صفحه اصلی > اخبار سینمای ایران : پولاد کیمیایی کارگردان می شود!

پولاد کیمیایی کارگردان می شود!

13901220000388 PhotoA

پولاد کیمیایی گفت: بعد از تعطیلات نوروز به دنبال گرفتن پروانه ساخت فیلمی با نام «معکوس» خواهم بود تا آن را کارگردانی کنم.

 به دلیل اینکه در سال گذشته حجم کار‌هایی که انجام دادم زیاد بود، در حال حاضر تصمیم گرفتم کاری را برای سال نو قبول نکنم، زیرا دو سال گذشته را در تمام طول تعطیلات سال نو سر فیلمبر‌داری فیلم بودم و امسال تصمیم گرفتم سال نو را به استراحت بپردازم.

کیمیایی گفت: یکی از برنامه‌هایم برای سال بعد آغاز فیلمبرداری فیلم سینمایی به کارگردانی خودم است.

وی در ادامه افزود: نام فیلم سینمایی که می‌خواهم آن را کارگردانی کنم «معکوس» است که به دلیل اینکه سال گذشته فیلم اولی‌ها زیاد بودند قرار بر این شد سال جدید پروانه ساخت این فیلم سینمایی را بگیرم و ‌انشاءالله شروع به ساخت آن کنم.

بازیگر فیلم سینمایی «سرباز‌های جمعه» گفت: برای سال جدید در حال مذاکره برای بازی در یک فیلم هستم اما چون هنوز قرارداد این فیلم بسته نشده است نمی‌توانم نامی از آن ببرم اما بازی در این فیلم 50 درصد قطعی است.

کیمیایی در خصوص کار جدید پدرش «مسعود کیمیایی» گفت: پدرم در حال پیش‌تولید فیلم جدید خود است اما نام آن مشخص نیست و با شناختی که من از پدرم دارم، اسامی‌ که تا به حال از آن نام برده‌اند، قطعی نخواهد بود. همچنین نام فیلم پدرم تا 20 روز آینده مشخص خواهد شد.

 

* نمی‌دانم در فیلم پدرم بازی می‌کنم یا نه

 

کیمیایی در ادامه در خصوص بازی در فیلم مسعود کیمیایی گفت: هنوز فیلم‌نامه این فیلم قطعی نشده است و چون من نمی‌دانم جوانی که قرار است نقش اول داشته باشد در این سناریو هست یا نه، نمی‌دانم که در این فیلم بازی خواهم داشت یا نه. تا جایی که من می‌دانم شخصیت اول فیلم پدرم یک مرد میان‌سال است و حدود 50 سال دارد.

وی در ادامه افزود: به احتمال زیاد این نقش به من نخواهد خورد و شاید من نقش مکملی را در فیلم بازی کنم و اگر بازی در نقش مکمل نیز نشد پشت صحنه فیلم در کنار پدرم حضور خواهم داشت.

خبرگزاری فارس

به جمع طرفداران مووی مگ در فیس بوک بپیوندید

اشتراک در
اطلاع از
guest
0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها