فصل اول سریال «وحشی» به کارگردانی هومن سیدی به پایان رسید.
«وحشی» یکی از محبوب ترین سریال های شبکه خانگی در دو ماه اخیر بود. سریالی که با حداقل نوسان ممکن منتشر شد و توانست طی این مدت رضایت مخاطبین را جلب نماید.
یکی از نکات مثبت سریال، حضور هومن سیدی به عنوان کارگردان در پشت صحنه بود، کارگردانی که در سال های اخیر گزیده کار بوده است.
هومن سیدی علاوه بر روایت قصه ای کم لکنت برای مخاطب، از لحاظ جزئیات تصویری نیز توجه ویژه ای به سریال داشته تا جایی که، در تمام اپیزودهای سریال می توان ردپای نمادها، نورپردازی و حتی رنگ شناسی براساس روانشناسی را جستجو کرد. سیدی توانسته برای انتقال مفاهیم سریال به مخاطب، از طریق نور اقدام نماید که نشان از تسلط این کارگردان بر جزئیات داشته است.
کیفیت روایت قصه نیز یکی دیگر از نکات مثبت سریال به شمار می رود. روایتی که با کمترین لغزش ممکن انجام شده و سریال بی جهت، داستان های فرعی سردرگم را وارد هسته اصلی داستان نکرده است. در این جا، شخصیت داود اشرف به خوبی معرفی و پرداخته شده و فرایند تبدیل شدن او به یک انسان “وحشی” نیز به درستی طی می شود.
اما یکی شخصیت های جذاب سریال، شخصیت «رها» با بازی نگار جواهریان بود. شخصیتی عجیب و در عین حال ترسناک که توانست توجهات بسیاری از مخاطبین را به خود جلب کند. تعامل این شخصیت و اشرف (با بازی جواد عزتی)، یکی از نکات قوت سریال در فصل اول به شمار می رود. البته اگر این شخصیت، سهم بیشتری در داستان داشت و می توانستیم درباره او بیشتر بدانیم، شاید جذابیت های حضور او در داستان نیز بیشتر می شد.
در نهایت باید گفت که فصل اول سریال «وحشی» توانست تبدیل به یکی از موفق ترین سریال های شبکه خانگی در ماه های اخیر شود. سریالی که در مدت زمان کوتاه توانست طرفداران فراوانی برای خود دست و پا کند و حالا همه منتظر هستند تا ببیند داود اشرف در فصل دوم، چطور تبدیل به یک وحشی خطرناک می شود و از زندگی انتقام می گیرد؛فصل دومی که انتظار می رود جذاب تر از فصل اول باشد.
نقد ویدئویی فصل اول سریال «وحشی» را در ادامه ببینید:
سریال خوبیه فقط به نظر شخصی بنده انتخاب بازیگر نقش رها اشتباه بود
من نمیدونم مسیر داستان به کجا میخواهد بره فصل اول دیدم به نظر من آقای سیدی میخواهد مثل سریال های هالیوودی نشون بده یک شهروند که اول سریال میگه به مادرش من دیگه اون آدم جوانی نیستم ولی مسیر سریال تو مسیری قرار میگیره که تبدیل به یک انسان حالا به قول داستان میشه یک انسان وحشی به نظر خود من نقطه های ضعفی داشته سریال ولی نمیشه کتمان کرد سریال نقطه های قدرت زیادی هم داشته حالا خیلی انتظار ازاین سریال بالا رفته من میتونم بگم یک سریال خوب که تماشگر میخکوب میکنه که بعد از سریال ذهن اون مشغول میکنه این یعنی موفقییت آقای سیدی