صفحه اصلی > سینمای کلاسیک : سینمای کلاسیک : بهترین سالهای زندگی ما ( The Best Years of Our Lives )

سینمای کلاسیک : بهترین سالهای زندگی ما ( The Best Years of Our Lives )

hero EB20071229REVIEWS08473062636AR

داستان فیلم :

سه سرباز وظیفه آمریکایی پس از پایان جنگ به زادگاهشان باز می گردند تا زندگی جدیدی را آغاز نمایند. این سه سرباز در مسیر جدید زندگی شان با مشکلات مختلفی مواجه می شوند و سرگذشت متفاوتی پیدا می کنند.

 

کارگردان:

ویلیام وایلر : «ويليام وايلر» روز اول جولاي 1902 در فرانسه از پدري سوئيسي و مادري آلماني متولد شد و روز 27 جولاي 1981 در سن 79 سالگي درگذشت.

وايلر توانست با استفاده از نبوغ فيلم‌سازي، پله‌هاي پيشرفت را از تميز‌كردن صحنه‌هاي فيلم در كمپاني “يونيورسال” تا خلق شاهكار «بن‌هور» و 12 بار نامزدي اسكار طي كند.

وي در تاريخ 84 ساله جوايز آكادمي اسكار، 12بار نامزد دريافت جايزه‌ بهترين كارگرداني شد كه از اين حيث، ركورد دست‌نيافتني را خلق كرد.

وي در 22 سالگي وارد لس‌آنجلس شد و به‌عنوان دستيار سوم كارگردان، فعاليت خود را در دنياي سينما آغاز كرد. «وايلر» در سال 1925 جوان‌ترين كارگردان كمپاني “يونيورسال” براي ساخت فيلم‌هاي وسترن نام گرفت و در سال 1928 شهروندي آمريكا را دريافت كرد.

«وايلر» در دهه‌ 30 با ساخت آثار جذابي چون «دام عشق»(1929)، «جهنم قهرمانان»(1930) و «ساحره‌ خوب»(1935) توانست جايگاه‌اش را در هاليوود استحكام بخشد.

وي پس از قطع همكاري با كمپاني “يونيورسال”، همكاري بلند‌مدتي را با «ساموئل گلدوين» آغاز كرد كه ماحصل آن خلق آثار كلاسيك و موفقي چون «اين سه ‌نفر»(1936)، «پايان مرگ‌بار»(1937)، «بلندي‌هاي بادگير»(1939)، «وسترنر»(1940)، «روباه‌هاي كوچك»(1941) و «بهترين سال‌هاي زندگي ما»(1946) بود.

وي دراين مدت چهاربار نامزد اسكار بهترين كارگرداني شد كه اولين آنها در سال 1937 براي فيلم «Dodsworth» بود.

 img062

«ويليام وايلر» براي اولين‌بار در سال 1942 براي فيلم «خانم ميني‌ور» موفق به كسب اسكار بهترين كارگرداني شد. بين سال‌هاي 1942 تا 1945 وي در نيروي هوايي ارتش آمريكا مشغول به فعاليت شد و در اين سال‌ها دو اثر مستند نيز ساخت.

«وايلر» پس از بازگشت از جنگ، فيلم «بهترين سال‌هاي زندگي ما» را ساخت كه دومين جايزه‌ اسكار بهترين كارگرداني را در سال 1947 براي او به‌همراه آورد. اين فيلم شخصي‌ترين فيلم اوست كه سال‌هاي جدايي‌اش از خانواده‌ و حضور در جنگ را نشان مي‌دهد.

پس از پايان جنگ، «وايلر» ساخت آثار تحسين‌برانگيزش را ادامه داد. «وارثه»(1953) و «ترغيب دوستانه»(1956) كه نخل طلاي كن را كسب كرد،‌ ادامه موفقيت‌هاي او بودند.

اما شاهكار سينمايي «وايلر» كه از برجسته‌ترين آثار سينماي جهان است، مطمئنا فيلم «بن‌هور» است كه در سال 1959 به سينما آمد. اين فيلم در همان سال موفق به كسب 11 جايزه‌ اسكار شد و اين ركورد تا سال 1997 كه توسط فيلم «تايتانيك» شكسته شد، باقي ماند. «وايلر» براي اين فيلم سومين اسكار بهترين كارگرداني را نيز به‌دست آورد.

در تمام ادوار تاريخ‌ هاليوود، فيلم‌هاي «وايلر» بيشترين تعداد جوايز و افتخارات سينمايي را براي بازيگران و هنرپيشه‌هاي آن به‌همراه آورده است. خود او در سال 1965 جايزه‌ اسكار افتخاري را براي خدمات‌اش به سينما كسب كرد.

از ديگر ساخته‌هاي «وايلر» مي‌توان به «ساعت كودكان»(1961)، «كلكسيونر»(1965) و «دختر بامزه»(1968) اشاره كرد.

«ويليام وايلر» در سال 1353 در سومين جشنواره‌ فيلم تهران در مراسم بزرگداشتي كه با نمايش 11 فيلم او همراه بود، حضور يافت.

سه اسكار بهترين كارگرداني در سال‌هاي 1960، 1947 و 1943، جايزه‌ بهترين فيلم از بافتا در سال 1960، نخل طلاي كن در سال 1957 و جايزه‌ بهترين فيلم از گلدن گلوب در سال 1960 بخشي از افتخارات و جوايز سينمايي «ويليام وايلدر» طي چهار دهه حضور در سينما هستند.

منبع : ایسنا

5bebsjr

بازیگران :

میرنا لوی : میرنا لوی یک هنرپیشه اهل ایالات متحده آمریکا بود. وی بین سال‌های ۱۹۲۵ تا ۱۹۸۲ میلادی فعالیت می‌کرد.

از فیلم‌ها یا برنامه‌های تلویزیونی که وی در آن نقش داشته است می‌توان به بانوی لکه‌دار شده، فرودگاه ۱۹۷۵، یه مرد لاغر دیگه، به دنبال مرد لاغر، امشب عاشقم باش، از تراس، گول‌خوردگان، پزشکان، ملودرام منهتن، فصل باران آمد، دوجینش ارزان‌تر است، نقاب فو مانچو، کشتی نوح اشاره کرد.

لوی در سال 1993 در نیویورک درگذشت.

فردریک مارچ : ارنست فردریک مک‌اینتایر بیکل با نام هنری فردریک مارچ بازیگر آمریکایی بود او یکی از بازیگران مطرح ترین ستارگان هالیوود بوده است.

مارچ برای بازی در فیلمهای « دکتر جکیل و آقای هاید » موفق و « بهترین سالهای زندگی ما » موفق به دریافت اسکار شد و همچنین 3 نامزدی اسکار نیز در کارنامه هنری اش دیده می شود.

مارچ در سال 1975 در سن 77 سالگی درگذشت.

90514 050 C845C605

نکاتی که احتمالا درباره « بهترین سالهای زندگی ما » نمی دانید :

پس از بازی در نقش هومر پریش، هارولد راسل تبدیل به تنها بازیگری شد که برای بازی در یک نقش ، دوبار اسکار دریافت کرده است.

ویلیام وایلر پس از اینکه متوجه شد ساموئل گلدوین، هارولد راسل را مجبور به گذراندن دوره های بازیگری کرده، بسیار عصبانی شد چراکه معتقد بود راسل ذاتا بازیگر است و نیازی به این کلاس ها ندارد.

در سکانس ازدواج پایانی فیلم، هارولد راسل دیالوگ هایش را اشتباه ادا کرد و زمانی که همگان آماده برداشت دوباره این صحنه شدند، وایلر از این اشتباه و طبیعی بودنش خوشش آمد و این سکانس به همان شکل به فیلم اضافه شد.

« بهترین سالهای زندگی ما » در سال 1946 تبدیل به پرفروش ترین فیلم باکس آفیس شد.

شخصیت هومر در اصل قرار بود کهنه سرباز جنگ باشد که از بیماری های روانی برخوردار است. اما زمانی که راسل به پروژه اضافه شد این وضعیت به ناتوانی جسمی تغییر کرد.

میرنا لوی در میان بازیگران فیلم بیشترین دستمزد را دریافت کرد.

این اولین باری بود که میرنا لوی با ویلیام وایلر همکاری می کرد.

شخصیتی که فردریک مارچ در فیلم ایفا می کند یک بانکدار است. خودِ مارچ پیش از بازیگر شدنش نیز چنین شغلی داشته.

« بهترین سالهای زندگی ما » در سال 2007 از طرف انجمن ملی فیلم آمریکا به عنوان سی و هفتمین فیلم برتر تاریخ سینما معرفی شد.

این فیلم آخرین فیلمی از ویلیام وایلر به تهیه کنندگی ساموئل گلدوین بود.

 

نازنین آفاق

این مطلب بصورت اختصاصی برای سایت ” مووی مگ ” به نگارش درآمده و برداشت از آن جز با ذکر دقیق منبع و اشاره به سایت مووی مگ، ممنوع بوده و شامل پیگرد قانونی می گردد.

به کانال رسمی مووی مگ در تلگرام بپیوندید!

 

بهترین سالهای زندگی ما : best3kfffsThe Best Years of Our Lives

کارگردان : ویلیام وایلر

نویسنده : ویلیام وایلر

بازیگران :

میرنا لوی / میلی استفنسون

هارولد راسل / هومر پریش

فردریک مارچ / اَل استفنسون

دانا اندرز / فرد دری

زمان : 172 دقیقه

محصول : 1946

مهمترین افتخارات : برنده اسکار بهترین بازیگر نقش اصلی مرد برای فردریک مارچ ، بهترین بازیگر نقش مکمل مرد برای هارولد راسل، بهترین کارگردان، بهترین فیلمنامه، بهترین تدوین، بهترین موسیقی، بهترین صدابرداری و بهترین فیلم،

اشتراک در
اطلاع از
guest
0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها