به گزارش مووی مگ به نقل از مهر ، جرالد مولن تهیهکننده برنده جایزه اسکار فیلمهایی مانند «فهرست شیندلر» و «پارک ژوراسیک» نامه ای به 866 تن از رهبران مسیحی و محافظهکار آمریکا داده و در آن هالیوود را متهم به ضربه زدن به کشور کرده است.
او در نامه خود نوشته است: به عنوان یکی از اعضای جامعه هالیوود، من بخشی از صنعتی بودم که ناآگاهانه و بله، حتی آگاهانه به آمریکا و دنیا صدمات زیادی وارد کرده است و من از ویرانیهایی که در بسیاری از مواقع نتیجه این اعمال بوده است، آگاه هستم. در طی سالیانی که در هالیوود مشغول کار بودم، همیشه سعی کردم زندگی ام را به نحوی متفاوت پیش ببرم و تنها در پروژه هایی شرکت کنم که نوههایم بتوانند با افتخار آنها را تماشا کنند. این کار آسان نبوده است، اما حداقل من سعی کرده ام تا در مقابل موج فسادی که در بسیاری از مواقع اینجا نمایان شده است ایستادگی کنم.
از جمله 866 نفری که یک نسخه از این نامه را دریافت کردند می توان به رییس جمهور سابق جورج دبلیو بوش و بابی جیندال فرماندار لویزیانا، هیو هیویت و مایک هاکابی میزبانان تلویزیونی و رادیویی، فرانکلین گراهام رهبر مذهبی و چند تن از بازیگران مانند پاتریشیا هیتون اشاره کرد.
به غیر از به سخره گرفتن بعضی از فیلمسازان هالیوودی، قصد دیگر نامه مولن تجلیل از موجی جدید از فیلم های مذهبی و خانوادگی و همچنین تبلیغ برای فیلم جدید خودش یعنی «آمریکا» بود. این فیلم توسط دینش د سوزا ساخته شده و دنباله فیلم «2016: آمریکای اوباما» است.
او در نامه خود می نویسد: کنایه جالبی در تاریخ اکران فیلم «آمریکا» وجود دارد. این فیلم در دهمین سالگرد اکران موفق ترین فیلم مستند تاریخ پخش خواهد شد. به دلیل اینکه آن فیلم بر اساس نیمه حقیقت ها و مبهم سازی عمدی حقایق ساخته شده است، من نام فیلم و یا سازنده آن را نمی برم.
مولن در این بخش از رهبران مسیحی و محافظه کار درخواست می کند تا فیلم «آمریکا» را تبدیل به فیلمی محبوب تر از فیلم «فارنهایت 11/9» ساخته مایکل مور کنند، با این وجود او به هیچ وجه نامی از سازنده این فیلم نمی برد. این اولین باری نیست که مولن، مور را هدف قرار داده است. او سال گذشته نیز نامه ای به آکادمی اسکار داده بود و درخواست کرده بود مور را به دلیل متعصب بودن بیش از حد از هیات مستندسازان مراسم بیرون کنند. سه ماه بعد و زمانی که مور از این هیات بیرون گذاشته شد، مولن نامه ای دیگر به آکادمی نوشت و به آن ها برای این عمل تبریک گفت.
دینش د سوزا فیلمساز آمریکایی پس از مستند «2016: آمریکای اوباما» به چند تن از متفکران برجسته لیبرال اجازه داده است تا نظراتشان را مطرح کنند. این فیلمساز محافظه کار در مستند جدیدش «آمریکا»، سخنانی از آلن دورشوویتز، نوام چامسکی، بیل آیرز، مایکل اریک دایسون و چارلز تروخیلو را گردآوری کرده است.
در فیلم «آمریکا»، د سوزا به مقابله با مسئله ای می پردازد که خود آن را تاریخی تجدیدنظر طلب می نامد که از چپ گراهای سیاسی سرچشمه گرفته که می خواهند مشکلات و تقصیرات کشور را بیش از حد جلوه دهند.