتهاج توی یه مجلس شعرخوانیش: دنیا خیلی شلوغ پلوغه) از همیشه توی تاریخ این وضع که شما ازش مینالی بوده. بنظرم اشتباهه انتظار داشت آدم سراسر برای نفع همنوعش خدمت بکنه؛ چون شدنی نیست. هرکسی بقولی رسالتی از خودش بجا بذاره عالیه، و دعا کنیم اون پدر زحمتکش و کودک زباله گرد که شما گفتی ازش سهم ببره…
نشانه محبوبیت که نیست
نشانه اینه بیشتر پلتفرم ها ممکنه از راه های نادرست مث اشتراک نامنصفانه.
پولشویی مخصوصا اینکه شفاف هم نیستند
یادمه میگفتن سینمای ایران تنها جاییه که وقتی یه تهیه کننده فیلمش شکست می خوره باز میتونه فیلم بسازه اونم در مدت زمان سریع
این اشتراک بر اساس چه قانون و قاعده ایه؟
چطور با وجود تلگرام و عرضه غیر قانونی اصلا اینا سود می کنن؟
اصلا صاحبان این کانال های زیاد و پرسود که تبلیغ شرکتای داخلی می کنن خب میشه راحت گیرشون انداخت
و اینکه چرا پلتفرما افشاگری نمی کنن
مگه راز و رمزی هست ؟
و هزار چیز دیگه
بوی پولشویی میاد
سریال شهرزاد هم مثلا مخاطبای زیادی جذب میکرد هزینه براش زیاد شده بود