صفحه اصلی > اخبار سینمای ایران : با شکایت امیر قلعه نوعی، پرونده فیلم « من ناصر حجازی هستم » دوباره به جریان افتاد

با شکایت امیر قلعه نوعی، پرونده فیلم « من ناصر حجازی هستم » دوباره به جریان افتاد

56813 2713

قرار منع تعقيب تهيه كننده ” من ناصر حجازى هستم…” از سوى دادگاه رد شد تا پرونده شكايت امير قلعه نويى از اين فيلم به جريان بيافتد.

به گزارش مووی مگ به نقل از صبا، امير رفيعى تهيه كننده اين فيلم با تاييد اين مطلب گفت: قرار است به زودى اين پرونده توسط بازپرس محترم دادسراى فرهنگ و رسانه پيرامون شكايت از من و همچنين فيلم مجدد رسيدگى شود.

رفيعى با ابراز تاسف از رفتار امير قلعه نويى گفت: فراموش نكنيم كه ذات مستند پرداختن به حقايق تاريخى است حال اگر اين مهم با استناد به منابع مطبوعاتى و … كشور جرم تلقى مى شود، ما تابع قانون هستيم اما متاسفم براى افرادى كه از قضاوت مردم واهمه دارند. مردم از فيلم رضايت داشتند و اين براى من باعث افتخار است.

اشتراک در
اطلاع از
guest
0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها