صفحه اصلی > اخبار سینمای جهان : « مهمانان ناخوانده عروسی 2 » ساخته می شود

« مهمانان ناخوانده عروسی 2 » ساخته می شود

image 13950902782 weddingcrashers2

کمدی موفق «مهمانان ناخوانده عروسی» (Wedding Crashers) با بازی اوون ویلسن و وینس وان، اولین‌بار در سال 2005 روی پرده رفت و علاوه‌بر کسب موفقیت تجاری در گیشه، توانست به ژانر کمدی‌های بزرگسال‌محور درجه R جانی دوباره ببخشد. حالا بعد از گذشت بیش از یک دهه، کمپانی «نیولاین» قصد دارد دنباله بعدی کمدی محبوب خود را جلوی دوربین ببرد. هنوز معلوم نیست دیوید دابکین کارگردان و ستاره‌های فیلم اصلی شامل وان، ویلسن، آیلا فیشر، ریچل مک‌آدامز، بردلی کوپر و ویل فرل در دنباله جدید نیز حضور خواهند داشت یا نه.

به گزارش مووی مگ به نقل از آی سینما، آیلا فیشر بازیگر بریتانیایی-استرالیایی که در نشست خبری فیلم «حیوانات شب‌زی» تام فورد حاضر شده بود، از تهیه و تولید دنباله بعدی این کمدی موفق خبر داد. در حالی‌که فیلم اصلی با بودجه‌ای چهل میلیون دلاری جلوی دوربین رفته بود، به فروشی برابر 285 میلیون دلار در گیشه سینماهای جهان دست یافت. خط اصلی داستان بر شخصیت‌های وان و ویلسن متمرکز بود که ناخوانده در مراسم عروسی افراد غریبه حاضر می‌شدند تا با زنان مختلف ملاقات کنند و در نهایت شخصیت وان با شخصیت فیشر ازدواج می‌کند.

دابکین حدود دو سال پیش از همکاری دوباره با وان و ویلسن و ساخت بخش دوم «مهمانان …» خبر داده بود. کارگردان فیلم‌های «شوالیه‌های شانگهای» و «قاضی» همچنین به‌طور ضمنی به احتمال نقش‌آفرینی دنیل کریگ بازیگر فیلم‌های جیمز باند در دنباله بعدی اشاره کرده بود. با این حال، «نیولاین» هنوز هیچ‌گونه جزییاتی درباره مذاکره با گروه سازنده فیلم اصلی اعلام نکرده و اخبار مربوط به ساخت دنباله بعدی فیلم دابکین از سوی سازندگان اصلی تایید نشده است.

اشتراک در
اطلاع از
guest
0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها