عبدالعلی علی عسگری رییس سازمان صداوسیما معتقد است مخاطب 80 در صدی تلویزیون و 33 درصدی رادیو در زمانی که رسانههای مجازی و ماهوارهها بزرگترین تهاجم فرهنگی تاریخ را به سمت ملت ایران دارند، نشانه اثرگذاری سازمان صداوسیماست. او همچنین تاکید کرد که رسانه ملی همواره با مردم خندیده و گریسته است و این پیوند همیشگی در ادامه نیز تقویت خواهد شد.
به گزارش مووی مگ به نقل از آی سینما، عبدالعلی علی عسکری رییس سازمان صدا و سیما در مراسم اختتامیه چهاردهمین اجلاس سراسری فنآوری رسانه، نهضت تولید محتوا در فضای مجازی را در صدر برنامههای در حال اجرای رسانه ملی دانست و گفت: «در آینده شاهد پیشرفت بیشتر در فضای مجازی خواهیم بود و این نظریه را به اثبات میرسانیم که برودکستها باید بمانند و با حداکثر استفاده از فضای مجازی، خود را بیشتر در معرض دید مخاطب قرار دهند.»
رییس سازمان صداوسیما در ادامه به مخاطب بیش از ۸۰ درصدی تلویزیون و بیش از ۳۳ درصدی رادیو اشاره و عنوان کرد: «در فضایی که رسانههای مجازی و ماهوارهها بزرگترین تهاجم فرهنگی تاریخ را به سمت ملت ایران دارند، چنین مخاطبی نشانه اثرگذاری سازمان صداوسیماست. سازمان صداوسیما حدود ۶۶ شبکه تلویزیونی و ۹۰ شبکه رادیویی دارد و یکی از بزرگترین سازمانهای برودکست دنیاست. رسانه ملی یکی از پاکیزهترین، قدرتمندترین و اثرگذارترین رسانههاست و باید همچنان به سمت پیشرفت حرکت کند چرا که هنوز با نقطه مطلوب فاصله دارد.»
او با بیان اینکه رسانه ملی همواره در کنار ملت ایران از زمان انقلاب، جنگ و پس از جنگ حضور داشتهاست، گفت: «صداوسیما همواره با مردم خندیده و گریسته است و این پیوند همیشگی است و تقویت خواهد شد. نظام سلطه بعد از شکست در این جنگ با هجوم به فرهنگ این ملت، جنگی بزرگ را در عرصه نرم آغاز کرده است که همچنان ادامه دارد و از آنجا که رسانه ملی دارای قدرت فراوانی در حفظ فرهنگ و هویت ملت ایران بوده است، آنها همیشه تلاش کردهاند که این رسانه، میداندار صحنه فرهنگ کشور نباشد.»
رییس سازمان صداوسیما در پایان به پیشرفتهای شرکتهای دانشبنیان همکاریکننده با صداوسیما در سالهای اخیر اشاره کرد و گفت: «این شرکتهای دانشبنیان در تراز جهانی کار میکنند و همپای آنها در سراسر دنیا، به عدد انگشتان دست هم نمیرسند و این نشانه توانمندی جوانان این مملکت است.»