درام پرتنش کره ای Squid Game بعد از انتشار در سپتامبر ۲۰۲۱ در نتفلیکس به سرعت به پربیننده ترین سریال این سرویس استریمینگ در سراسر جهان تبدیل شد. تصویرسازی ترسناک و تاریک آن از واقعیت هایی که فقرا در آن گرفتار شده اند و شیوه سوء استفاده ثروتمندان از آن ها، باعث شد که بسیاری با شخصیت های درمانده ی سریال احساس همزادپنداری کرده و همین موضوع باعث شد همه به تماشایش بنشینند.
به گزارش مووی مگ به نقل از روزیاتو، پیش از این شما را با سریال ها و فیلم های مشابه سریال Squid Game آشنا کردیم و در ادامه این مطلب نیز قصد داریم شما را با ۱۰ انیمه بسیار قوی که شبیه سریال Squid Game هستند آشنا کنیم.
۱- Gyakkyou Burai Kaiji
در یکی از بهترین انیمه های درام با موضوع تلاش برای بقا، کایجی ایتو تا خرخره در بدهی فرو رفته است. در ادامه به او پیشنهادی داده می شود تا بتواند مسیر زندگی اش را تغییر دهد اما به قیمت جانش. او با بازی هایی مانند سنگ کاغذ قیچی با دیگر حاضران روی عرشه ی یک کشتی تفریحی باید برای برنده شدن تلاش کند. همانطور که می بینید، داستان این سریال انیمه شباهت بسیار زیادی به سریال Squid Game دارد.
۲- Kakegurui
شاگردان یک آکادمی خصوصی به نام هیاکائو با توانایی های ورزشی یا آکادمیکشان سنجیده نمی شوند، بلکه توانایی شان در قمار است که ملاک به شمار می آید. این شاگردان فرزندان افرادی ثروتمند هستند و به همین دلیل شرایط خوبی برای یادگیری کار با پول و سوء استفاده از دیگران در اختیار آن ها قرار دارد. هر شاگردی که بدهکار شود اختیار او در دست دیگر شاگردان قرار گرفته و حیوان خانگی نامیده می شود که شباهت زیادی با آن چیزی دارد که در مورد شخصیت گی هون در سریال Squid Game دیدیم، جایی که وی تعهد می دهد در صورت پرداخت نکردن بدهی هایش، اعضای بدنش فروخته شوند.
۳- Btooom!
علیرغم رفتارهای نامناسب و غیرقابل اعتماد بودنش، از همان ابتدای سریال بازی مرکب مشخص است که گی هون مرد مهربانی است که سعی دارد بهترین کار را برای اطرافیان و عزیزانش انجام دهد، به ویژه مادر و دخترش. در انیمه Btooom! اما ریوتا ساکاموتو به چیزی جز بازی آنلاین چند بازیکنی موسوم به بووووم علاقه ای ندارد، بازی که شامل مبارزه به کمک بمب و جمع کردن چیپ هاست. او یک بازیکن طراز اول در ژاپن بوده و اعتماد به نفس بالایی دارد در حالی که در اپیزود اول بر سر مادرش فریاد زده و می گوید که کار می خواهد. بعد از مدتی اما ریوتا ربوده شده و همراه با تعدادی بازیکن دیگر به یک جزیره برده می شوند تا به شکلی واقعی بازی بوووم را انجام دهند، جایی که بمب ها واقعی بوده و آن ها برای فرار باید دست به هر کاری بزنند.
۴- Battle Game In 5 Seconds
در حالی که بازیگران سریال Squid Game با بازی های خود آشنا هستند و در دوران کودکی آن ها را بازی کرده اند، شخصیت آکیرا شیرویاناگی در Battle Game In 5 Seconds باید از علم برای حل بازی ها کمک بگیرد. او که از دنیای واقعی خسته شده و تمرکزش را روی بازی کردن گذاشته است، در نهایت ربوده شده و مجبور می شود برای زنده ماندن و سرگرم کردن رباینده اش به نام میون، تلاش کند. او شباهت بسیاری با چو سانگ-وو دوست قدیمی گی هون دارند و هوش و رویکرد تحلیل گرانه اش به بازی و همچنین فخر فروختنش به دیگر بازیکنان او را بیش از پیش شبیه شخصیت منفور سریال بازی مرکب می سازد.
