صفحه اصلی > اخبار سینمای جهان : عقب نشینی رابرت دنیرو از حمله به دونالد ترامپ با دستور نتفلیکس!

عقب نشینی رابرت دنیرو از حمله به دونالد ترامپ با دستور نتفلیکس!

رابرت دنیرو دونالد ترامپ

«رابرت دنیرو» بازیگر برنده اسکار ۸۱ ساله که پاییز امسال با انواع و اقسام الفاظ از جمله «دلقک»، «احمق» و «نازی» به «دونالد ترامپ» حمله کرد تا او دوباره به «کاخ سفید» برنگردد، در مصاحبه جدیدی می‌گوید از اینکه به هدفش نرسیده ناامید نیست.

بازیگر «راننده تاکسی» (Taxi Driver) در مصاحبه با «گاردین» برخلاف همیشه سعی می‌کند درباره ترامپ حرف نزند اما در پاسخ به این پرسش که از بازگشت او ناامید است یا امیدوار می‌گوید: «ناامید نیستم. چون همیشه به نیمه روشن نگاه می‌کنم و امیدوارم که اوضاع خودش درست شود و مردم قدرت خوبی و همدردی را بدانند و سعی کنند کار درست را بکنند.»

به گزارش مووی مگ به نقل از 30نما، او ادامه می‌دهد: «برخی مردم نگاه متفاوتی دارند. ارزش‌هایشان متفاوت است. این برای من آزاردهنده است. درکش نمی‌کنم. اما باید به شکل مثبتی به اتفاقات نگاه کرد.»

«گاردین» می‌نویسد نتفلیکس که سریال جدید «روز صفر» (Zero Day) دنیرو را پخش می‌کند، پرسش‌های سیاسی و شخصی را ممنوع کرده و دنیرو شاید به این علت درباره ریاست جمهوری ترامپ نظر روشن‌تری نمی‌دهد.

دنیرو نوامبر گذشته در مصاحبه با «کریس والاس» از «کامالا هریس» حمایت کرد و گفت ترامپ و حامیانش «جمهوری‌خواه واقعی» نیستند: «باید یکدل باشیم تا جمهوری‌خواهان را شکست دهیم – آن جمهوری‌خواهان، جمهوری‌خواه واقعی نیستند. بر ترامپ غلبه کنید. به همین سادگی است. نمی‌توانیم اجازه دهیم چنین آدمی کشور را اداره کند.»

او به مجری گفت که در دهه‌های گذشته هیچ‌وقت تمایلی به ملاقات با ترامپ نداشته است:‌ «نه. هیچ‌وقت نمی‌خواستم هیچ ربطی به او داشته باشم. او یک نادان است، یک احمق، چه کسی دوست دارد با چنین دلقکی ملاقات کند.»

اشتراک در
اطلاع از
guest
4 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها
تمشک زرین
تمشک زرین
2 ماه قبل

نمونه دقیق نون به نرخ روز خوری!!

سین
سین
2 ماه قبل

پيامبر خدا صلى الله عليه و آله میفرماید : مردم را با دوستانشان بيازماييد؛ زيرا آدمى با كسى كه از رفتارش خوشش بيايد ، دوستى مى كند….حالا باید دید دارو دسته دموکراتها با چه کسانی دوستی دارند…یک مشت…سلبریدی موج سوار…مافیای قاچاق کودکان و زنان…منحرفان جنسی….دو جنسه ها…..و یک نمونش همین جناب دنیرو…در مستندی دلالی این احمق رو در زمینه جزایر خصوصی و همچنین مناطقی از امازون که سبب اسیب شدید محیط زیست و کوچ اجباری بومیان شده به نمایش گذاشته بود……البته دیگه حنای این جماعت برای مردم هیچ رنگی نداره….در زمینه اکتوری هم…جناب دنیرو سالهاست در تمام فیلمها با یک پز و اکت عمل کرده و حقیقتن خلاقیتی که نداشته هیچ…..هر سال فیلمهاش از سال قبل مزخرف تر بوده…

رامین
رامین
2 ماه قبل

تورو خدا نگاه کن دنیای غرب رو . راحت فحش می دن به سیاسیون اونم بخاطر اینکه کشور از هر مقامی مهمتره
سر فحشو می کشه به رییس جمهور
تازه من بد تر از اینو ازش دیدم
که‌گفت دوس دارم با مشت بزنم توی فکش
ولی چون اونجا شرکت ها خصوصی اند
نت فلیکس شاید اجازه نده تند حرف بزنه با اینکه حرفشم زد
یعنی حکومت هیچ غلطی نمی تونه بکنه
همه حقوقشم سر جاست
و اینکه بعدشم
دنیرو بخاطر پولی که نت فلیکس بهش می ده
حرف نمی زنه پای پول نبود باز فحش می داد

تمشک زرین
تمشک زرین
2 ماه قبل
پاسخ به  رامین

فردی که بخاطر پول خفه میشه
قطعا قبلش هم بخاطر پول حرف میزده!!
این جماعت چپول به سادگی قابل شناسایی هستن، هرجا استخون (پول) باشه دم تکون میدن!!