صفحه اصلی > اخبار سینمای جهان : فیلم مفقود شده «The Scarlet Drop» از جان فورد پیدا شد

فیلم مفقود شده «The Scarlet Drop» از جان فورد پیدا شد

The Scarlet Drop

در اتفاقی نادر و شگفت‌انگیز، فیلم صامت “قطره سرخ‌فام” (The Scarlet Drop) به کارگردانی جان فورد، یکی از بزرگ‌ترین کارگردانان تاریخ سینما، پس از بیش از یک قرن مفقود بودن در شیلی کشف شد. این فیلم که در سال ۱۹۱۸ ساخته شده و یکی از ۲۶ وسترن مشترک فورد و هری کری محسوب می‌شود، در زمان اکران با تحسین منتقدان روبرو شده بود.

این گنجینه سینمایی به طور اتفاقی توسط یک انباردار در شهر سانتیاگو کشف شد. او در حین تخلیه یک انبار قدیمی، به مجموعه بزرگی از فیلم‌های قدیمی برمی‌خورد که متعلق به یک کلکسیونر محلی بوده است. این فیلم‌ها به مدت ۴۰ سال دست‌نخورده باقی مانده بودند.

“خایمه کوردووا”، محقق سینما و مدیر جشنواره فیلم‌های مرمت‌شده والپارایسو، با دریافت خبر این کشف ارزشمند، بلافاصله برای نجات فیلم‌ها اقدام کرد. او در مصاحبه‌ای اعلام کرد که فیلم “قطره سرخ‌فام” به شدت آسیب دیده بود، اما با توجه به قدمت آن، وضعیت کلی فیلم بسیار خوب بود.

کوردووا نسخه دیجیتالی فیلم را مرمت کرده و آن را در جشنواره فیلم خود به نمایش گذاشت. با این حال، او تاکید می‌کند که این فیلم هنوز به ترمیم کامل نیاز دارد و ممکن است برخی بخش‌های آن برای همیشه مفقود شده باشد.

داستان فیلم “قطره سرخ‌فام” درباره مردی است که از پیوستن به جنگ داخلی آمریکا خودداری می‌کند و به یک گروه تبهکار می‌پیوندد. این فیلم ممکن است اولین تصویر سینمایی از آبراهام لینکلن توسط جان فورد باشد.

کشف این فیلم گمشده، یک رویداد تاریخی برای سینما محسوب می‌شود و نشان می‌دهد که گنجینه‌های سینمایی حتی پس از گذشت سال‌ها می‌توانند کشف شوند.

اشتراک در
اطلاع از
guest
2 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها
سین
سین
1 ماه قبل

عاشق سه کارگردانم و کارهاشون…ویسکونتی…ارجنتو و بالاتر از همه جان فورد…و فیلمهاش که با حضور جان وین هستش…دو جان بزرگ سینما

رامین
رامین
1 ماه قبل

به به …اگه فیلم باصدا یا ناطق بود هالی تر می شد
اما باز هم استاد بزرگ سینما مرد سکانس های احساسی و اکشن غافلگیرمون کرد