۵- Death Parade
در انیمه Death Parade، شرایط بسیار وخیم تر و خطرناک تر از یک بازی مرگبار است و به همین خاطر با یکی از بهترین انیمه های تاریک تاریخ این ژانر مواجه هستیم. از آنجا که شخصیت های داستان از قبل مرده اند، بهای بازی را با زندگی هایشان نمی پردازند بلکه سرنوشت روحشان است که باید بر سرش قمار کنند. بسته به عملکردشان، سرنوشت روحشان بین بازگشت به یک زندگی جدید یا محروم شدن از این موهبت و ماندن ابدی در پوچی مطلق تعیین می شود. بازی هایی مانند دارت، بولینگ و هاکی به صورت شانسی انتخاب شده و افراد متفاوتی که در یک زمان مرده اند باید با هم بازی کنند.
white
۶- Future Diary
وقتی صحبت از خطراتی بسیار بیشتر از حد معمول در یک بازی به میان می آید، بازیکنان انیمه Future Diary توسط خداوند فرا خوانده شده اند تا در یک رقابت شرکت کنند و برنده جانشین خداوند روی زمین خواهد شد. هر یک از بازیکنان دارای یک تلفن همراه است که می تواند آینده را پیش بینی کند و ۱۲ کاندیدای این مسابقات باید تا سر حد مرگ و به کمک این تلفن همراه با هم مبارزه کنند تا نفر آخر جانشین خداوند روی زمین باشد. همانند شخصیت بازیگردان در سریال بازی مرکب، اینجا نیز اطمینان حاصل می شود که همه چیز عادلانه بوده و کسی جز بازیکنان نمی تواند در بازی دخالت کند. این موضوع نیز یکی دیگر از شباهت های این انیمه با فضای سریال Squid Game است.
۷- Kengan Ashura
بازی های موسوم به battle royales تنها نوع بازی هایی که پای مرگ و زندگی در میان است نبوده و بازی های گلادیاتوری نیز یک ورزش بسیار خونین است که تاریخچه آن به قرن ها قبل باز می گردد. در دنیای انیمه Kengan Ashura جنگ گلادیاتوری شیوه ای است که برای حل و فصل مشکلات شرکت های بزرگ به کار گرفته می شود. هر مدیرعامل شرکتی باید مبارزی برای نمایندگی از خود انتخاب کند و این دو در یک نبرد تن به تن بسیار خونین برنده را تعیین می کنند. اوهما توکیتا یک رزمی کار خبره است که تنها برای مبارزه زندگی کرده و به نمایندگی از گروه نوگی در یک تورنمنت به نام زندگی یا مرگ شرکت می کند.
۸- Danganronpa: The Animation
در این اقتباس انیمه ای از سری بازی های Danganronpa، ماکوتو نائگی در حالی که هیجان زده است برای اولین روز وارد آکادمی هوپس پیک می شود اما همراه با ۱۴ دانش آموز دیگر حبس شده و خبردار می شود که اگر قصد فرار دارد باید یک دانش آموز دیگر را کشته و قسر در برود. بازیگردان این آکادمی نیز شباهت زیادی با بازیگردان سریال Squid Game دارد. نکته آشنای دیگر مشارکت ترتیب دهنده ی بازی ها در خود بازی هاست که در این انیمه هدف او شکنجه ی دانش آموزان است.
۹- Tower Of God
انیمه Tower Of God که بر اساس یک کمیک اینترنتی از لی جونگ هوی ساخته شده، به مبارزه و رقابت کاندیداهای متعددی می پردازد که قصد ورود و بالا رفتن از برج معروفی را برای رسیدن به قدرت، ثروت و شهرت دارند. یکی از کاندیداها که پسری به نام بم است با دیگران تفاوت دارد. تنها هدف و انگیزه او در شرکت کردن در این رقابت، پیدا کردن دوباره تنها دوستش به نام ریچل است. همانند بازیکنان سریال Squid Game، اینجا نیز آن ها با تست های مرگباری روبرو می شوند که برج برایشان انتخاب می کند.
۱۰- Darwin’s Game
وقتی یک دانش آموز دبیرستانی به نام کانامه سودو از دوستش دعوتنامه ای برای شرکت در یک اپلیکیشن جدید عجیب و غریب به نام بازی داروین دریافت می کند، دلیلی برای نپذیرفتن این دعوتنامه نمی بیند. اما خیلی زود در می یابد که وارد چیزی فراتر از یک بازی ساده شده است زیرا دشمنانش در داخل بازی، در دنیای واقعی نیز به دنبال او هستند، دوستش مرده است و باید برای جلوگیری از کشته شدن خودش نیز خیلی چیزها را به سرعت یاد بگیرد. همانند سریال Squid Game در Darwin’s Game نیز پول زیاد باعث می شود که بازیکنان به جان هم افتاده و دست به کشتار بزنند.