مسعود كيميايي كه به دليل عارضه خونريزي معده در بيمارستان بستري شده بود به احتمال فراوان امروز مرخص مي شود.
به گزارش مووی مگ به نقل از بانی فیلم، بستري شدن كيميايي در بخش آي سي يو بيمارستان دي مهم ترين خبري بود كه در روزهاي تعطيل هفته گذشته در رسانه هاي مختلف منتشر شد. خبري كه به سرعت در فضاي مجازي بازتاب داشت و باعث شد بسياري از اهالي سينما با حضور در بيمارستان از نزديك جوياي حال اين كارگردان شوند.
كيميايي صبح روز يكشنبه به دليل خونريزي معده به بيمارستان دي منتقل و بلافاصله در بخش آي سي يو بستري شد. اين كارگردان چند روزي است كه به بخش منتقل شده و حال عمومي اش رضايت بخش است. مسعود كيميايي روز گذشته گفت: «حالم خوب است و به احتمال زياد فردا (امروز) از بيمارستان مرخص مي شوم. طي اين مدت خيلي از دوستان و اهالي سينما به ملاقاتم آمدند و من از همه آنها سپاسگذارم.» كيميايي در خصوص حضور رئيس سازمان سينمايي در بيمارستان نيز گفت: «آقاي ايوبي به ديدنم آمد و عنوان كرد كه منتظر ساخت فيلم جديدم است. ايشان هميشه به من لطف دارد و ممنونم كه به عيادت من آمد.«
اين كارگردان در خصوص كارهاي آينده اش گفت:« آنقدر حالم خوب است كه مي خواهم فيلم بسازم. «خائن كشي» نام فيلم جديدم است. اين يكي از طرح هاي قديمي ام است كه در مقطعي قصد داشتم آن را بسازم. فيلمنامه اوليه تغييرات زيادي كرده و تصميم دادم با آماده شدن فيلمنامه، براي ساخت آن اقدام كنم. فيلمي كه با توجه به زمان باقي مانده تا جشنواره، قطعا به فستيوال نمي رسد.»
عيادت ايوبي از کيميايي
حجتا… ايوبي به عيادت مسعود کيميايي رفت.
ايوبي معاون وزير فرهنگ و ارشاد اسلامي و رئيس سازمان سينمايي، با همراهي جمعي از مديران خود از جمله: آرش اميني، عليرضا رضاداد و محمد حيدري با حضور در بيمارستان دي تهران به عيادت مسعود کيميايي رفت.
ايوبي در اين ديدار ضمن پيگيري روند درمان مسعود کيميايي، از اعلام آمادگي سازمان سينمايي براي بهبود حال وي خبر داد.