رفتار روز گذشته همسر رئیس جمهوری آمریکا در اعلام جایزه بهترین فیلم اسکار برای فیلم ضدایرانی “آرگو” همچنان مورد انتقاد رسانه های خارجی است.
ایران فیلم “آرگو” را برنامه ای صهیونیستی برای وارونه جلوه دادن رویداد دستگیری گروگانگیران می داند.
آسوشیتدپرس هم نوشت نمایش این فیلم که فراری دادن دیپلمات های آمریکایی از ایران را پس از تسخیر سفارت این کشور پس از انقلاب اسلامی نشان می دهد، به شدت با انتقاد ایرانی هایی که در انقلاب مشارکت داشتند رو به رو شده است.
آسوشیدترپرس به زعم خود ادعا کرده است که نسل های جوان ایرانی که خودشان اطلاعات دست اولی از روزهای انقلاب ندارند، ممکن است دیدگاه دیگری نسبت به این رویداد داشته باشند.
این رسانه با نقل قولی از معصومه ابتکار عضو شورای شهر تهران که یکی از دانشجویان تسخیرکننده سفارت آمریکا در ایران بود، می نویسد فیلم “آرگو” خشونت ماجرای گروگانگیری را خیلی بزرگ کرده است.
در همین حال سایت خبری آلمانی (DPA) به نقل از خبرهای خبرگزاری های مهر و فارس پرداخته و می گوید آنها می گویند سیاسی بودن جوایز با اهدای مراسم توسط میشل اوباما اثبات شد. این خبرگزاری ها می پرسند چرا حضور بانوی اول تنها وقتی اتفاق افتاده که یک فیلم ضد ایرانی قرار بوده جایزه بگیرد؟
با این حال ایران تنها کشوری نبود که از حضور بانوی اول در این مراسم عصبانی شد و به گفته فاکس نیوز، میشل مالکین روزنامه نگار محافظه کار نیز گفت: جدایی کلیسا و سیاست را فراموش کنید، ما نیاز به جدایی هالیوود از سیاست داریم.
سایت برایت بارت هم حضور اوباما را “زشت و کریه” خواند، به ویژه وقتی خبرگزاری فارس از ایران، عکسی از مراسم معرفی اوباما را کار کرده بود که با فتوشاپ لباس او را پوشیده تر نشان می داد.
رسانه چپ مدیا مترز هم که فکر می کرد رسانه دست راستی میشل اوباما را برای این کار سرزنش کرده است، نوشته بود او اولین فردی نیست که چنین کاری را در زمان حضور در کاخ سفید انجام می دهد. لورا بوش بانوی اول قبلی آمریکا در سال ۲۰۰۲ افتتاح کننده مراسم اسکار بود و در سال ۱۹۸۱ هم پرزیدنت ریگان در حالی که به تازگی وارد دفتر ریاست جمهوری شده بود، از کاخ سفید یک پیغام ضبط شده برای اسکار فرستاد.
در همین حال بن افلک خوشحالی زیاد خودش را از دیدن میشل اوباما هنگام اعلام نام “آرگو” اعلام کرد و پشت صحنه گفت: دائم از اطرافیان می پرسیدم واقعا این میشل اوباما بود؟
خبرگزاری مهر