مووی مگ – علی صفار : «ترانسفورمرز : تاریکی ماه» و «هری پاتر و یادگاران مرگ قسمت 2» در ماه july اکران می شوند . این دو پیشتازان ماه جولای خواهند بود و از این رو که در ماه می و ژوئن هیچ فیلمی از مرز 250 میلیون دلار عبور نکرد ، انتظارات از این دو فیلم بیش از بقیه است . پردرآمدترین ماه سال در تاریخ سینما هم اکثرا ماه جولای بوده است و رکورددار آن جولای 2010 با 1.32 میلیارد دلار فروش است . با اکران هری پاتر ، ترانسفورمرز و «کاپیتان آمریکا» و چندین فیلم جذاب دیگر ، جولای 2011 شانس زیادی در شکستن رکورد دارد .
1 جولای
با اینکه «ترانسفورمرز : تاریکی ماه» در 29 ژوئن اکران شد اما از اکران های ماه جولای به حساب می آید ، چون آخر هفته اول آن در ماه جولای است .
آخرین فیلم ترانسفورمرز دو سال پیش اکران شد و با اینکه فیلمی سطح پایین و نامرغوب به حساب آمد (این را مایکل بی کارگردان خود فیلم هم تایید کرده بود) ، 402 میلیون دلار فروش کرد . به همین دلیل ترانسفورمرز 3 نبردی بزرگ پیش رو دارد . علاوه بر این ، تماشاگران از دنباله های سه بعدی امسال مثل «دزدان دریایی کرائیب 4»و «پاندای کونگ فو کار 2»استقبال چندانی نکردند . این دو فیلم حداقل 23 درصد از قسمت های قبلی خود کمتر فروش داشته اند .
اما ترانسفورمرز 3 بازار تبلیغات بسیار قوی تری نسبت به آن فیلم ها داشته است ، با تریلرها و تبلیغاتی پر از جلوه های ویژه و صحنه های اکشن . همچنین این فیلم بعد از «آواتار» اولین فیلم سه بعدی ای است که توصیه شده آن را حتما باید دید . به هر حال سخت است که تصور کنیم فیلم های عظیم یکی پس از دیگری اکران می شوند و از لحاظ تجاری شکست می خورند .
با اکران ترانسفورمرز 3 ، سخت است که یادمان بماند 2 فیلم مهم دیگر در این هفته اکران می شوند . «لری کرون» کمدی-رمانتیکی است با بازی تام هنکس و جولیا رابرتز که داستان آن در مورد مردی است که به دلیل ناقص بودن مدرک تحصیلی اش از شغلش اخراج می شود به همین دلیل تصمیم می گیرد به دانشگاه برود و تحصیل کند . آخرین همکاری هنکس و رابرتز مربوط به فیلم «نبرد چارلی ویلسون» است که در سال 2007 اکران شد و 66 میلیون دلار فروش کرد . لری کرون کمدی سرگرم کننده ای است که افراد بزرگسال بیشتر از آن خوششان خواهد آمد و نوجوانان به دیدن ترانسفورمرز خواهند رفت .
اکران دیگر این هفته فیلم «مونته کارلو» است که سلنا گومز ، خواننده معروف ، در آن به ایفای نقش پرداخته است . مونته کارلو فیلمی شبیه به «خواهرخوانده شلوارهای مسافر» ، «داستان سیندرلا» و «خاطرات شاهزاده» است . از مونته کارلو با وجود فیلمهای پرخرج ماه جولای انتظار فروش بالا نداریم !
8 جولای

پی نوشت : هر دو فیلم به نظر می رسد افتتاحیه هایی قوی داشته باشند اما بعید است بتوانند ترانسفورمرز را شکست دهند .
15 جولای
پر سروصداترین فیلم سال (بنا بر آمار سایت باکس آفیس موژو) در 15 جولای اکران می شود . «هری پاتر و یادگاران مرگ قسمت 2»آخرین قسمت از سری فیلمهایی است که بزودی پرفروشترین 
تنها فیلمی که شاید بتواند در مقابل هری پاتر ایستادگی کند ، جدیدترین انیمیشن«Winnie The Pooh» است . والت دیزنی که سازنده این انیمیشن است امیدوار است خانواده هایی که کودکان خردسال دارند را به دلیل خشونت هری پاتر ، به سمت Winnie The Pooh جذب کند . تاکنون انیمیشن های زیادی تحت عنوان Pooh ساخته شده است که موفقیت مالی چندانی نداشته اند . موفق ترین آن ها«Pooh’s Heffalump Movie» است ، که در سال 2005 فروش کم 18 میلیون دلاری داشت . قسمت جدید سفری نوستالژیک به فیلم های قدیمی Pooh است .
پی نوشت : انتظار شکستن رکورد 158 میلیون دلاری «شوالیه تاریکی» در اولین هفته اکران توسط هری پاتر و یادگاران مرگ قسمت 2 را داشته باشید .
22 جولای

پی نوشت : کاپیتان آمریکا به راحتی دوستان مفید را شکست خواهد داد اما باید فروشی نجومی داشته باشد تا بتواند هری پاتر را در هفته دوم به پایین بکشد !
29 جولای
جولای 2011 از آن ماه های نادر است که به جای 4 هفته ، 5 هفته اکران را در خود دارد و همین مسئله تاثیر زیادی بر درآمدزایی آن دارد . «کابوی ها و بیگانگان» جدیدترین فیلم از سری فیلم هایی
از لحاظ خانوادگی بودن انیمیشن «اسمرف ها» چیزی از کابوی ها وبیگانگان کم ندارد . این انیمیشن با تکنولوژی CGI ساخته شده و از لحاظ ساخت به انیمیشن «یوگی خرسه» شبیه است . اسمرف ها شاید برای بزرگسالان چندان لذت بخش نباشد ، اما دو سال قبل انیمیشن «G-Force» هم دارای چنین وضعیتی بود اما با فروش 120 میلیون دلاری گیشه ها را لرزاند که این می تواند نشانه خوبی برای فیلم اسمرف ها باشد .
دیگر فیلم این هفته «دیوانگی ، نادانی ، عشق» است که شباهت زیادی «به مجرد 40 ساله» با بازی استیو کارل دارد . ظاهرا فیلم تماشاگران را فقط برای خندیدن و خوش گذرانی به سینما خواهد کشاند اما در تبلیغات از آن به عنوان کمدی-رمانتیکی با شخصیت های خوب یاد می شود .
پی نوشت : به احتمال زیاد کابوی ها و بیگانگان صدرنشین این هفته خواهد بود اما مجموع فروش این سه فیلم می تواند پایانی خوب را برای جولای 2011 رقم بزند .









