صفحه اصلی > اخبار سینمای جهان : بازگشت پُل واکر به آخرین قسمت Fast X 2

بازگشت پُل واکر به آخرین قسمت Fast X 2

پُل واکر

«وین دیزل» آخر هفته گذشته در رویداد «فیول‌فست» واقع در کالیفرنیای جنوبی اعلام کرد که بخش پایانی مجموعه چندگانه «سریع و خشن» با عنوان Fast X 2 در آوریل ۲۰۲۷ منتشر می‌شود و یکی از شخصیت‌های اصلی داستان دوباره حضور خواهد داشت.

این بازیگر که از سال ۲۰۰۱ تاکنون همواره نقش «دمینیک تورتو» را در تمامی قسمت‌های این مجموعه داشته، روی صحنه گفت که «دمینیک تورتو» و «برایان اوکانر» بار دیگر با یکدیگر روبه‌رو خواهند شد. نقش «برایان اوکانر» را «پل واکر» فقید بر عهده داشته که در سال ۲۰۱۳ درگذشت.

پیش‌تر «دیزل» در فضای مجازی از کمپانی یونیورسال پیکچرز خواسته بود تاریخ اکران رسمی قسمت دوم Fast X را هر چه سریع‌تر اعلام کند. قسمت دهم این مجموعه، یعنی Fast X، دو سال قبل اکران شد و در گیشه جهانی بیش از ۷۰۰ میلیون دلار فروش کرد.

همچنین دیزل اوایل سال ۲۰۲۵، پس از وقوع آتش‌سوزی‌های گسترده در لس‌آنجلس، بار دیگر تأکید کرده بود که محل فیلمبرداری قسمت یازدهم این مجموعه تغییر نخواهد کرد و همچنان لس‌آنجلس باقی خواهد بود. او افزود: «لس‌آنجلس امروزه بیشتر از همیشه به این فیلم نیاز دارد… بیست‌وپنج سال قبل، شروع داستان ‘سریع و خشن’ همین‌جا بود… حالا این مجموعه دوباره به خانه بازمی‌گردد.»

در این میان، «سریع و خشن ۷» (Furious 7) که در سال ۲۰۱۵ اکران شد، پرفروش‌ترین قسمت از این مجموعه به شمار می‌آید و تنها فیلم سری است که در ماه آوریل به نمایش درآمد. این اثر طی هفته نخست اکران ۱۴۷.۲ میلیون دلار و در مجموع، ۱.۵ میلیارد دلار درآمدزایی داشت.

 

اشتراک در
اطلاع از
guest
0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها