صفحه اصلی > زرین سینمایی هفته : از فروش رسمی سی دی شبکه جم در بازار تا بسته شدن شبکه فارسی وان با شکایت حسام نواب صفوی! / زرین سینمایی هفته (شماره 141)

از فروش رسمی سی دی شبکه جم در بازار تا بسته شدن شبکه فارسی وان با شکایت حسام نواب صفوی! / زرین سینمایی هفته (شماره 141)

landscape 1483288193 tom h00

Zarinدر هفته ای که گذشت متوجه شدیم که تام آقای هاردی، در ایام کریسمس در یک برنامه آنلاین حاضر می شده و برای بچه های ملت داستان شبانه تعریف می کرده تا بچه ها بگیرن بخوابن!

البته ظاهرا بیشتر از اینکه بچه ها علاقه به شنیدن داستان های شبانه هاردی داشته باشند، این والدین اونها بودن که شب ها می نشستن تا آقای تام هاردی بیاد و برایشان داستان های شبانه ( که خیلی جذاب هم تعریف می کند ) بخواند و آنها هم لذت ببرند. همچین چیزهای باحالی یه لوح زرین داره دیگه، نداره؟!

از این رو، ما اینجا به دلیل آنچه که « داستان خوانی شبانه به سبک تام هاردی » می نامیم، لوح زرینی را به این عزیز بازیگر تقدیم می کنیم که در روزهای منتهی به کریسمس ، کار پدر و مادرها رو راحت کرد و عموی بچه ها شد. البته یه نمونه داخلی هم داریم که گاهی برای یک ملت بز بز قندی تعریف می کنه اما خب فرداییش آنتنش خراب میشه و یه سری چیزهایی راجب گاو می گه و… بگذریم.

20170103100818 13951014000192 PhotoA 

68466در هفته ای که گذشت، یک بنده خدای بیکاری در آمریکا پیدا شد و رفت بالای کوه و هالیوود را تبدیل به هالیوید کرد! بعد از این اتفاق هم مسئولین تپه های هالیوود گفتند که باید امنیت اون منطقه رو بیشتر کنند تا هرکسی واسه خودش پا نشه بره اون رو عوض کنه!

در اینکه آن بنده خدا با اینکار قصد داشته به نوعی اعتراضش را نشان دهد شکی نیست و اتفاقا نتیجه کار با اینکه یک قانون شکنی کامل بوده، اما بامزه بوده است. اما با اینحال هرگز نباید به صرف بامزه بودن یک کار، عمل خلاف انجام داد و واسه فیلم کردن هرچیزی، آن را به تمسخر گرفت.

از این جهت، به دلیل آنچه که « کج و معوج شدن نماد هالیوود » می نامیم، تمشک زرینی را به قانون شکن خوش ذوق تقدیم می کنیم و امیدواریم که بی خیال این بامزه بازی ها بشود و سرش به کسب دانش و کمک به بشر گرم شود.

 g2323m1

68466در هفته ای که گذشت ، جام جم یک گزارش منتشر کرد که در اون گفته شده بود برنامه های کودک شبکه جم از طریق سی دی فروشی ها عرضه می شود. این چیز عجیبی نیست، سالهاست که در اینجا محصولات سه سوت دانلود و رایت می شوند و غیرقانونی به فروش می رسند، اما مشکل ایندفعه این هست که سی دی ها قشنگ با هولوگرام و شماره ثبت و کلی داستان، بصورت رسمی منتشر شده اند!

در واقع عزیزان یک شرکت زحمت کشیده اند و اثر رو دانلود کرده اند و یک برچسب با شماره ثبت هم بر رویش چاپ کرده اند و در بازار منتشر کردند. بدبختی اینجاست که لوگوی شبکه جم هم بالای این محصول خورده و یعنی عزیزان فقط زحمت دانلود و رایت رو کشیده اند و حوصله حذف لوگو رو هم نداشته اند! البته در تماس با شماره هایی که پشت محصول درج شده بود متوجه شده اند که یکی از اونها جواب نمیده، دو تا از اونها شماره منزل دو خانواده هست که کلی عصبانی بودن بابت تماس های مکرر و شماره آخر هم مربوط به نانوایی بوده! یعنی همچین وضعیتی داریم ما!

بهرحال، ما اینجا به دلیل آنچه که « عرضه محصول رسمی بصورت بی در و پیکر » می نامیم، تمشک زرینی را تقدیم عزیزان شرکت ارائه دهنده سی دی می کنیم که واقعا باید بهشان خسته نباشید گفت که ویدئوها را دانلود و به همان شکل تکثیر و منتشر می کنند. تا این لحظه هم هیچکس پاسخگوی این وضعیت نبوده و معلوم نیست این شرکت چطور اینکارو انجام داده.

 17 1 6 1257351212123323434

68466در لحظات آخر بستن ستون این هفته، یک خبری منتشر شد که اساسی تمشکی بود ، اما حقیقتا نمیدونیم چطور باید بهش تمشک بدیم که چیزیمون نشه!

همانطور که می دونید، در هفته های گذشته شبکه فارسی وان به دلیل مشکلات مالی برای همیشه تعطیل شد و رفت. اما این وسط خبر رسید که حسام نواب صفوی گفته این شبکه به دلیل شکایت ایشون بسته شده و هرجای دیگه از دنیا هم که یکی به ایران و ایرانی با تمدن چند هزار ساله توهین کنه دنبالش خواهد رفت و بیچاره اش می کنه!

آقا واقعاً دست و دل ما به قلم نمیره. خدای ناکرده می ترسم چیزی بنویسم بعد عزیزان یکدفعه بیفتن دنبال خودم و فک و فامیلم که تلسکوپ و میکروسکوپ و اینا باشن بعد دیگه آبرو توی در و همسایه واسمون نمی مونه! از این رو، همینجوری الکی و بی دلیل، به آسمان آبی و آفتابی که بالای سرمان می تابد تمشک زرینی اهدا می کنیم و امیدواریم که همه در کنار هم خوش و خرم زندگی کنند و هرگز بهم توهین نکنند و در شب های یلدا هم به دیدار مادبزرگ ها و پدربزرگ هایشان بروند. بچه های تحریریه مووی مگ لطفا بعد از انتشار هم دوباره این تیکه آخر رو بخونید ببینید یکدفعه گافی چیزی نداده باشیم! شانس که نداریم …

 

ذره بین            

* شما می توانید گزینه های ” لوح زرین بگیر یا تمشک بگیر” سینمایی یا تلویزیونی تان را به ما معرفی کنید تا آنها را در همین بخش معرفی کرده و جوایزشان را تقدیمشان کنیم!

این مطلب بصورت اختصاصی برای سایت ” مووی مگ ” به نگارش درآمده و برداشت از آن جز با ذکر دقیق منبع و اشاره به سایت مووی مگ، ممنوع بوده و شامل پیگرد قانونی می گردد.

به خانواده بزرگ جامعه مجازی مووی مگ بپیوندید

اشتراک در
اطلاع از
guest
0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها