صفحه اصلی > اخبار سینمای جهان : انیمیشن «Ne Zha 2» پرفروش ترین انیمیشن تاریخ سینما شد

انیمیشن «Ne Zha 2» پرفروش ترین انیمیشن تاریخ سینما شد

Ne Zha 2

فیلم انیمیشن «نژا ۲» (Ne Zha 2) همچنان در چین در حال رکوردشکنی است. این فیلم اخیراً موفق شد از رکورد فروش ۱.۶۹ میلیارد دلاری «درون و بیرون ۲» (Inside Out 2) پیکسار و دیزنی عبور کرده و به عنوان پرفروش‌ترین انیمیشن تاریخ شناخته شود.

براساس داده‌های منتشر شده از سوی پلتفرم فروش بلیت «مائویان» در چین، این انیمیشن چینی تاکنون توانسته ۱۲.۳ میلیارد یوان (معادل ۱.۶۹ میلیارد دلار) فروش کند و در رتبه هشتم پرفروش‌ترین فیلم‌های تاریخ سینما قرار بگیرد. نکته جالب این است که تقریبا تمامی درآمد این فیلم از بازار داخلی چین به دست آمده، در حالی که بسیاری از انیمیشن‌های هالیوودی عمدتاً به بازارهای جهانی وابسته‌اند.

«نژا ۲» دنباله‌ای برای فیلم «نژا» است که در سال ۲۰۱۹ منتشر شد. داستان فیلم از رمان چینی «تفویض خدایان» (The Investiture of the Gods) که در قرن شانزدهم نوشته شده، الهام گرفته و درباره پسری است که با استفاده از قدرت‌های جادویی خود از شهر چنتانگ‌گوان در برابر نیروهای شیطانی دفاع می‌کند.

این فیلم به کارگردانی یانگ یو در ۱۴ فوریه در سینماهای آمریکا به نمایش درآمد و در سه روز اول حدود ۸ میلیون دلار فروش داشته است.

اشتراک در
اطلاع از
guest
16 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها
باران
باران
23 روز قبل

عالی

سیاسی
سیاسی
24 روز قبل

اگر روزی از خواب بیدار شدید و شنیدید که چین بر دنیا مسلط شده و چین و روسیه جای اروپا و آمریکا رو گرفته اند اون روز اگر هزار بار آرزوی مرگ کنید حق دارید تسلط یه حکومت کمونیستی کافر توتالیتر بر دنیا یعنی مرگ کره زمین به احوالات رفقای چین و روسیه نگاه کنید کره شمالی ونزوئلا ایران سوریه

Quentin tarantino
Quentin tarantino
1 ماه قبل

نگفتم این فیلم ممکنه بشه پرفروش ترین فیلم تاریخ یه عده مسخره کردن اما حالا…

hoseinaliabadi1371@gmail.com
hoseinaliabadi1371@gmail.com
24 روز قبل
پاسخ به  Quentin tarantino

دمت گرم

سین
سین
1 ماه قبل

واقعن خبر خوبیه که سینمای جهان…حتی چین…بتونه رقیب سرسختی و اسه هالیوود پیر و فرتوت و همچنین شرکتهای الوده به انگل ووک همچو والت دیسنی و زیر مجموعه هاش همچو پیکسار و ….باشند…

FFFF
FFFF
1 ماه قبل
پاسخ به  سین

صدای بلندی که امروز داره از بخش قابل توجهی از مصرف کننده های رسانه بلند میشه (این موضوع مخصوصا بعد از گیم آواردز اخیر تو جامعه گیمینگ خیلی مطرح هست و از اینرو من بیشتر مثال های گیمینگ خواهم زد) اینه که چون هالیوود‌ و رسانه غرب ووک شده، پس باید بریم طرف شرق و از رسانه‌های اینها حمایت کنیم فارغ از این که که چقدر اصلا از درون مایه های سیاسی و اجتماعی خود این کشور های غیر غربی که در آثارشون هم کم و بیش نمود پیدا میکنه، آگاه هستیم و فارغ از نقد هایی که به کیفیتشون وارده، مهم اینه که فقط ووک نباشه!

یه مثال خوبش برخورد اینها با مقوله «فمنیسم موافق با جذابیت جنسی» هستش؛ به این معنا که مثلا لارا کرافت پونزده بیست سال پیش درسته خیلی مستقل و بی نیاز به مردان بود، درسته خیلی شخصیت و فردیت قدرتمندی داشت، درسته زور بازوش خیلی زیاد بودن و پدر دشمن های مردش رو درمیاورد (همه مصداق بارز تفکرات فمنیستی) اما چون خیلی خوشگل بود، چون اقلیت نژادی نبود، چون لباس های بدن نما می‌پوشید و… الان شدیداً دلتنگش شدن و بخاطر اون ورژن دارن به ورژن سه گانه دهه ۲۰۱۰ که از خیلی جهات حداقل تو دو قسمت اول بهتر پرداخته شد، فحش میدن و میگن کاش همون ورژن دهه ۲۰۰۰ برگرده!
بوی بلاهت و نوستالژی زدگی از این نگرش و گفتمان می‌باره! من تقاضا میکنم مخاطب مدرن بلندشه بره یه بار دیگه Tomb raider legend رو بازی کنه تا بفهمه نه تنها اون ورژن لارا کرافت یه سایکوپت بی رحم بود که بعد از کشتن تمام افراد رئیس یاکوزا، درموردشون جوک میگفت…. بلکه همه اینکارارو میکرد بدون اینکه لکه و خشی روش بیفته!!! هرچی دلتون میخواد درمورد نیل دراکمن و این شخصیت های زن سلیطه ای که میسازه بگید ولی حداقل پدر صاحبشون توی مبارزات تا حد زیادی درمیاد برخلاف عروسک های قدیم!!!
ولی برای این قشر مهم نیست، اینها میگن همین که مثلا شخصیت اصلی Heavenly sword خوشگل بود و بدنش رو نشون میداد باعث میشه که از یه لزبین بی ریخت به نام ایلوی در فرنچایز Horizon بهتر باشه و اصلا هم یادشون نیست تکنیک های مبارزه اون شخصیت Heavenly، تمام سیاهی لشکر های اون بازی رو عقیم کرد!!!

الان هم میگن بریم از آثار شرقی حمایت کنیم چون مثلا چینی ها اومدن فلان بازی میمون انسان نما رو ساختن و این انیمیشن رو ساختن و اینها پرفروش بودن و قابل جایگزینی با رسانه غربی هستند (نمیگن که دلیل اصلی فروش این آثار، ملی گرایی عجیب و غریب چینی ها و صف کشیدن های توده‌ای عظیم برای حمایت از تولید ملیشون هست) فارغ از اینکه واقعا از نظر آبژکتیو چه نقدهایی وارده.
خنده دارش وقتی بود که هایائو میازاکی اسکار بهترین انیمیشن گرفت و اینها اومدن گفتن یه پیروزی برای جبهه ضدووک!!! اینها فکر کنم اگه نگرش های سیاسی میازاکی رو بفهمن، برن درخواست ریفاند بابت اون قرص قرمز هایی که این کانال های لاشخور یوتیوب بهشون انداختن، بدن!!!!

رامین
رامین
1 ماه قبل
پاسخ به  FFFF

به تقریب با حرفات موافقم..
اما ملی گرایی که از داستان خارج بشه کم نبوده تو کارای چینی و هالیوودی و… و یا ماندگار نشدن یا این براشون ضعفه
هنوزم نجات سرباز رایان رو دوست دارم اما شعارزدگی بعضی صحنه آزاردهندست
این انیمیشن (هم سکانس های خوبی داره
اما از نظر هنری از ربات وحشی و جریان
در همین امسال خیلی پایینتره) به هر حال جذابیتایی داره و
گرنه انیمیشن های چینی دیگه هم بودن و ملی گرایی افراطی داشتن که به جایی نرسیدن.
نظام سیاسی چین قطعا از غرب عقب تره ولی قطعا صدبرابر از ما جلوتره
ملی گرایی اونا رو با آثار دروغین و مزخرف مثلا ملی اما ضد ملی ما که مصرف داخلی ندارند قیاس کنی تعجب میکنی.
چیزی هم که میگم کلی میگم حتی به خودمم هستم و برداشت بد نشه
میدونم که اتفاقا نگاه منصفانه ای به زن و مرد داری

آیا اگر شخصیت زنی
مردان رو له و لورده کنه ایراد داره؟
در غیر اینصورت خلافش چی؟
ما فیلما و نویسندگان بزرگی داریم که نگاه ضد زنی داشتن و دارن
مثلا فیلم سگ های پوشالی
یا جنس ضعیف دانستن زن در فیلمای اکشن.
خب اعتراض ما به اونا چرا بلند و عصیانگر نیست؟
به نظرم از دید مردانه و مسلط نباید به زنان نگاه کرد و باید سعی کنیم روایتای اونا رو درک کنیم تا بهتر بفهمیم
نمیگم قبول کنیم میگم بهتر بیندیشیم .

FFFF
FFFF
1 ماه قبل
پاسخ به  رامین

من اصلا دردم این هستش که مخاطب امروزی به آزادی بیان و عقیده صاحب اثر دیگه احترام نمی‌ذاره. برای من چه نگاه طرف فمنیستی باشه چه ضد فمنیستی مهم نیست؛ اثر رو نگاه میکنم، اونچه لذت ببرم میگم، اونچه نبرم هم میگم. من به رسانه هیچوقت به چشم اتاق پژواک نگاه نکردم.
آهنگ Nothing Else Matters متالیکا رو شنیدی؟ من اونطوری که اونجا توصیف میشه به رسانه هنری نگاه کردم تو زندگیم (حالا اونجا دقیقا طرف صحبت خواننده مطمئن نیستم کی یا چیه ولی من با سینما و موسیقی و گیم که عشقمه اونطور صحبت میکنم!).
اما بخش قابل توجه مخاطب امروزی اینجوری نیستن متاسفانه؛ تو غرب میگن چون حالا یه پول بلیط یا هزینه اشتراک فلان سرویس رو میدیم پس صاحبِ تولیدکننده هستیم! باید براساس میل ما اثر تولید کنه. یا ارزش های مارو بازتاب میده و تایید میکنه… یا اینکه لیاقتش انواع توهین و تحقیره!
مخاطب ایرانی که خیلی بدتره، میگه حیف حجم!!!

رامین
رامین
1 ماه قبل
پاسخ به  FFFF

مخاطب ایرانی که برای سریال و فیلم پول نمی ده
پلتفرم های داخلی هم که یه مشت دزد هستن و کاراشون بی ارزش هنری.
اما این انکار نشدنیه
که فیلم های ضد زن بیشتر با اعتراض فمینیست ها روبرو میشن تا مردها
و از اونجایی که کنش و تز چیره اینه
آنتی تز و واکنش هم می شه باربی
در این میون هنوز آدمایی هستن تو دام این چرخه نیفتادن

FFFF
FFFF
1 ماه قبل
پاسخ به  رامین

آره
میشه گفت حدی از جنسیت زدگی در نژاد بشر ذاتیه و کاریش هم نمیشه کرد!
شاید مثال خوبی نباشه اما خیلی از تحلیلگران با گرایش های مختلف سیاسی، سه دوره انتخابات اخیر آمریکا رو از زاویه «نبرد جنسیت ها» تحلیل کردن و یه نتیجه گیری اینه که ترامپ سه بار برای ریاست جمهوری رقابت کرده، دو بار با کاندید زن از حزب مقابل که هردو رو برده و یه بار با کاندید مرد که اون یه بار رو باخته (اگه تقلب نکرده بوده باشن) و این به معنی نگاه های غالب جنسیتی هست و اینکه باور دارن رییس جمهور مهم ترین کشور دنیا نمیتونه و نباید زن باشه!!!

سین
سین
1 ماه قبل
پاسخ به  FFFF

اگر همایش محافظه کاران رو که در این دوروزه…دوم و سوم اسفند…برگزار شده از فاکس نیوز ببینی…به نظرم یه سری جواب بگیری…من حتی دچار این توهم توطئه شدم که ووک و شر و ورهایی که تو این چن سال مطرح کردن…عملن توسط گروه مقابل انجام شد برای تنفر مردم از فمنیستها و لگبتها و….که البته اگر اینطور باشه هم …کار خوبی بوده…

FFFF
FFFF
1 ماه قبل
پاسخ به  سین

این یه حقیقته که جناح راست از حماقت جریان های ووک نهایت استفاده رو برده؛ زنان و نژادهای اقلیت و اقلیت های جنسیتی تا وقتی حقوق خودشون رو میخواستن قابل احترام بودن اما به محض اینکه زیاده خواه شدن، گند زدن!
این شکل از حماقت و سوءاستفاده جریان مقابل ازش بارها در تاریخ جهان و عالم سیاست تکرار شده و اصلا ایراد رادیکالیسم همینه. حالا ممکنه ادعا کنند که کنش در دنیا فقط از طریق رادیکالیسم رخ میده؛ درسته… اما معمولا کسی که در رادیکالیسم زیاده‌روی میکنه رو سرجاش میشونن و از این طریق یه نظم جدید شکل می‌گیره؛ فاشیسم همینطوری شکست خورد، کمونیسم همینطور شکست خورد، ووکیسم هم همینطوری این انتخابات اخیر رو باخت!
اما در کل باز دوباره این رو بگم؛ راست محافظه کار مذهبی نمیتونه دوست من باشه. اینها فقط درحد رسیدن به اهدافشون طرفدار آزادی بیان و ورزش زنان و… هستند. وقتی قدرت و پایگاه مردمی قوی داشته باشن به قدری پررو میشن که میگن فلان نوع از هنر و اکسپرشن هنری نه به درد من میخوره، نه در راستای ارزش های منه پس مستقیم و غیرمستقیم باهاش می‌جنگم، میگم تهاجم فرهنگیه و سعی میکنم ممنوعش کنم!
وقتی در قدرت باشه میگه اصلا زن رو چه به ورزش؟! زن بشینه تو خونه و بچه بزاد و آشپزی کنه! دیگه اصلا کار به جایی نمی‌رسه که یه ترنس بخواد در بوکس یه زن رو کتک بزنه!!!
و جالبش اینه که هنوز ریشه های این عقاید رو در الگوی گفتاری اینها میشه دید.

در نهایت من منصفانه جمع بندی میکنم؛ اگه به من باشه میگم به این افراد که بخاطر دلایل عمدتاً سیاسی، از هنرمندان به قدری بیزار هستند که اوج لذتشون فقط زمانی هست که یه ریکی جرویس پیدا میشه و تو مراسم ها قهوه‌ایشون میکنه، این امتیاز رو میدم که حق دارن بگن هنرمند نباید از پلتفرمش سواستفاده کنه تا درباره مسائل حساس سیاسی و اجتماعی و اقتصادی تز بده و مردم رو گمراه کنه. این قبوله اما…
سیاستمدار و رسانه سیاسی هم باید فقط بچسبه به اجرای حکومت قانون و دیپلماسی و راه ایجاد ثبات اقتصادی و دهن کثیفش رو درباره هنر و هنرمند ببنده!!!

سین
سین
1 ماه قبل
پاسخ به  FFFF

اینکه میگی سیاستمدار نباید در مورد هنر حرف بزنه زمانی درسته که جهان شمول باشه….نه مثل انچه بوده…. همش چپ کثیف هر چه خواسته در مورد راست گفته …مثلن نوچه های لیلیث در مورد ترامپ تا تونستن حرف مفت زدن…البته تابوی سکوت از این سمت شکسته شد و این وری ها فهمیدن نباید در برابر تاریکی سکوت کرد…باز هم رجوعت میدم به فاکس و نشست ایلان ماسک و جناب ترامپ….واقعن لذت بردم از اونچه این دونفر گفتن….و انچه ماسک برش تاکید داشت …همین سکوت نکردن در دنیای هنر بود تا خط مقدم به دست افراط گرایان دینی و چپها…که دوروی یک سکه اند …نیفته ….یکبار اروپا این اشتباه رو کرد و دنیا در اتش نازی ها سوخت…دیگه نباید با ووکها..سیاهپرستها…لگبتها…افراطگرایان دینی و….مماشات کرد…همشون باید به درک اسفل واصل تا دنیا کمی طعم ارامش رو بچشه …..

FFFF
FFFF
1 ماه قبل
پاسخ به  سین

سیاست باز دوباره میگم، به هیچ وجه دنیای ترسیم خیر و شر و اسطوره پردازی نیست.
حرف زدن هم آزاده، حرف مفت زدن منتها شأن آدم رو پایین میاره. هنرمندان نباید بنده و برده سیاستمدار و وسلیه تبلیغاتش میشدن که متاسفانه شدن اما اینکه نباید صحبت کنن، نخیر اونها حق اظهار نظر مثل تمام شهروندان دارن و هرچی بخوان باید بگن و مردم حق هم مخالفت و نقد دارن.
راست هم هیچوقت ساکت نبوده، در اقلیت بودن و کم تعداد بودنشون در عالم سلبریتی به معنی سکوت نیست. همون مرتیکه الکس جونز با فیک نیوز پراکنی که به قصد جدال با دولت اوباما کرد، باعث شد سر قبر قربانیان سندی هوک ادرار بشه!
والا مماشات با افراط گرایی دینی که جناب ترامپ با اون پست دولتی به اون زنیکه روانی «صدای فرشتگان هاتاتا پاتاتا هاشاماشا رو میشنوم…» کرد!
رو ایلان ماسک هم حقیقتا نباید زیاد حساب کرد، این آدم نه به اندازه کافی نورماله، نه در اصول سیاسی انسجام داشته؛ رادیو آمریکا رو زودتر از ووکیسم تعطیل خواهد کرد!

سین
سین
1 ماه قبل
پاسخ به  FFFF

حذف voaو سایر لابی های ایرانی و نایاک…بزرگترین خدمت به مردمه ایرانه

FFFF
FFFF
1 ماه قبل
پاسخ به  سین

نمیدونم رسانه خبری و لابی از اون جنس چطور قابل مقایسه هستن ولی بازم چیزی از حرفام رو نقض نمیکنه